Újabb sikersztori Vas Megyéből

Vas Megye újabb kincsét ismerheti meg a nagyvilág! A Kreinbacher Birtok és a Pajta bisztró kimagasló sikerei után a megye egy következő ékköve került előtérbe.

A Vas Megyei Közgyűlés ebben az évben ugyanis a Vas Megye Fiatal Vállalkozója Díjat Dorogi Évának szavazta meg, aki múlt évben térképre helyezte a ’60-as évek híres üdítőjét:a Bambit. 

Az aktuális helyzet miatt a díjátadóra sajnos március 15-én nem kerül sor, de a megye vezetői személyesen találkoznak a díjazottakkal és adják át az elismeréseket. Dr. Balázsy Péter Vas Megye főjegyzője március 12-én személyesen látogatott el az Art Water Kft. műhelyébe és adta át a díjat. A nyugat-magyarországi származású, ám Budapestről visszaköltözött Dorogi Éva 4 éve vezeti a vállalkozást, amely azóta több fejlesztést is végrehajtott: kutatás-fejlesztés, innováció, technológia- és kapacitásbővítés területén.

Az Art Water Kft. a modern köntösben újjáélesztett Bambi kraft üdítőn kívül a Fizz Water 100%-ig természetes kivonatokból készülő ízvizek, az Alpokból származó kiváló minőségű természetesen lúgos ásványvíz, az Alpokaqua és a Chernel forrásvizek gyártója.

Az Art Water Kft., ami teljes egészében családi vállalkozás, olyan termékeket fejlesztett ki, melyek teljes mértékben versenyképesek a nemzetközi gasztronómia világában. 

“Magyarországot tekintve kétségkívül a legmagasabb minőségű ásványvíz-készlet Vas Megyében található. Az Alpokalja kedvező geoföldrajzi adottságai lehetővé teszik, hogy az Alpokra 50 ezer évvel ezelőtt lehullott csapadékból képződött Alpokból származó víz világszinten a legmagasabbra értékelt ásványvizekkel együtt az élvonalban helyezkedjen el. Büszkék vagyunk arra, hogy ez adja az Art Water termékeinek is az alapját. A kiváló minőségű alapanyagokon túl a csapat elhivatottsága és ez a kiváló minőségű Alpokból származó ásványvíz adja a termékek kiemelkedő minőségét.” 

A díj fontos mérföldkő a cég számra. Kitartó munka eredménye, ami rávilágít arra, hogy igenis van értelme magyar termékeket fejleszteni. 

Nemcsak igény van a kiváló minőségű magyar termékekre, hanem tér és akarat is ezek felkutatására és elismerésére.

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A szívvel-lélekkel élő vidéki fogadós – Interjú Csernus Imrével

Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt

Siker receptre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.