Befolyásolja utazási szokásainkat, hogy mikor születtünk?

A Kiwi.com, nemzetközi utazásközvetítő szerint van kapcsolat aközött, hogy mikor születtünk, és hogy hogyan utazunk.

Lássuk, ki költi a legtöbbet, ki eszik a fedélzeten, és ki nem tud egyedül utazni.

Foglalások ára

Úgy tűnik, a Bakok költenek a legkevesebbet a foglalásokra, ami nem csoda, hisz elég gyakorlatiasak és pénzközpontú szemléletűek, míg a Nyilasok, akik imádnak adni és szeretik megélni a pillanatot, a legtöbbet költik. Szintén a Bakok szeretnek a legjobban magányosan utazni, ami ugyancsak nem meglepő, hiszen belső függetlenségükről is ismertek. A Bikák viszont leginkább a párjukkal foglalnak, a legkevésbé ők szeretnek egyedül világot látni.

Étkezés a fedélzeten

Az állatöv igazi ínyencei, a Bikák vásárolják a legtöbb ételt a fedélzeten, a Bakok pedig a legkevésbé szeretnek erre költeni. Utóbbiak inkább csomagolnak maguknak egy kis harapnivalót még otthon és azt hozzák a gépre, csak hogy spóroljanak.

Biztosítás

A Kosok és az átgondolt Rákok hajlamosabbak utazás előtt biztosítást kötni, mint más csillagjegyek, így természetesen a laza Ikrek csak megmosolyogják ezt a fajta előrelátó gondoskodást.

Utazás a házi kedvencekkel

A Kosok viszik magukkal leggyakrabban házi kedvenceiket az utazásokra. Ezek a tüzes személyiségek szeretik a kalandokat, de nem szívesen hagyják hátra szőrös barátjukat. Ezzel szemben az Oroszlánoknak van a legkevesebb foglalása háziállatokkal, valószínűleg mivel ők jobban szeretik a figyelmet magukra irányítani, és nem valami aranyos kiskutyára.

Sporteszközök

Mivel a Skorpiók szeretnek mindent (és mindenkit) kézben tartani, igyekeznek teljesen felkészülni az utazásaikra, a sportfelszerelésüket (pl.: snowboard, sífelszerelés vagy akár SUP deszka) is inkább magukkal viszik, mint a többi csillagjegy. Ezzel szemben a Nyilasok, akik, bár köztudottan aktív jegyek, a legkevesebb felszerelést viszik magukkal. A magyarázat az lehet, hogy a Nyilasok szívesebben bérelnek sportfelszerelést a helyszínen, szabadságuk korlátozása nélkül. Mert ki tudja? Talán lesz valami érdekesebb a célállomásukon!

Előzetes foglalás

Az igazi szabad szellem és a tizenkét csillagjegy legnagyobb utazói, a Nyilas jegyűek mindig a következő kalandjukat tervezik. Ez meglátszik a foglalási stílusukon is, hiszen ők azok, akik leginkább előre foglalnak.

Hová?

Bár többé-kevésbé minden állatövnek hasonló kedvenc úti célja van – mindenki imádja Londont, Párizst, Barcelonát, ​​Isztambult, Bécset, Milánót és Athént – ha kicsit jobban megnézzük, akad azért néhány érdekes részlet.

A tengerentúli desztinációk közül New York az első, ide elsősorban a Szüzek és a Mérlegek utaznak. A divatikon Mérleg otthon érzi magát a világ egyik legdivatosabb városában, míg a kifinomult Szűz nagy valószínűséggel Manhattan tiszta, elit környékeit látogatja, hiszen ezek illenek legjobban a személyiségéhez.

Ázsiába leginkább a Vízöntők és a Halak utaznak, kedvenc városuk Bangkok. A Vízöntőt minden érdekli, imád új kultúrákat felfedezni, míg a melankolikus Halak nem tudnak betelni az óceán kékjével. A Nyilasok mindig készek a kalandra, ők foglalnak a legtöbb utat Latin-Amerikába, leginkább Mexikóba.

*A Kiwi.com a fenti adatokat (mely világszerte több mint 10 000 foglalást érintett minden korcsoportban) születési dátum szerint szűrte, melyeket ezután csillagjegyek szerint szegmentált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük