Zoltán Erika exkluzív buliba vár mindenkit 60. születésnapján!

Február 19-én ismét fantasztikus buliba várják a kikapcsolódni vágyókat!

Zoltán Erika az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, aki 1986 óta töretlenül hódítja meg hazánk legnagyobb színpadjait. Több mint 1.500.000 eladott lemez, számos óriási sláger, melyeket mindenki ismer, és ahogy felcsendül, azonnal dúdolni kezd.

Egy Túl szexi lány, aki Szerelemre született és egy igazi Casanovával az oldalán egy hatalmas exkluzív születésnapi party-val készül 60 éves jubileuma alkalmából.

Zoltán Erika kápráztatja el a közönséget a kerek születésnapi rendezvényen a budai szórakozóhelyen, a házigazda pedig Dj Dominique, aki a tőle megszokott módon szórakoztatja a közönséget.

Sztárvendégek: Kiki (Első Emelet), Sipos Tomi (IHM) és Dr BRS – is fellépnek, hogy még teljesebb legyen az ünneplés.

A lemezjátszók mögött Dj Dominique gondoskodik a Symbolban arról, hogy egész éjjel járjanak a lábak nem csak a ’70-es, ’80-as, ’90-es, de napjaink legfrissebb kedvenceire is!

Helyszín: Symbol Budapest – Budapest, Bécsi út 56.

Időpont: 2022. február 19. 21.00

Az esemény az aktuális jogszabályok alapján érvényes védettségi igazolvány vagy az EESZT ingyenes védettséget igazoló telefonos alkalmazás + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával látogatható! A beléptetés a rendezvény napján érvényben lévő jogszabályok szerint fog zajlani.

További információ az esemény Fb oldalán érhető el.

Isten éltesse sokáig Zoltán Erikát!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.