Mi kell a férfinak? 

1. szex
2. kaja
3. távirányító


Hidd el, hogy van élet a szentháromság után is!

Képzeld:

Szeretem a nyugalmat. Amikor azt hiszed, hogy csak valami ,,bigyóval” meg ,,izével” ,,szöszmötölök” a garázsban, akkor az számomra legalább olyan örömöt okoz, mint neked, amikor árleszállítás van a cipőosztályon.

Kérlek, tiszteld a szentélyem, és véletlenül se tedd ,,otthonosabbá” az oltáromat! 

Nekem pont megteszi az a posztercsaj, akire

senki nem adott ruhát.

Szólok, ha komoly és mély beszélgetésre van szükségem, és igen, totálisan megszakad a szívem a barinőd miatt, akit már megint átvert az a nyomorult, utolsó tróger kan… Sajnos, kb. annyira érdekel, mint téged a speciális imbuszkulcs-fajta, amelyek egyik végén ún. Bondhus-golyó található. Most komolyan, mégis hogy gondoltad, hogy kettesben hagysz vele? Szeretnélek tisztelni, és őt is, ne tegyél ki ilyen emberfeletti erőpróbáknak! 

Persze, menj el vásárolni, ott a kártyám is ha kell, de könyörgöm: ne vigyél engem be ODA, mert hisztizni fogok és látványos szenvedést produkálok. Vagy komolyan azt várod, hogy transzba essek egy akciós cicitartó láttán?

Ne tedd a borotvahabom mellé a szőrtelenítőkrémet! Nem, képzeld el, én nem tudom megkülönböztetni őket. Igen, színvak vagyok.

Amikor azt mondod, hogy jó éjszakát, akkor utána tényleg aludjunk! Vagy legalább ne utálj, amiért én egyből nyálazom a párnát. Ha beszélgetni akarsz, akkor jelezd. Mert akkor előtte kávét főzök. Minimum hat litert.

Igen, én is imádom a drámát, de tudatosítsuk végre, hogy mi valódi személyek vagyunk, és te nem vagy Anna Karenina. Persze, nyomhatod a színházat, de akkor nem csodálkozz, ha én erre beteszem a popcornt a mikróba.

Őszinte leszek: én is szenvedek veled ,,azokon a napokon”, nem kell mókás emailek által tudatni velem, hogy mit élsz át.

Alapszabály:

Transformers közben nem beszélgetünk, levegőt venni ér.

Halkan. Nagggyon halkan!

De azért szeretlek, és egye franc, ma a kedvedért megnézem a kedvenc sorozatod aktuális részét.

De utána szexelünk.

Mert ugye az megvan, hogy a lista első helyén az állt?

 Hegyi László
Férfi titkok

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.