You are currently viewing 3+1 kihagyhatatlan virtuális utazás

3+1 kihagyhatatlan virtuális utazás

Az idei tavasz is rendhagyó, kültéri programok és utazások helyett ismét a kreativitásunkra lesz szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá.

A streaming szolgáltatók műsorait már kívülről fújod? Minden puzzle-t és legót kiraktál? Te is várod már, hogy a tavaszi túráknál messzebbre is mehess? Van egy jó hírünk: a kanapédról is utazhatsz!

Összegyűjtöttük neked a legérdekesebb virtuális úticélokat,

amelyek segítségével eljuthatsz álmaid úticéljára, még mielőtt repülőre ülhetnél!

1. Gondoltad volna, hogy múzeumokat is
bejárhatsz a kényelmes foteledből?

Sétálj végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en, és nézd meg Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.

2. Mindig is vágytál a Central Parkba?

Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatod a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hillről.

3. A természetbe vágysz inkább?

Tegyél virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogass el Indiába és ismerd meg Perut is. Olyan világhírű nemzeti parkokat járhatsz végig, mint a YosemiteGrand Canyon, de testközelből láthatod a Hawaii-i vulkánokat is.

3+1. Emlékszel még a hétvégi bulikra?

A virtuális koncerteknek köszönhetően most házibulit csaphatsz, szigorúan kis létszámban! Március 26-án péntek este 8 órától például az Asahi Super Dry és a Resident advisor virtuális koncertjén fedezheted fel Tokiót. Az estét a 8D zenei élmény teszi még emlékezetesebbé, amiről világhírű nemzetközi DJ-k gondoskodnak.
További információ: https://www.facebook.com/events/1253747638355328

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Bezártság ellen nyiss ki egy könyvet

Visszafogni magad, amikor bánt valami és nem hisztériázni, amikor fáj, – ilyen a tökéletes nő – Coco Chanel, a divatdiktátor

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?