You are currently viewing Összefogott a Carrie és az Intima a nők hiteles tájékoztatásáért

Összefogott a Carrie és az Intima a nők hiteles tájékoztatásáért

  • Olvasási idő:olvasási idő: 6 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Valami más, valami új, érted, értetek… Mi történik akkor, ha két női portál összefog és együttműködésbe kezd? Abból csak valami jó sülhet ki!

A Carrie Magazin egy olyan női magazin, ahol a célunk az, hogy minden nap megnyugvást, mosolyt, vidámságot, hiteles információkat, minőségi tartalmat találjon nálunk a látogató.

Ahol a humor nőknek (is) szól. Ahol ez a humor időnként átmegy szarkasztikusba, de alpáriba soha. Ahol bátran meg lehet nyitni az írásokat, mert sem döbbenetes, sem borzasztó, sem dühítő cikkbe nem botlik bele az ember akaratlanul. Maximum elgondolkodtatóba.

A rovataink sokszínűek, palettánkon a motiváló, lelkizős, szerelmes írásokon keresztül a kulturális tartalmakon át, a divat- és szépséggel foglalkozó vagy az anyasággal, nőiességgel kapcsolatos cikkek mind szerepelnek. De találkozhattok novellákkal, interjúkkal, karrierváltó nőkkel és férfiak tollából származó tartalmakkal is.

 

Tomkó Bori, a Carrie Magazin tulajdonosa-főszerkesztője

Amikor 2018 év elején szerzőként csatlakoztam a nemrég indult magazinhoz, már akkor tudtam, hogy ez valami más, mint a többi női portál. Majd 2018 év végétől tulajdonosként és főszerkesztőként még inkább szívügyemmé vált az, hogy egy olyan női oldal működjön a hazai online térben, amit a magas minőségen túl a színes kínálat és a valódi, sokakat érintő, érdeklő tartalmak jellemeznek.

Jelenlegi állandó és vendég szerzői csapatunkkal, szakértőinkkel naponta azon dolgozunk, hogy ez megvalósuljon. Az egészségügyi téma azonban egy olyan terület, amibe egyedül nem mertem belevágni, annak ellenére, hogy nagyon fontosnak tartom a hiteles tájékoztatást, informálódást e területen is. Nyughatatlan és altruista énem viszont nem hagyta annyiban a kérdést, így találtunk egymásra Matics Katával és az Intima.hu női egészségportállal.

Velük együttműködve valósulhat meg az, hogy az életünk talán legfontosabb területével, az egészséggel és a nőket érintő betegségekkel kapcsolatban is hiteles, szintén magas minőségű tartalmak jelenhetnek meg a Carrie oldalán.

 

Aki még nem ismerné Magyarország első tematikus női egészségportálját: az Intima.hu-n a nőké a főszerep! Több mint 5000 cikkünkkel és ingyenes szolgáltatásainkkal reményeink szerint segítünk eloszlatni az interneten található tévhiteket, választ adunk a bennünket, nőket leginkább foglalkoztató kérdésekre és őszintén beszélünk olyan tabunak számító témákról, melyekről „nem szokás” vagy „nem illik”.

Mivel mi a hiteles egészségkommunikációban hiszünk, ezért kizárólag szakorvosokkal, szakértőkkel dolgozunk együtt, s követjük a legfrissebb szakmai kutatásokat, ajánlásokat.

Nők vagyunk, sokféle életúttal és rengeteg kérdéssel, az egészségünkkel kapcsolatban is. Mi pedig ismerjük ezeket a kérdéseket, és mindent megteszünk azért, hogy a nők (és érdeklődő férfiak egyaránt) megismerjék a válaszokat is.

 

Matics Kata, az Intima.hu ügyvezető-tulajdonosa

Volt egy álmom 11 éve: létrehozni egy nőknek szóló egészségportált, amely segítséget nyújthat mindazoknak, akik eltévednek az egészségügyi információk tengerében, vagy akik nem tudják, mikor, hova kellene fordulni egy-egy problémával, legyen az fogamzásgátlás, meddőség, várandósság, különböző női, nőgyógyászati, endokrinológiai probléma vagy akár a változó kor.

A kezdeti álmomat továbbszőttem, és célul a nők hiteles tájékoztatását, egészségértésének fejlesztését tűztem ki, ezért többek között olyan együttműködéseket indítottunk el az idei évben, amely során tartalmainkat más, döntően női olvasóközönséggel rendelkező oldalak, közösségek számára is elérhetővé tettük.

Ennek mintájára, elsők között indítunk el együttműködést a Carrie Magazinnal, hogy hiteles egészségügyi tartalmaink az ő olvasóikhoz is eljussanak, mert nekünk minden nő számít!

 

Nagy öröm számunkra, hogy hasonlóan gondolkodva megláttuk az együttműködés lehetőségét és mostantól közösen dolgozunk értetek, nőkért és azért, hogy egészségetekkel, egészségügyi problémáitokkal kapcsolatban a lehető legjobb információkat kapjátok meg.

 

A képek Trosztel Adrienn – Műhely Titkok Fotó által készültek a Mon Amie cukrászda és kávézóban. Köszönjük nekik!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?