You are currently viewing A Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas (november 23. – december 21.)

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#horoszkóp
  • Ezen hozzászólások közzététele: 1 hozzászólás

Az év utolsó hónapjában a Nyilasok ünneplik születésnapjukat.

A Nyilas segítőkész, okos, előzékeny – mégis sokszor megosztó személyiség. Van, aki kimondottan jól megérti magát velük, van, aki harcol ellenük és végül van olyan is, aki nem bírja elviselni stílusukat és egyáltalán nem tudja kezelni őket. 

Mesterei a kapcsolatteremtésnek és az emberek megnyerésének,

sokszor találjuk őket nagyon szimpatikusnak.

A Nyilasok végtelen barátságosak és segítőkészek, ám ezek az erények néha hátrányként is megjelenhetnek. Ha létezik olyan, akinek túl sok „jóbarátja” van, akkor az biztos, hogy Nyilas jegyben született!

A Nyilas nagyon könnyen teremt kapcsolatot, ám arra nagyon vigyáz, hogy magát ki ne adja – miközben a másik fél sokszor képes átesni a ló másik oldalára, s teljesen megnyílik neki.

Sokan úgy gondolják, hogy egy-egy átbeszélgetett éjszaka után tökéletes párja, barátja lehet a Nyilasnak , de sajnos ez nem így működik, nála nem. Neki egy seregnyi ismerőse van, akik között a Nyilas mindig találhat kedves beszélgetőpartnert, így az ő tartós figyelmét ki kell érdemelni! Éppen ezért érzi úgy sok másik jegy szülöttje, hogy egy Nyilas szeretetéért mindig küzdeni kell.

Mindenek felett segítőkész: igen, ez a Nyilas!

Ő az, akit az éjszaka közepén is riasztani lehet, ha valami baj van. Pénztől, időtől, munkától függetlenül segít, a lehető legjobb tudása szerint.

Szívesen meghallgat másokat bármikor, szívesen ad tanácsot is, szinte mindenhez ért – ám ezt rossz szándék nélkül teszi, hiszen a Nyilast mindig a jó szándék vezérli. Más tanácsára egy Nyilasnak szinte soha nincs szüksége, ő mindig a saját impulzusai szerint cselekszik.

A Nyilas roppant intelligens.

Remekül átlátja a dolgok rendszerét, így nem csak részleteket ragad ki és vizsgál meg, legyen bármiről is szó.

Sokszor kiáll az elesettekért és még ahhoz is ért, hogy az értük vívott harcba másokat is bevonjon.

 

A párkapcsolatban élő Nyilas annak ellenére, hogy nagyon szeret független lenni, végtelen hűséges, odaadó és ragaszkodó.

Csapodár természete csupán egyedülállóként jelentkezik, ám kapcsolatában nem árt hosszú pórázon tartani, mert nem tűri a rabláncot!
Folyton a tökéletest keresi és gyakran érzi is kapcsolatában, hogy megtalálta az igazit. Olyankor apait-anyait belead, hogy minden valóban tökéletes is legyen.
A társával szemben roppant előzékeny, tele van érzéssel, érzelemmel, hamar ellágyul.

És végül, még egy jó hír: a Nyilas szeret mozgalmas életet élni –

így mellette az életünk soha, de soha nem lesz unalmas!

Astrid

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. czvingeva

    Én is Nyilas vagyok dec 19

Vélemény, hozzászólás?