You are currently viewing Narancsillattal hódít az új natúrkozmetikum termékcsalád

Narancsillattal hódít az új natúrkozmetikum termékcsalád

Bőrirritáció, viszketés, érzékenység. Akit ez egyszer, vagy még inkább tartósan érint, igazán értékelni tudja, ha végre megtalálja a megoldást a problémájára.

Ha pedig ez a megnyugtató érzés, hogy a közérzetet is gyakran megkeserítő rossz érzés már a múlté, mesés narancsillattal is párosul, akkor egészen biztosan garantált a siker. Nem beszélve a narancsolaj belsőleg nyugtató, stresszoldó, kiegyensúlyozó, külsőleg tonizáló, bőrregeneráló hatásáról, mely önmagában is egy csodás ígéret a termékkel kapcsolatban.

„Három év fejlesztőmunkája nyomán született meg az a termékcsalád, amelynek minden tagja natúr minősített termék” – mondja Szakonyi Eszter, a Vintage Beauty tulajdonosa a nemrég piacra dobott Vital Dream termékcsaládról, amely decemberben az egyik legrangosabb, független kozmetikai versenyen, a The Scandinavian Global Beauty Makeup Award díjátadóján 3 rangos elismerést is megszerzett.

„A fókuszban a mindennapos tisztálkodószerek bőrnyugtató, irritáció- és viszketéscsillapító verziójának megalkotása állt. Minél több energiát fektettünk bele, annál perfekcionistábbakká váltunk a saját termékeinkkel kapcsolatosan. Csak a minden szempontból feddhetetlen, már első alkalommal is érezhető és látható hatást nyújtó alternatívát szerettük volna elfogadni.”

Tusfürdő, testápoló, sampon, balzsam. Ezek olyan funkcionális natúrkozmetikumok, amelyektől a fogyasztók minden esetben a szokásos tisztálkodási élményt várják el. Ezek megalkotása viszont éppen azért nem olyan egyszerű, mert mindaz, ami ezeket a klasszikus dolgokat, selymes érzetet, habzást, puhaságot okozza, kénytelenek a fejlesztők elhagyni, hiszen ezek többnyire szintetikus anyagok, nem felelnek meg a natúr minősítésnek.

Ez is indokolta, hogy lassan alakult ki a minden szempontból tökéletes végeredmény, mire a termékek végső receptúrája, egészen kivételes gyógynövény komplexekkel és növényi olajokkal formulálva elkészült.

A hároméves fejlesztés eredményeképpen így áll össze a Vital Dream család:

  • Naturix által minősített natúr tusológél száraz, érzékeny bőrökre. COSMOS által minősített hidratáló, bőrpuhító fügekaktuszlevél kivonatból, vitalizáló, bőrtonizáló édesnarancsolajjal, mindennapos használatra.
  • Rendkívül könnyű, gyorsan felszívódó natúr vitalizáló testápoló a család minden tagja számára, ECOCERT minősített ricinusolajjal, édesmandulaolajjal, szőlőmagolajjal és bőrtonizáló, nyugtató narancsos illatvilággal.
  • Hajtisztító sampon argininnel, a legérzékenyebb, viszkető, irritálható fejbőrök kiváló ápolója. Vitalizálja, hidratálja, mélyen kondicionálja a hajszálakat. Festett, szőkített, dauerolt hajakra is biztonsággal alkalmazható.
  • Fejbőrnyugtató, gyulladáscsökkentő és mélyhidratáló gyógynövénykivonatot és növényi olajakat tartalmazó mélyápoló hajbalzsam, irritált, faggyúműködésében kiegyensúlyozatlan, viszkető, vékony szálú, gyenge tartású, töredezett hajak ápolására.

„Natúrkozmetikumok esetében örökké felmerülő kérdés, hogy ez akkor most drága-e vagy sem – mondja Szakonyi Eszter. –Én egyszerűen meg tudom fogalmazni, hogy kozmetikum esetében mi a drága. A drága az, amit megvásárolsz, valóban sok pénzért, de végül nem használod el.

Biztosan állíthatom, hogy a Vital Dream termékekkel ez nem történhet meg. Minden cseppje egészen biztosan hasznára is lesz, nem utolsósorban pedig élményt nyújt a vásárlójának.”

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?