You are currently viewing Egészséges és finom nassolnivaló télen-nyáron

Egészséges és finom nassolnivaló télen-nyáron

A nyári időszak az utazásról, az aktív programokról szólt. Ezek során nehéz az egész évben követett megfelelő életmódot, az ideális táplálkozást megtartani.

Fontos, hogy ne felejtsük el feltölteni az energiaraktárakat, és ha nassolni támad kedvünk, egészséges rágcsálnivalókkal csillapítsuk az édesség utáni vágyunkat. Létezik egy megoldás, hogy természetes finomsággal lássuk el a szervezetünket: a Kavali – különleges szárított gyümölcsök és zöldségek – vitaminok segítségével tölti fel a testünket energiával. Ráadásul kisebb helyen, akár egy kistáskában is elfér, így a család minden tagja bárhol és bármikor hozzájuthat az egészséges snackhez.

Akár egy fárasztó munkanap közben, akár egy hosszú utazás során az embernek jólesik nassolnia, ám nem mindegy, mit viszünk be a szervezetünkbe. A 100%-ban természetes Kavali megőrzi a gyümölcsök és zöldségek rostjait, amely nemcsak hosszan tartó energiát nyújt, hanem az emésztésre is jótékony hatással van. Ez a népszerű, vegán rágcsálnivaló tele van vitaminokkal, hozzáadott cukor vagy más adalékanyagok nélkül készül, csak természetes cukrokat tartalmaz. Ráadásul gyermekek is örömmel fogyasztják az ínycsiklandó snacket, kirándulás vagy utazás közben.

– A Kavali kiválóan helyettesíti az eredeti gyümölcsöt és zöldséget. A különleges szárítási eljárás során csak a vizet vonjuk ki, minden jótékony összetevő teljes mértékben megmarad. Ennek következtében egy vitaminokban gazdag, ellenállhatatlanul roppanós, intenzív ízű, bármikor, bárhol fogyasztható gyümölcs és zöldség snacket állítunk elő. Kis és nagy kiszerelésben is elérhetők, visszazárható tasakban, így hosszan eltarthatók.

Ezek a finom termékek népszerűek az egészséges és sportos életmód követői körében és a vendéglátóipar szegmensében egyaránt, sőt még a gyerekek is örömmel fogyasztják a különleges ízeket – részletezte dr. Pomozi István, a Kavali üzletfejlesztési vezetője, aki azt is elárulta, hogy a kíméletes, alacsony hőmérsékletű vákuumszárítási technológia alkalmazásával megmarad a gyümölcs beltartalmi értéke és aromája, miközben könnyen kezelhető formában bármikor rendelkezésre áll.

Az új, innovatív eljárással, a biofilizálással előállított kiváló minőségű szárított termékek természetesek, nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat, cukrot, mesterséges aromákat, színezéket, tartósítószereket. Az év minden napján hozzájuthatunk kedvenc gyümölcsünkhöz – mondta dr. Pomozi István.

Érdemes ezt az egyedi, természetes finomságot adni a család minden tagjának édesség gyanánt – akár tízóraira, uzsonnára, kirándulás, utazás közben. A munkahelyen is ideális nassolnivaló, hogy még több energiával töltsön el. A Kavali számos életfunkcióra, életmódunk javítására, gondolkodásunk serkentésére kiváló hatással lehet, és remek választás a napközbeni kis étkezésekre, nassolásra.

További információ: https://kavalifruit.com/hun

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?