You are currently viewing PDPAOLA – az ékszermárka, amelyet lélekkel terveznek

PDPAOLA – az ékszermárka, amelyet lélekkel terveznek

Hagyd, hogy a valódi természeted ragyogjon. Ez ennyire egyszerű. A PDPAOLA-nál olyan alkotásokról van szó, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki kifejezhesse magát a saját hiteles módján.

A márka szellemében rejlik az önfelfedezés kalandja, annak az ünneplése aki vagy, és akivé válni akarsz. Szerény, alapvető dolgok egy csavarral, amitől merész lehetsz és ragyogó.

Minden kollekció egy új világ megteremtése a mai nő számára, aki stílustudatos, független és szabadkozás nélkül önmaga. Nevezhetjük lázadó eleganciának, megfelelő mennyiségű, könnyed hűvösséggel, mindezt 10 és 35 ezer forint közötti áron.

Az erős és sokoldalú testvérpár, a Paola és Humbert Sasplugas által 2014-ben alapított PDPAOLA-t abból a szándékból hozták létre, hogy olyan márkát alkossanak, amely hangsúlyt ad a mai modern nőnek, és elkísérheti őt az életben betöltött szerepében.

Karrierjük elhagyása után, a design és az ékszer iránti rajongásuk egy életen át tartó projekt lett, melyben küldetésük a nők magasztalása.

„Büszkék vagyunk arra, hogy olyan darabokat hozhatunk létre, amelyek egy kis örömet és csillogást hoznak a nők mindennapi életébe, több mint 250 országban. Ez egy valóra vált álom! Az elején csak kevesen voltunk, ám mára a PDPAOLA egy folyamatosan növekvő család, amely szenvedélyesen és szorosan együttműködik egy olyan márka építésében, amelyre büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk.

A dizájntól és az arculattól kezdve a gyártásig és a szállításig a központunk minden csapattagja elkötelezett aziránt, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsa. Együtt nevetünk, kreatívak vagyunk és megtaláljuk a módját, hogy mindezt megosszuk veletek. Célunk, hogy inspiráljuk a nőket, akik ugyanúgy inspirálnak minket mindennap olyan történetekkel, tapasztalatokkal és témákkal, amelyek fontosak, és túl jók ahhoz, hogy ne osszuk meg őket.”

A PDPAOLA-nál a design és az ékszer a kifejezési forma, és minden kollekció az a vászon, amelyre ez az egész kreatív univerzum épül.

A többféle helyzet, mely minden nőt meghatároz a témája az inspirációjuknak: művészet, építészet, városok, természet, sajátos hangulat, hozzáállás. Minden darab olyan, mint a mai modern nő: bátor, valódi és kifinomult.

Az évente tizenegy új kollekció bemutatásakor a prêt-à-porter képezi a PDPAOLA minden tervezésének alapját, ahol a márka DNS-ét és egyedi stílusát egyesítik a legújabb trendekkel eredeti és kiemelkedő darabok létrehozása érdekében. Az eredmény: legjobb minőségű anyagokkal, kézzel készített kortárs ékszerek.

 

A minőség iránti elkötelezettség alapvető pillér minden PDPAOLA ékszerben. Kollekcióikat 925 ezüstből, 18 karátos aranyból, sárgarézből, féldrágakövekből és cirkóniából állítják elő. Azon túl, hogy ezen anyagok a szigorú minőségellenőrzésen és gondos kiválasztáson esnek át, minden darabot eredetivé és egyedivé tesznek.

Műhelyeikben nagyszerű kézműves csapattal dolgoznak, akik szövetségre lépnek az avantgárd technológiával, amivel kivételesen különleges bevonatot adnak minden ékszernek.

A szakértelem és a létesítményeikben található precíziós szerszámok lehetővé teszik, hogy minden kézzel készített darabot a legmagasabb igénnyel állítsanak elő.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?