You are currently viewing Új konyhafőnök, megújult étlap, hatalmas tequila- és mezcal választék a Calavera Budapestben

Új konyhafőnök, megújult étlap, hatalmas tequila- és mezcal választék a Calavera Budapestben

Újpest belvárosának fáktól árnyas részén igazi felüdülés a mexikói Calavera Budapest teraszán megpihenni.

A hangulatos teraszhoz természetesen hozzátartozik az izgalmasa, friss ízekkel operáló mexikói konyha, és az egészen elképesztő italválaszték, amely nem csak tequilákra és mezcalokra korlátozódik (bár ezek adják a gerincét), hanem gazdag koktélkínálatból is választhatnak a vendégek.

Idén tavasszal a Calavera Budapest konyhájának élére új séf érkezett, az Angliából hazatérő Barna Norbert személyében. Norbert 21 éves korában kalandvágyból, kíváncsiságának engedve ment Angliába, hogy megismerkedjen a nemzetközi gasztronómiával. Kitartó szorgalmának hála sikerei nem maradtak el, nem csak stázsolva tanulta a szakmát, hanem egy kinti szakácsiskola több éves képzését szintén elvégezte. Az iskola mellett folytatta a munkát, az oklevelet már konyhafőnökként vehette át.

Norbert nem csak a mexikói gasztronómiában van otthon, közel áll hozzá a francia konyha, és nagyon kedveli az ázsiai ízvilágot is.

Calavera Budapest

A CalaveraBudapest étterem klasszikus mexikói fogásokkal és szédítően gazdag italkínálattal várja vendégeit. A főként hagyományos mexikói ételeket kínáló étteremben az ételek mellett kifejezetten nagy hangsúlyt kapnak a mexikói italok, itt található az ország egyik legnagyobb tequila- és mezcal választéka, amely a teljes palettát lefedi.

A tequilán kívül egyedi rumokkal, különféle – házi szörpökkel kombinált – koktélokkal, limonádéval és Rizmajer Cortes kukoricasörrel várják a vendégeket.

Nagyon ajánljuk kipróbálni a helyet, isteni finomságokat kóstolhattok!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?