You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 áprilisra

Carrie-horoszkóp 2021 áprilisra

Igazi bolondos áprilisunk lesz, nem csak az időjárás tekintetében. De nézzük, mit ígérnek a csillagok nekünk.

Kos (március 21. – április 20.)

A hónap első felében a fő probléma a túlzott érzékenységed lehet. Olyan dolgok miatt aggódhatsz, amelyekre korábban nem figyeltél. Próbálj meg nem csüggedni, ne engedj a bántásnak és a haragnak. Ebben az időszakban sok felmerülő problémád átmeneti jellegű lesz és önmaguktól is megoldódnak. Minden rendben lesz!

Ne tervezz túl sokat április második felére. Ez az időszak meglepetéseket okozhat, és könnyebben tájékozódhatsz a helyzetben, ha nem ragaszkodsz görcsösen a dolgokhoz.

Sok Kosnak szüksége lesz improvizálásra, útközbeni döntések hozatalára és válasz találására fontos kérdésekben.

Bika (április 21. – május 21.)

Információkat gyűjteni, elemezni, reflektálni! Áprilisban a megfigyelés és logika lesz a legfontosabb segítséged. E hónap eseményei gyökeresen megváltoztathatják a terveidet vagy arra kényszeríthetnek, hogy másképp nézzél arra, ami korábban teljesen nyilvánvalónak és egyértelműnek tűnt. Ne ragaszkodj a régihez, legyél kész a változásra.

Április számodra a kommunikáció hónapja! Az üzleti és személyes kapcsolataid megerősödnek. Bájos vagy, könnyen megszerzed az emberek bizalmát, de soha ne élj vissza vele.

Lehetőség nyílik pénzügyi kérdések megoldására, befektetésre néhány ígéretes projektbe. Nyugodtan támaszkodhatsz az intuícióidra, mert nem fognak cserben hagyni.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Minden rendben van, nincs miért aggódni. A pozitív trendek hatása április folyamán érvényesülni fog. Sok új lehetőség nyílik, olyan dolgok sikerülnek, amelyekre korábban nem volt lehetőséged. Kísérletezz, próbálj ki valamit, cselekedj; a csillagok a te oldaladon állnak, támogatásukkal sokat elérhetsz.

Nemcsak magadról, hanem másokról is gondoskodsz. A korábban hűvös kapcsolatok melegebbé és lazábbá válnak.

Április kiváló hónap a tanulásra. Gyűjtsd az információkat, keress egy mentort. Sok hasznos dolgot megtudhatsz, olyan ismereteket szerezhetsz, amelyek a közeljövőben nagyon hasznosak lesznek.

Rák (június 22. – július 22.)

A megszokottnál keményebben kell dolgoznod áprilisban. Sok kérdés megoldása több erőt és energiát igényelhet, mint vártad. Néhány Rákot kellemetlenül meglep a kritika, hogy nem mindenki támogatja a törekvéseit.

Légy óvatos és diszkrét, mert most a sikerhez ez szükséges! A korábban megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően a jegy képviselői gyorsan megtalálják a célhoz vezető utat, és választ találnak a fontos kérdésekre.

Próbálj jobban odafigyelni a hozzád közel álló emberekre, mutasd ki a szeretetedet. Barátságos hangulattal a legélesebb kanyarokat is ki tudod egyenesíteni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Április eleje nyugodt lesz. Pihenj, gyűjts erőt, tervezz, gondolkodjon el azon, mit szeretnél csinálni. Szánj több időt magadra! Ne aggódj a lehetőségek miatt, még akkor sem, ha elúszik tőled néhány, mert később valószínűleg nehézségek nélkül visszatérnek az életedbe.

Április 10. után a helyzet megváltozik. Minden nap több ügy és gond jön, teljesen új ritmusba kell helyezned a dolgokat. Néha legszívesebben feladnál mindent, amit elkezdtél és csak sodródnál a dolgokkal.

Fontos lesz a szeretteid támogatása. Annak tudatában, hogy van kire támaszkodnod, sokkal magabiztosabbnak és szabadabbnak érzed magad.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Nyugtalan hónap ígérkezik a Szűz jegyűeknek. Most gyakran változnak körülötted a dolgok, néha menet közben kell döntéseket hozni. Nem mindig leszel következetes a cselekedeteidben, és ez másokat idegesíthet. Néha azok haragszanak rád, akik korábban mindenben támogattak. Néhány Szűz kénytelen lesz egyedül elvégezni a munkát, amit eddig megosztott másokkal.

De ne feledd: jobb cselekedni, mint panaszkodni. Kísérletezz, próbáld különböző módon elérni céljaidat. Biztosan megtalálod a módját annak, amire szükséged lehet.

Örömmel beszélgetsz régi ismerősökkel. Sok Szűz számára április a megbékélés hónapja lesz azokkal, akikkel korábban ellentétben álltak.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Gazdag, kedvező hónap a Mérlegeknek. Az események gyorsan fognak változni, készen állsz a határozott fellépésre, ami azt jelenti, hogy nem fogsz unatkozni.

Áprilisban lehetőség nyílik a szakmai pozíciók megerősítésére, a jegy néhány képviselője felkapaszkodik a karrierlétrán. Sok új lehetőséged lesz, mindenben remekelni fogsz. A korábban megszerzett tudásnak köszönhetően felülkerekedsz riválisaidon.

Figyelj a személyes kapcsolataidra! De neked kell kezdeményezni, hallgass az intuícióidra. Április második fele kedvező az új ismeretségek kialakítására.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Kedvező hónap a munkában, a pénzügyekkel és az üzleti tevékenységgel kapcsolatos kérdések megoldásához. Valószínűleg keményen kell dolgoznod, aminek nem látod azonnal az eredményét. De ez ne ijesszen meg, légy türelmes, mert megéri várni.

Haladás lehetséges olyan kérdésekben, amelyek több mint egy hónapja elhúzódnak. Amire törekszel, azt jó eséllyel eléred, de ne add fel, amíg el nem éred a célod.

Néhány szokatlan esemény vagy meglepő hír valószínű a családban. A körülötted lévő emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért és támogatásért, mert tudják, hogy nem az érzelmek vezérelnek, hanem a józan ész.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Jobb, ha semmit sem halogatsz sokáig. Április eleje a legalkalmasabb az új vállalkozások beindítására vagy új projektek elkezdésére. Sokan lesznek segítségedre, készséges emberekkel fogsz találkozni. Gondolj arra, hogyan köszönettel tartozol nekik!

A személyes kapcsolatokban a pozitív trendek hatása is érvényesülni fog, jól kijössz mindenkivel.

Kisebb félreértések előfordulhatnak a hónap második felében, de minden akadály leküzdhető. Ehhez lesz is elegendő erőd, tapasztalatod és találékonyságod!

Bak (december 22. – január 20.)

A pozitív trendek hatása érvényesül áprilisban és ez az élet minden területén észrevehető. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy április teljesen nehézségektől mentes lesz. Néha előfordulhatnak feszült pillanatok, szerencsétlen véletlenek, de ezeket sikerül gyorsan kijavítani.

Április új szakmai kilátásokkal kedveskedik, a karrier gyors növekedése lehetséges. Néhány Bak jó üzleteket köt, mások csábító állásajánlatokat kapnak. Gyorsan megtanulsz mindent, ami hasznos lehet a közeljövőben.

Apró nézeteltérések, félreértések előfordulhatnak szeretteiddel. Legtöbbször apróságokról lesz szó, ezért ne rontsd el sem magad sem mások kedvét. Kezeld humorral ezeket a helyzeteket, így helyesen cselekszel.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Sok minden változhat az életedben. Szerencsére ez nem egyik napról a másikra következik be; lesz időd átgondolni, eldönteni, hogyan viselkedj a legjobban, melyik irányba haladj. Sok Vízöntőnek a barátai fognak segíteni.

Április lehetőséget ad arra, hogy megerősítsd az üzleti kapcsolataidat. Szeretteid támogatni és segítenek fognak az új célok elérésében. Az adódó nehézségek leküzdésében a báj sokat segít.

Kezdd el más szemszögből nézni a dolgaidat, mint korábban. Jó időszak ez lemondani néhány rossz szokásról vagy teljesen új életmódot kezdeni. Nem kell kapkodni, minden akkor sikerül, ha következetesen és sietség nélkül cselekszel.

A pénzedre vigyázz áprilisban, ne köss kétes üzleteket. Ne válaszolj elhamarkodottan az üzleti javaslatokra, először tanulmányozzad az összes feltételt, hasonlítsd össze más lehetőségekkel.

Halak (február 20. – március 20.)

Nagyon sok hasznos dolgot kell tenned nemcsak magadnak, hanem másoknak is. Nem lesz mindig könnyű. Néha akadnak akadályok az úton, a dolgok tovább tarthatnak, mint vártad. Ennek ellenére továbbra is haladj a célod felé; ne add fel, ne hátrálj meg!

Elkötelezettséged sokakat meghökkent és egyben inspirál. Azok az emberek, akik korábban kételkedtek benned, rájönnek, hogy tévedtek.

A másokhoz való hozzáállásod megváltozik, néha kritikus leszel azokkal szemben, akik korábban szimpatikusak voltak. Jobb, ha most nem kerülöd a vitákat, próbáld elsimítani a dolgokat. Ezekben a helyzetekben jól jön a diplomáciai érzéked.

Szerencsés és legfőképpen egészséges áprilist kívánunk!

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?