You are currently viewing T.H.E Beauty – Elvesztette a szaglását, ennek ellenére professzionális minőségű kozmetikumokat gyárt

T.H.E Beauty – Elvesztette a szaglását, ennek ellenére professzionális minőségű kozmetikumokat gyárt

Amikor valaki azt csinálja, amit szeret és ebben profi is, annak minden nap boldog nap. De vajon el tudod képzelni, hogyan tud valaki szaglás nélkül kozmetikumokat gyártani?

Tárnokiné Horváth Edina a T.H.E Beauty márka megálmodója, alkotója, életre hívója. Több mint 27 éve dolgozik kozmetikusként, saját szalonját vezetve.

Vegyésztechnikusként kezdte meg kozmetikusi tanulmányait 1993-ban, majd a lifelong learning szellemében folyamatosan tanult és tanul azóta is…

Amikor eljött a pillanat, hogy tudását továbbadhatja másoknak, egy percig sem habozott – már diplomás szakoktatóként – belevetette magát az oktatásba.

Miközben rengeteg emberrel találkozott, kiteljesedett szakmailag és emberileg is. Nagyon sokat tanult más szakemberektől, kimagasló ismeretanyagot, munkamorált, lehetőséget kapott. Bőresztéta, elektrokozmetikus, kozmetikus mester oklevelet is szerzett közben.

Aztán amikor más cégekkel, kollégákkal útjaik elváltak szakoktatóként, már tudta: saját termékekkel szeretne dolgozni.

A márkanév megálmodója egyébként párja volt, aki 30 éve támogatja Edinát mindenben.

És nélküle ugyebár nem lehetne THE sem, ugyanis a márkanév:

Tárnokiné Horváth Edina + Beauty = T.H.E Beauty

A márkanév megszületése után hamarosan elkezdte fejleszteni azokat a natúrkozmetikai termékeket, melyekkel a mai napig szépségszalonjában kényezteti vendégeit.

Majd 2021-ben eljött az idő, hogy a lakossági termékek is piacra kerültek.

Edina folyton-folyvást fejleszt és fejlődik, újabb és újabb termékeken dolgozik, tudása legjavát beleadva.

2019 decemberében egy balesetből kifolyólag elvesztette a szaglását és az ízlelése egy részét,

így külön jó játék és kihívás számára egy-egy termék fejlesztése.

A márka megszületése óta újabb tagokkal bővült a termékpalettája, hiszen megjelent az első professzionális terméksor is – sminktetoválóknak, testtetoválóknak.

Egyedülállóként hozta létre 8-13 éves korú kishölgyeknek a Glamour Girl arcápoló termékeket, mert a hidratálást-tonizálást-bőrápolást nem elég tinédzser korban elkezdeni!

De még itt sincs vége az újdonságoknak, hiszen 2022-ben 4 új termékcsaláddal bővül a professzionális paletta, mely a hazai kozmetikusok munkáját lesz hivatott segíteni/támogatni.

Maximalista perfekcionistának tartja magát, de pont ezzel a hozzáállással annyi ember problémáján tudott segíteni, hogy ez mindent megér számára!

Érdemes kipróbálni a T.H.E Beauty termékeit, hiszen csupa természetes összetevővel

és a legnagyobb profizmussal készülnek!

(A képek a T.H.E Beaty tulajdonát képezik, felhasználásuk nem engedélyezett!)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?