You are currently viewing Mindent vitt a Mayer málna! – Magyarország legjobb szörpjének és lekvárjának választották a manufaktúra termékeit

Mindent vitt a Mayer málna! – Magyarország legjobb szörpjének és lekvárjának választották a manufaktúra termékeit

A 2022-es Kézműves Kiválóságok díjat szörp és lekvár kategóriában a Mayer Szörp manufaktúra málnás termékei nyerték: Magyarország Szörpje címet kapta a Mayer Málnaszörp és Magyarország Lekvárja lett a Mayer Málnalekvár.

A magas minőségű alapanyagokból készített, prémium szörpjeiről és lekvárjairól ismert manufaktúra számára fontos visszajelzés, elismerés a szakma részéről a versenyen megszerzett díj, amelyen számos manufaktúra, kistermelő jelent meg, és a különféle kategóriákban számos termék került a zsűritagok elé.

A Mayer Szörp a Mayer Málnaszörppel és a Mayer Málnalekvárral indult a versenyen, amelyek közül a Mayer Málnaszörpöt Magyarország Szörpjének, a Mayer Málnalekvárt pedig Magyarország Lekvárjának választották.

A MAYER Szörpről

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószertől mentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak.

A családi vállalkozásként működő szörp üzemükben – saját receptek alapján – csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium Mayer szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket.

A Mayer Szörp célja, a lehető legjobb minőséget kínálni a fogyasztók számára, megőrizve a gyümölcsök és a fűszerek eredeti ízét.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?