You are currently viewing Szerintünk meg ilyen a jó szex – a válasz férfi oldalról

Szerintünk meg ilyen a jó szex – a válasz férfi oldalról

Azt kérdezed, milyen a jó szerető?

Az a mondás ugye megvan, hogy milyen a jó feleség? Az utolsó részre koncentrálj.

Igggen, a jó szerető szajha az ágyban.

De álljunk meg egy pillanatra, mielőtt azt mondod nekem, hogy nem, én OLYAT soha a büdös életben nem csinálok, még neked sem, te perverz állat!

​Egy férfi nem csak AKKOR megy szajhához, hanem abban az esetben is, ha törődésre vágyik. Nem egy fickót ismerek, aki le sem feküdt a kéjhölggyel, csupán megértésre és gondoskodásra vágyott.

Szóval a jó szerető foglalkozik

a férfi lelkével is.

Tudom hogy idő kell, amíg feldolgozod a tényt, de képzeld: nekünk is van lelkünk! És nem félünk használni, ahogy azt a bizonyos érzékeny és igen kíváncsi természetű testrészünket sem, mely olthatatlan vágyat érez, hogy minél behatóbban megismerje a nőt…

Apropó, érzékeny testrész: felejtsd el, amit a felnőtt filmekben a mélységről láttál, mert arra kb. annyira van szükségünk szex közben, mint anyád műfogsorára. Hidd el, nem vennénk a szívünkre, ha megfulladnál közben… A jó technika többet ér.

Szintén tiltólista az ordibálás: kéjes és izgató nyögés jöhet, de ne feledd, hogy a kedvesed karjai közt vagy, nem pedig az olasz operaházban.

A fehérneműd sejtető legyen, nem kell egyből a nagyszínpad, hagyd, hogy élvezzem, hogy apránként teszlek magamévá.

Az, hogy hol, szintén nincsen kőbe vésve, és nem, nem érdekel, hogy ,,de itt enni szoktunk!”

Az sem baj, ha nem félsz használni

a testedet.

Oké, hogy misszionárius póz, de tényleg egyszer s mindenkorra döntsük már el: fadarabnak vagy nőnek érzed magadat?

Azért mert én melózok, nem baj, ha neked nem csak annyiban merül ki az együttlét, hogy hagyod, hogy megtörténjen.

Legyél kacér és szeresd önmagad.

Igen, jól hallod!

Egy nő, aki hat zsákban és egy síoverálban várja a férfit, hogy az magáévá tegye minden egyes porcikáját, kicsit sem szexi.
Nem azt mondom, hogy legyen ,,tárulj szezám” és olyan betekintést nyerjek, ami még a nőgyógyászodnak is merész, de vállald a testedet.

Hidd el, hogy úgy kívánlak,

ahogy vagy!

A szerinted plusz kilóiddal, kis melleddel, nagy fenekeddel együtt,  és igen, pont a te ,,széles csípődet” akarom megemelni, hogy a testünk végre egy ritmusra mozogjon az önkívület végtelen állapotáig, ahol semmi más nincs, csak te és én.

Úgy harapj és kapaszkodj belém, hogy másnap amikor felidézem a szeretkezésünket, a férfi  bennem boldogságot és büszkeséget érezzen.

Szólj, ha valami nem tetszik, és

csak azért ne adj meg valamit, mert én szeretném.

A szex nem csak rólam, hanem rólad is szól, és ha valami fontos a férfinek az együttlét alatt, akkor az az, hogy gyönyört okozzon a nőnek.

Amúgy felőlem beszélgethetünk is közben,

de azért a dadaista művészetet ne szex alatt vitassuk meg.

Meg azt se, hogy ki pucolja ki a macskaalmot.

Mondd, hogy mit szeretnél, mert hidd el, hogy

én MINDENT, és még azon is túl is

birtokolni és érezni akarok a testeden,

de a főnök te vagy.

Én akkor vagyok boldog, ha utána a kipirult arcod félistenként tekint fel rám, és úgy bújsz hozzám, hogy csak a szőrös lábam miatt tudom melyik az enyém, és melyik a tiéd.

Na meg persze azért, mert kettőnk közül csak rajtam van zokni!

Hegyi László
Férfi titkok

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez 30 hozzászólás található.

 1. Iber

  Kezdeményező vadóc…….ritka, nagyon értékelendő típus…..élvezném….

  1. KLilla

   Itt vagyok. 🙂 Utálom, ha lenimfomániásoznak, mert ez nem az. Messze nem bárkivel, de az arra érdemesekkel jó csinálni. Kezdeményezni is.

 2. Jani

  Olvasom a hozzá szollásokat és az a véleményem Hogy nincs olyan a férfi a hibás vagy a nő a hibás! Mi emberek elfelejtjük hogy a kapcsolatot időnként fel kell melegíteni. A szürke hétköznapot teljesen ellaposítják a párkapcsolatot! A sex csak akkor működik ha van vágy illetve hangulat. Ezeket apró figyelmességekkel és együtt töltött programokkal lehet elérni.A férfiaknál is fontos a hangulat és a vágy! Ezekkel a dolgokkal együtt kell elérni nem egyedül!Akárki panaszkodik mindig azt mondja a másik a hibás! De soha nem hallottam azt hogy én vagyok a hibás kevésbé figyeltem a páromra nem fordítottam elég energiát!Van amikor mindenkinek meg kell magát nézni a tükörbe vajon mindent jól csinálok nem vagyok kicsit ideges,ingerült!? Van akit nem érdekli hogy néz ki mert othon jól van így is, nincs jól. Van olyan hogy valaki felszed pár kilót nő és férfi is ez természetes. Attól még lehet ugyan úgy kívánni a másikat.

  1. rácz jános

   tisztelt olvaso.egyetértek az irásodal ,de nem tudok felszabadulnia feszúltségétől-gátlásoktol ,ez már gyerekkorom ota bennem van–anyám nem olyan volt mint egy édesanya nem ugy nevel engem ahhoz kellett volna nem mondta meg ki volt édesapám–eldobott volna ha a nevelő apámnem vettvolna nevére. asorsom on sok csalodásom mentem keresztúl

 3. Krisztina

  A mai világban az internet a pornó az épp ront, a férfiak házasságban elkenyelmesednek, nem izgatja őket otthon a feleség mert már unja, az újdonság az a munkahelyen vagy a pornó oldalakon na azért tennének is. Kiabrandito hogy mi legyünk nők kurvak otthon mert ha nem kap meg mindent akkor félre megy, menjen, nyitott kaput is adok én pl, sok nőt ismerek aki vágyik a heti 3 szexre de különböző indokkal lepattintja a férfi, vagy épp ehhez hasonló cikket dorgol a nő elé hogy ezt kellene drágám, a nők csak akkor csalnak meg a párjukat ha nem kapják meg a szenvedélyt szeretetet és akár a több szexet.

 4. Anikó

  48 éves vagyok. Voltam már dagi, szültem hármat, néztem ki úgy mint 1 bombázó. Soha nem ezen múlott, hogy a partnetem a tenyerén hordott vagy sem.
  Ahogy azt már előttem is leírták a boldogságunkat egyedül kell megtalálni. Ha megtaláltuk és stabilak vagyunk azonnal mindenki minket akar. 🤭

 5. Noémi

  Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy akkor a férfi miért nem azzal a másik nővel van, akivel jó a szex és törődést, figyelmet is kap?

  1. Anikó

   Mert hagyod, hogy így legyen. Eltűröd ezt az állapotot, ahelyett, hogy erőt vennél magadon dobnád a fenébe, és hagynád hogy megtaláljon az igazi.

 6. Flóra

  Nálunk is a férjem keresi a kifogásokat ha felmerül a szex. Ez fáj az faj fáradt ezer féle áll a feje stb… Fél éve szültem ugyan úgy nézek már ki mint terhesség előtt ugyancsak gyatra a nemieletunk hiába vagyok az a ,,vadóc” tipus. Akármit teszek a kulsommel hogy kedvére tegyek állandóan elutasít megbánt és inkább marad a pornó al.. szóval lehet tanacsot adni a nőnek mit csináljon az ágyban és mennyire legyen bevállalós és ribanc mikor ez is két emberen áll .

  1. Zsolt

   Kedves Flóra! Én nem a kifogásokat szoktam keresni,hanem az alkalmakat 😉 Amikor egy nő tényleg tesz azért hogy csinos vonzó és kívánatos legyen azt én nagyon tudom értékelni 😉

   1. Kriszti

    És a férfi mennyire dobja be magát a nőnél? Mert szerintem nem csak a nőnek kell tepernie.

    1. kandy

     hatigenelvilegalenyeg azlenne hogymindkét félnek jo legyen….

  2. Anikó

   Próbáld ki, hogy nem nyomulsz hanem csábítasz. A szavakat egy kicsit tedd félre. Új frizura, új illat, egy kis smink szexi cucc, és hagyd, hogy kezdeményezzen. Akkor egy csöppet még húzd. Kacérkodj, és ne add könnyen magad.

  3. Iber

   Kezdeményező vadóc…….ritka, nagyon értékelendő típus…..élvezném….

 7. hegyi károlyné

  Ebben igaza van! Van rózsszin köd, és is éltem ilyen kapcsolatban! Isteni volt! De ahhoz két embernek ugy kell szeretni egymást, hogy minden percét pozitivan megéljék, és két olyan embernek összetalálkozni! MERT NEM MINDENKIVEL JÓ!! annak örülök, hogy az eletben egyszer megéltem!!

 8. Illés Karolina

  Nem találom a női oldalt, milyen címen volt?

   1. Éva Bukovszky

    A zokni szerintem ebben a leírásban csak vicc. Egyébként az életből merítették, mert van ilyen is. Az írás pedig tökéletes!

 9. Csilla

  Van ilyen férfi és nő is, de a valóságban ideje beismerni ha a nő nem karcsú, sminke burkolt , házias karrierje csúcsán elő szex bűvölő akkor a legtöbb férj, férfi elvan a zseb recskaval mert hódítani elfelejt, kacerkodast félre értelmezi hogy valami biztos kell.. új ruha stb…Anyagias lett a szex is , bárki bármit mond… Kurvulhat a nő a szexért ha kis súly feleslege van, csak megaláztatást kap… és igazság az hogy a legtöbb együtt élés és házasság azért megy tönkre mert a férfi agyfasz bajos és csak a vékony, macska nő filling számára a megbaszhato. Elfelejti hogy gyereket szült neki mert közösen akarták, háztartást vezet, dolgozik mindennap finom illattal apoltan érdeklődve várja a felesége, napközben kacér üzenetekkel jelezve az esti huncutkodast….semmit se ér ha plussz kiloi vannak… Persze menjen el fogyjon le…kelljen 4 kor mert 6 től gyerekeknek férjnek útba igazítás van… aztán neki munka… főzés és társai…majd pénzt kereső tevékenység, gyerekek felszedese, meleg vacsora stb….kellemes beszélgetés után sovargas a szexre de a kedves férj fáradt…nincs kedves…stb…

  Mert jó tisztán látni a szexet a nők igénylik minden nap , többször is akár csak férfi képtelen a rögeszméjétol megvallni így szexmentessse formalja a házasságot, amit hosszú idő alatt a feleség belenyugvassal lezar ne érje állandó vissza utasítás…ez az igazság mai világba a férfiak a fejfájással küzdök 😅🤣

  1. Vazka

   Sajnálom, hogy így gondolod. Nagyon rossz tapasztalataid lehetnek. A baj, hogy az emberek nem élik tudatosan az életüket. Ha úgy éled az életed, mint egy gép pontosan úgy ahogy egy gép leamortizálódsz. Elkopsz.

  2. Szohogyi Edit

   Teljesen igazad van. Ugyanebben élek én is. Nincs sex mert csak gebékre izgul a párom. 12 éve utasít vissza.

   1. Karolina

    Kedves Edit!

    Akkor miért vagy még minig vele?
    Nincs az a szerelem, ami ezt kibírja…..

  3. Emese

   Ezt nagyon jol montad🙂👨‍🏫 Csilla

 10. Balogh Ibolya

  Ez mind szép és jó, de a valóságban létezik ilyen?
  Mert én kétszer is voltam házas, és volt néhány hosszabb kapcsolatom, de még senki sem tudott igazából boldoggá tenni.

  1. Csaba

   Létezik ilyen! Természetesen mindkettőnek fontos szerepe van a szeretkezésben viszont a férfinek az a legfontosabb hogy a párját boldognak lássa azáltal ahogy kielégíti.
   Sajnos ez nem minden férfi esetében igaz.

   1. Edi

    Ja és azt is hozzá tenném, hogy míg mi, nők nem hisszük el, hogy a kihasználásnál többre vagyunk hivatottak, ne is csodálkozzon egyik se, ha valóban csak abban részesül. Ha valaki úgy érzi, csak kihasználja a másik fél, az bizony a nő hibája, mert hagyja ahelyett, hogy keresne valakit, aki teljes odaadással szeretne vele lenni

   2. Csaby

    A Csabákra biztosan igen!

  2. Edi

   Én 2x voltam olyan kapcsolatban, ami tényleg valóban szerelmen alapult, és igen, tényleg létezik az egész hihetetlen rózsaszín köd. És most hogy kiestem belőle, szkeptikus lennék, ha még sosem éltem volna át, viszont megtanított arra, hogy ez alá az érzés alá soha ne adjam 🙂

  3. Ricsi

   Azért nem voltál boldog,mert mástól várod el,hogy boldoggá tegyen.Nem fog!Soha!Senki!A boldogság forrása Te Magad vagy!A boldogság bennünk van,nem válthatja ki soha a másik fél.Minden attól hangos,mit akarnak a Nők egy Férfitól.Biztonságot,ugyanakkor bizsergést is.Nyugalmat,de azért legyen izgalmas is.Hűséget,de bocsásson meg,ha a Nő időről időre félrekacsint,esetleg hűtlen lesz.Nem kell szépnek lenni a férfinek sem izmosnak,ezt hangoztatják.Aztán jön egy marcona tekintetű izmos,magát maffiózónak eladó,a valóságban egy bugris,nincstelen falu bikája parasztgyerek és a Nő szép csendben,titokban félrekefél.A srácnak egész nap csak magára van gondja,kipihent,szép hazugságokat ír a Nőnek,persze,így kurva jól tud kinézni,míg a férj főállásban dolgozik,mellette céget üzemeltet,a gyerekei jövőjét rakja össze stb.stb.Pszihiáter barátom,aki mellesleg Nő mondta:Ugyanannyi Nő csalja meg a párját,mint férfi,csak a Nő ügyesebb benne,a nagy része nem derül ki.Szintén mondja:A csaló nők nagy része a hülye netes fórumokon leírtakkal ellentétben szereti a párját,megkapja a törődést és esze ágában sincs elhagyni,csak keresi az új,idegen szagot,izgalmat.UNATKOZIK!A környező országokban a KSH szerint 22-29% a válások aránya.Magyarországon 69%!!!! Ezen válások 85 százalékban hűtlenség miatt történnek!Valamit nagyon rosszul csinálunk,rohadtul elszúrunk!Hogy mit?Mindig a másiktól várjuk a megoldást boldogságot stb.A nők rajongani akarnak egy férfiért, istenként akarnak felnézni rá,eszükbe sem jut,hogy szeretni is kéne,az már luxus.Mindkét nemtől túl sok az elvárás!Felcserélődnek a nemi szerepek sokszor.A Férfiak a facen messengeren stb. Túl idealizálják a Nőket,ezáltal sok gyermekkorában vagy később lelki sérülések miatt önbizalom hiánya szenvedő nőt,túlzott egóhoz juttatnak úgy,hogy emellett a frusztráció megmarad,ezáltal a Férfiak a saját párkapcsolati esélyeiket rontják hosszú távonEgészségesebb társadalom kéne minden téren.Amíg ez nincs,TE VAGY ÖNMAGAD A BOLDOGSÁG FORRÁSA.TANUJ MEG ADNI,NE ELVÁRJ ÉS BOLDOG LESZEL!!!

   1. Zoli

    Nos, az osszes eddigi hozzaszolas kozul ez az egyetlen, ami tenylegesen ratappint a lenyegre. Csak bar latna ezt tobb no es ferfi is.

Vélemény, hozzászólás?