You are currently viewing Utazó Bár – a kicsi olasz kocsi, amivel garantáltan egyedi és különleges lesz bármilyen buli

Utazó Bár – a kicsi olasz kocsi, amivel garantáltan egyedi és különleges lesz bármilyen buli

Ha szereted a régi, 1960-as évekbeli olasz filmeket, azt a hangulatot, a dolce vita érzését, akkor erre a kis kocsira biztosan fel fogod kapni a fejed!

A Piaggo Ape kocsikat számos olasz filmben láthattuk már, például az 1965-ös Casanova 70-ben, Marcello Mastroianni főszereplésével. De bármelyik Don Matteo (Terence Hill) sorozat részt megnézünk, ott is felbukkannak folyamatosan. Hiszen ezeket a kocsikat a használták-használják például áruszállításra, pizza kiszállításra az olasz vidéken.

És amikor Magyarországon meglátunk egy ilyet, joggal merül fel a kérdés: mit keres itt?

Az Utazó Bár kocsija minden valószínűség szerint nagy feltűnést és széles mosolyt kelt, bárhol feltűnik. Hiszen nem mindennapi, sem a kinézete, sem a funkciója.

Kovács Tamás borszakértő 20 éves borkóstoltatási múlttal a háta mögött a pandémia első hullámja idején gondolt egy nagyot és feleségével együtt kitalálták az Utazó Bárt. Felújíttatták a ’60-as években lészült Piaggo Ape kis kocsit, beépített hűtő-csapoló berendezést és bájos, vintage külsőt adtak neki.

És ezzel a járgány, Frizzie nem csak rendkívüli látványt nyújt, hanem alkalmassá vált bármilyen kültéri vagy beltéri rendezvényen, akár a legforróbb nyári napokon is arra, hogy tökéletes hőmérsékleten csapolt Frizzante-t, azaz habzóbort csapoljanak helyben.

De milyen bulira, eseményre lehet hívni őket?

Inkább az lehet a szűk keresztmetszet, hogy milyenre nem… Mert bármilyen céges rendezvényre, kongresszusra, gálára, megnyitóra, esküvőre, szülinapi bulira, privát eseményekre lehet őket hívni. Sőt, egyedivé is brandingelhető a kocsi, azaz teljes mértékig a te igényeidre szabható, megszemélyesíthető.

Hova tud elgurulni a Frizzie?

Bárhova, az ország egész területére ki tudnak szállni vele, kül- és beltéren egyaránt.

És csak Prosecco „folyik belőle”?

Nem! A Prosecco-s vendégfogadáson túl kínálnak még igény szerint Prosecco alapú koktélokat, csapolt sört, alkoholmentes italokat, limonádékat, vendégváró falatkákat, de borbár is lehet a Frizzie-ből, kis hazai pincészetek boraival megtöltve.

Mi hisszük, hogyha valaki valóban egyedi, utánozhatatlan bulit szeretne, amiről még hosszú ideig beszélni fognak utána, akkor az Utazó Bár remek arra, hogy ezt megvalósítsa.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?