You are currently viewing Az asztrológiai jegyek kedvenc filmjei

Az asztrológiai jegyek kedvenc filmjei

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#horoszkóp
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Pároddal mozis estét tervezel a hideg, összebújós estékre, és nem szeretnél melléfogni?

Ha ismered a születési dátumát, és így az asztrológiai jegyét, akkor biztosan jól választasz, csak kövesd az útmutatónkat!

 

Kos – pörgős, üldözős, robbantgatós akciófilm, lehetőleg minimális szöveggel. A Die Hard-trilógia nekik tényleg karácsonyi matiné!

Bika – főzzünk, együnk élvezettel! Julie és Julia története, vagy az Ízek, imák, szerelmek, Bika-férfiaknak pedig egy kis Gordon Ramsey lehet a tökéletes választás.

Ikrek – észpörgető  krimi vagy szócsatákban gazdag vígjáték a kedvencük, de örök gyerek lelkükkel az animációs filmeket is kedvelik.

Rák – jöhet az érzelmes, romantikus, a vödör fagyi és százas zsepi mellé: Szerelmünk lapjai, Időről időre, vagy a nagy klasszikusok, mint a My Fair Lady.

Oroszlángrandiózus alkotások, amelyben a jó győzedelmeskedik a gonosz felett. Ha férfi, akkor Star Wars, ha nő, akkor A gyűrűk ura, őszülő sörényű oroszlánoknak pedig a Ben Hurt ajánljuk.

Szűzdrámák, életrajzi filmek és Woody Allen vígjátékai nyújtják számára az igazi kikapcsolódást.

Mérleg – Ruhák, divat, szép emberek, happy end: Doktor Szöszi vagy Az ördög Pradát visel tökéletes választás lehet – nem kedvelik az olcsó poénokat, gondosan válassz!

Skorpió – sokak szerint a horrort szeretik, pedig igazából az szórakoztatja őket, ha okos és ötletes manipulációkat nézhetnek végig, az igazán ravaszdi nagymenőket, akik profitálnak is agyafúrtságukból: Kapj el, ha tudsz vagy a Wall Street farkasa tuti befutó náluk.

Nyilaskalandfilmek, természetfilmek – legjobb, ha a kettő Indiana Jones vagy Bear Grylls kalandjaiként ötvöződik. Vagy még jobb, ha nem nézitek, hanem ti magatok indultok kalandra!

Bak – bármilyen film, ahol az igazságszolgáltatás győzedelmeskedik. Jogászok gigászi küzdelmei, hadvezérek okos stratégiája, vagy egy kacifántos válás részletei. Szereti az információt, a megtörtént eseteket és az igazságos véget, akár happy, akár nem.

Vízöntő – csak annyit mondok: Barátság extrákkal!

Halakművészfilmek és happy end-mentes szórakozás is belefér náluk. A közhiedelemmel ellentétben azonban remek humorérzékük van, főként az irónia és az abszurd területéhez értenek, Tim Burton filmjeit ők imádják leginkább.

Philly

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?