You are currently viewing ANJUNA Waffle Pop – természetes és növényi pálcikás gofri

ANJUNA Waffle Pop – természetes és növényi pálcikás gofri

Az idei tavaszi-nyári újdonság a már jól ismert ANJUNA háza tájáról a Waffle Pop, egy gofri, ami az ANJUNA termékfilozófiához híven követi az igényeidet.

2023 tavaszán megszületett legújabb egyedi finomságunk, az ANJUNA Waffle Pop, amely az Ice Popnál megszeretett, az ANJUNA életérzés szimbólumává vált pálcikás formában jelenik meg. A legjobb minőségű, csakis természetes és növényi hozzávalókból készült, frissen sült gluténmentes gofrinkat üzleteinkben különböző dippel és toppinggal is kérheted; olvasztott csokoládé, friss gyümölcs, pirított magvak, házi lekvár és öntetek, mint például a mogyoróvaj, a mangó-coulis vagy a pekán praliné.

Az ANJUNA Waffle Pop egyedi kialakítása több okból is szerencsés: egyrészt a speciális formának köszönhetően a legtisztább, legegyszerűbb módon készíthetjük el számodra a legjobb, növényi alapanyagokból született gofrit. A pálcikás megjelenés neked pedig lehetőséget kínál arra, hogy az összes feltéttel együtt is úgy edd meg a gofridat, hogy utána még kezet se kelljen törölnöd.

Hisszük, hogy a növényi alapú életmód a fenntartható jövő egyik alappillére, ezért bármit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy amit a kezedbe kapsz, az csakis zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott alapanyagokat és természetesen növényi tejet tartalmaz. Szeretnénk, ha mindenki átélhetné az ANJUNA életérzést, ezért termékeink gluténmentesek is.

Kik vagyunk mi?

Van egy hely, ahol mindig süt a nap, mézédes a mangó és egész évben érik a kókusz. Ahol a szívverésed ritmusára hullámzik a tenger és a lábnyomod ott marad a homokban… Ez Anjuna tengerpartja. Itt indult a történetünk, amikor 2015-ben a szürke hétköznapok és a monitor fénye elől, egy hátizsákkal a vállunkon egészen a napsütötte Indiáig menekültünk.

Ebben a tengerparti kis faluban végérvényesen beszippantott minket az örök nyár érzése, és megszületett az elképzelés: lépjünk ki a mókuskerékből, és csináljunk valamit, ami pont annyira szabad, gondtalan és valódi, mint Anjuna.

Hozzuk haza a trópusokról a nyarat jégkrémbe zárva,

és mutassuk meg a világnak, hogy a nyár nem csak egy évszak, hanem életérzés!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?