You are currently viewing Hat termékkel hét csillagot hozott el a Mayer Szörp a Great Taste Awards-ról

Hat termékkel hét csillagot hozott el a Mayer Szörp a Great Taste Awards-ról

Rangos nemzetközi elismerések egész sorában részesült a napokban a budakeszi szörp manufaktúra. A frissen nyilvánosságra hozott lista tanúsága szerint a Mayer Szörp termékei minden esetben elnyerték a bírák tetszését, sőt a magyar vásárlók körében is felettébb népszerű újításuk, a Chilis málna rögvest két csillagot kapott.

A magyar szörpversenyeken elért eredmények után, a Mayer Szörp manufaktúra idén elérkezettnek látta az időt, hogy nagyobb színtéren is megméresse termékeit. Alapvetően arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan állják meg a helyüket a nemzetközi szinten jelen lévő, prémium kategóriás termékek között az őáltaluk készített szörpök. Az eredmény a manufaktúra munkáját, sok éves befektetett energiáját, a magas minőségre való folyamatos törekvését igazolja: a nemzetközi zsűri díjesővel jutalmazta a Mayer Szörp termékeit.

Az első nemzetközi megmérettetés sikereit az alábbi termékekkel érték el:

  • Mayer Prémium Chilis málnaszörp (két csillag)
  • Mayer Prémium málnaszörp (egy csillag)
  • Mayer Prémium eperszörp (egy csillag)

  • Mayer Jeges tea (egy csillag)
  • Mayer Prémium mangószörp (egy csillag)
  • Mayer Prémium feketeribizli szörp (egy csillag)

A Great Taste Awards-ról

A londoni illetőségű, az élelmiszerek Oscar-jának is nevezett Great Taste Awards-on közel 400 bíráló részvételével nagyjából 2 hónapnyi kemény munkával választják ki a világ legjobbnak ítélt ételeit, élelmiszereit és – többek között – szörpjeit. A nyertesek számára adott pecsét, a csillag jelképezi azt a minőséget és azt a befektetett energiát, amelyek ezeket a termékeket a nagy átlag fölé helyezi.

A Mayer Szörpről

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak.

A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben – saját receptek alapján – csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket.

A Mayer Szörp célja, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára,

megőrizve a gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?