Random Shooting Day – Művészek a baleseten átesettekért

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Random Shooting Day egy olyan kezdeményezés, ahol csütörtökönként a művészeti szakmák kreatívjai gyűlnek össze, hogy egyedi fotósorozatokat készítsenek.

Ezúttal is elárverezik ezeket, a befolyt összeggel pedig ebben az évben a TraumaAmbulancia munkáját támogatják. A TraumaAmbulancia nem csak a balesetek elszenvedőivel foglalkozik, hanem azokkal is, akiknek családtagjuk, barátaik, hozzátartozóik szenvedtek el valamilyen balesetet. De ez mint tudjuk, nagyon is érintheti őket is…

A november 21-ei árverés előkészületeiről egy számunkra igen megható és elgondolkodtató videó is készült:

Az elmúlt három évben 120 projekt valósult meg, az idei képekből november 21-én az Anker’tben egy egyedülálló, aukcióval egybekötött kiállítás nyílik. A megismételhetetlen pillanatokat megörökítő képek meg is vásárolhatóak, az árverésen befolyt teljes összeggel pedig a TraumaAmbulancia éves munkáját segítik.

A tavalyi nagysikerű rendezvényen összesen 1 millió Ft-ot gyűjtöttek – akkor a Fábián Juli Emlékalapítványának ajánlották fel az összeget -, és nem titkolt céljuk, hogy idén túlszárnyalják ezt.

A kezdeményezés mellé olyan elismert és népszerű művészek álltak, mint mint Trokán Nóra, Görög Zita, Eke Angéla, Farkas Franciska, Kemény Zsófi, Bocskor Bíborka, Péterffy Lili, Rea Mila, Rátonyi Krisztina, Pálmai Anna, Baronits Gábor, Lakatos Márk vagy Perjés Zoltán.

A kiállítás fővédnöke Lakatos Márk, az este hangulatáért pedig az Animal Cannibals felel majd.

(képek: Random Shooting Day)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?