You are currently viewing További 33 településen rendelhetők online az ALDI termékei

További 33 településen rendelhetők online az ALDI termékei

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 1 hozzászólás

Újabb településeken vált online elérhetővé az ALDI kínálata: újabb 33 Budapest környéki városban és községben indult a ROKSH személyes bevásárlási szolgáltatása, amely révén az ALDI üzletek több mint 3000 terméke rendelhető meg házhozszállítással.

A hazai diszkontláncok közül elsőként az ALDI termékei vásárolhatók meg online webshopon keresztül. A szolgáltatás 2020. novemberében indult Budapesten, azóta pedig már Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Diósdon is vállalja az ALDI termékeinek házhozszállítását a ROKSH. Az ALDI tovább bővíti az együttműködését a magyar startup-pal és újabb településeken lesznek online rendelhető az áruházlánc kínálatának több ezer árucikke.

A mostani bővítéssel Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Telki, Törökbálint, Üllő, Üröm és Vecsés területén újabb, közel 600 000 ember, illetve mintegy 200 000 háztartás számára nyílik lehetőség online rendelni az ALDI áruházaiból. A bővítés további munkalehetőségek létrehozásával jár együtt: az új területek bevonásával több mint 100 Személyes Bevásárló csatlakozik a ROKSH-hoz.

Májustól már az ALDI szezonális termékeinek egy része is megrendelhető a www.roksh.com weboldalon, így az időszakosan kapható árucikkek is megvásárolhatók online.

Budapest belvárosában kerékpáros futárokat is alkalmaz az ROKSH, így alacsony megrendelt árucikk-darabszám, illetve kis térfogat és súly esetében biciklivel közlekednek a személyes bevásárló asszisztensek.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. farkas kati

    százhalombattára van omnline kiszállitás ? ,

Vélemény, hozzászólás?