You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 februárra

Carrie-horoszkóp 2021 februárra

Túl vagyunk az év talán leghosszabb hónapján, a januáron. Mindenki nagy várakozással vág bele az új évbe, de gyakran úgy tűnik, hogy sosem akar véget érni az első hónap. Viszont a jó hír, hogy véget ért és már benne is vagyunk a másodikban!

Bár a karneválokat az idén nem tudjuk élvezni, azért tartogathat jó dolgokat a február. Nézzük is, mit ígérnek a csillagok az egyes jegyek szülötteinek.

Kos (március 21. – április 20.)

A hónap első fele nagyon eredményes lesz. Ne pazarold az idődet: dolgozz, tanulj, végezz hasznos dolgokat. Ez egy olyan időszak, amikor sok kezdet sikeresnek bizonyul, elkezdheted megvalósítani azokat az ötleteket, amelyekben rajtad kívül senki más nem hisz. Néhány elképesztő véletlen nem kizárt, olyan találkozók, amelyekre nem számítottál komolyan. Azok az emberek, akikkel február 10. előtt találkozol, különösen fontos szerepet játszhatnak az életedben.

Később eljön egy időszak, amely alkalmasabb valami ismerős, régóta tervezett tevékenységre. A pénzügyek és vállalkozások szempontjából kedvező időszak várható, az égiek segítenek abban, hogy ne hibázzál.

Sok Kos számára februárban a magánélet kerül előtérbe. Ezen a területen zajlanak majd a legkellemesebb események számodra.

Bika (április 21. – május 21.)

Sokat kell gondolkodnia a Bikáknak ebben a hónapban. Február furcsa híreket, ellentmondásos információkat hoz, amelyeket ellenőrizned kell. Különösen figyelj a megérzéseidre, melyek megakadályozzák a vakmerő cselekedeteket és segítenek elkerülni a bajokat.

Az üzleti kapcsolatok nagyon kétértelműek lesznek, nehéz megtudni ki áll melletted és ki nem. A személyes kapcsolatokban sem lesz minden zökkenőmentes, de tudni fogod mit kell tenned ahhoz, hogy jobbá váljon a helyzet.

A prioritások változhatnak. Azok a Bikák, aki korábban a munkát és a szakmai eredményeket helyezték előtérbe, megértik, hogy még mindig sok más érdekes dolog van az életben. Nem kizárt, hogy a közeljövő tervei eltérőek lesznek a korábbiaktól.

Figyelj arra is, hogyan alakulnak kapcsolataid a szeretteiddel. Itt sokat változtathatsz jó irányba, bár nem azonnal.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Ne feledd: nem minden igaz, ami februárban helyesnek tűnik. Jobb, ha nem siettetünk semmit elhamarkodott következtetésekkel vagy döntésekkel, mivel a hibák valószínűsége most elég nagy. Most időbe telik minden helyzet rendezése. Mások tanácsai gyakran zavaróbbak, mint hasznosak esznek a hónapban. Ezért jobb, ha a saját tudásodra, tapasztalatodra és józan eszedre támaszkodsz.

Mindenben rendet akarsz tenni, de gyakrabban lesz káosz belőle helyette. Fontos: ne hagyd, hogy cselekedeteidben megzavarjanak és tarts be bizonyos sorrendeket; így esélyed lehet fontos ügyekben kiváló eredmények elérésére, nagyszabású projektek sikeres befejezésére.

Szeretteiddel való kapcsolatod nem lesz felhőtlen, nem lesz mindig könnyű megtalálni a közös nyelvet. Legyél kész beismerni hibáidat. Nincs most rosszabb, mint ragaszkodni az általad vélt igazakhoz.

A február legalább azért jó lesz számodra, mert valós esélyt ad a korábban elkövetett hibák kijavítására.

Rák (június 22. – július 22.)

Február remek alkalom arra, hogy a dolgok mélyére áss. Talán nem találsz választ az élet értelmével kapcsolatos kérdésedre, de képes leszel helyesen rangsorolni, megérteni, mit szeretnél elérni és hogyan kell megvalósítani. A kételyek és aggodalmak a múltban maradhatnak; ott van az a bizalom, amire szükséged van a sikerhez.

A körülötted lévő emberek meghallgatják a véleményedet, gyakran követik a tanácsodat. Azok az emberek, akik korábban lebecsültek, most megtudják, mennyire tévedtek. Lehetséges, hogy a riválisok is a te oldaladra akarnak lépni. Most kiválaszthatod, kivel és milyen kapcsolatot akarsz fenntartani. Ne kényszerítsd magad arra, hogy társulj azokkal, akik antipátiát okoznak, még akkor sem, ha az okok nem tisztázottak számodra.

A pénzügyi és vagyoni kérdéseid sikeresen megoldódna ebben a hónapban. Néhány Rák képes lesz növelni is a jövedelmét, mások pedig megértik, mit kell tenni ehhez, és megteszik az első lépéseket a választott irányba.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Februárban sok Oroszlán szorongást fog leküzdeni, amelynek oka gyakran nem egyértelmű sem a jegy képviselői, sem a körülöttük élők számára. A hasznos tettek, még a legegyszerűbbek is, segítenek elterelni az értelmetlen szorongások figyelmét. Tehát találj magadnak értelmes tevékenységeket és próbálj azokra maximális időt szánni.

A régi barátokkal való beszélgetés és találkozás gyakran segít ráhangolódni az optimista hangulatra. Ők tudják, hogyan szórakoztathatnak és hogyan tudnak felvidítani.

Segíthet egy régi hobbi felelevenítése is, de a szemléletváltás is kimozdíthat a korábbi állapotodból. Nem szükséges a világ végére menni, elég csak meglátogatni valami új helyet, hogy elkerüld a rutint.

Február bővelkedni fog számodra ajándékokban. Ez a személyes kapcsolatok szempontjából kedvező időszak lesz.

Sikerül sok időt tölteni kedveseddel és megérted, hogy valóban közel vagytok egymáshoz.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A hónap meglehetősen egyenetlen lesz. Az érzelmi háttér instabil lesz, a hangulatod gyakran változni fog, ez befolyásolja döntéseidet és cselekedeteidet. Próbáld meghatározni a hónapra vonatkozó terveidet február első napjaiban, hasznos felsorolni a tennivalókat.

A mindennapi problémák megoldása sok időt vesz igénybe. A lakásfelújítással, költözéssel kapcsolatban felmerülhetnek bizonyos kiadások. Szeretsz szép és hasznos dolgokat vásárolni, bútorokat, készülékeket, belső tárgyakat választani. De vigyázz, nehogy több pénzt költs, mint amennyit kellene. Jobb, ha nem vásárolsz nagy dolgokat a pillanat hevében. Adj magadnak időt arra, hogy átgondold a dolgokat.

Fontos figyelni a szeretteidre, találj időt februárban őszinte beszélgetésekre, közös kikapcsolódásra.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Ez a hónap rendkívül kifizetődő lehet, de azért nem szabad hátradőlni. Lehetséges, hogy túlóráznod kell, vagy neked kell elvégeznie néhány feladatot mások helyett. Sok új kihívás is megjelenik. Lehetséges, hogy a szokásos ütemtervet felül kell vizsgálnod, jelentős módosításokat kell végrehajtani rajta. Minél hamarabb megteszed, annál könnyebben fogsz alkalmazkodni az új rendszerhez.

Valószínűleg vannak olyan változások, események otthon, amelyek befolyásolják családi életedet. Minden, ami történik, jó neked, bár először kételkedni fogsz benne. Fontos a hasonló gondolkodású emberek támogatása, ezért ne habozz megkérni azokat, akikben megbízol.

A pénzügyekben nem tervezett kiadások lehetségesek, de a bevételek szerencsére így is elegendőek lesznek.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Február nem könnyű, de mindenképp érdekes hónap lesz. A csillagok nehéz kihívásokat jeleznek, de megoldva őket, sokat fogsz tanulni. Nem minden sikerül azonnal, de ha kitartó vagy és nem adod fel azt, amit elkezdtél, akkor sikerülni fog. Gyakran olyan emberek sietnek a segítségedre, akiktől nem számítottál ilyesmire.

Most sok minden megváltozhat: a szakmai szférában, a személyes életedben és a szokásaidban. Fontos, hogy ne siettessük a dolgokat. Gyakran jövedelmezőbb várni és megnézni, hogy megy minden, mint pazarolni az energiát azzal, hogy megpróbálod kézbe venni a helyzetet.

Hallgasd meg a tanácsokat, de ahol valami igazán fontos dologról van szó, minden döntést önállóan kell meghoznod. Ne hagyd, hogy mások összezavarjanak. Sokkal merészebb és határozottabb vagy, mint azok, akik megpróbálják rád erőltetni a félelmüket.

Valószínű lesz néhány váratlan esemény, amely szakmailag nagyon hasznos lesz számodra vagy jelentősen növelik jövedelmedet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A jegy szülötteinek cselekedniük kell. De az a helyzet, hogy most nincs ehhez a legjobb hangulatod: a szokásosnál sokkal inkább hajlamos vagy lusta lenni, mindent elodázni későbbre, a szerencsére várni. Légy aktívabb és a február nagyon sikeresnek bizonyul, megnyitja azokat a lehetőségeket, amelyekről korábban csak álmodtál.

Lehetőség nyílik új kapcsolatok kialakítására, olyanokra, akik hamarosan igazi barátaiddá válnak. Általában a február az a hónap, amikor bármiféle hosszú távú kapcsolatok megkezdődhetnek. Még egy véletlenszerű találkozó is fontos szerepet játszhat az életedben.

Jó valami újat vállalni, kísérletezni. Minél több lehetőség kínálkozik tehetséged kibontakozására, kreatív potenciáljaid megvalósítására, annál jobban fogod érezni magadat. Sikereidet gyakran olyan emberek veszik észre, akiket korábban csak a saját ügyeik érdekeltek. Lehetséges, hogy hamarosan érdekes ajánlatokat kapsz tőlük.

Bak (december 22. – január 20.)

Nagyon kedvező hónap vár rád. Február nagylelkű lesz új lehetőségekkel, kellemes meglepetésekkel, örömteli pillanatokkal. Biztosan nem lesz unalmas hónap, rengeteg dologra szánsz időt. Minden, amit megtanultál, hamarosan hasznodra válik.

Könnyű lesz kijönni szeretteiddel: tökéletesen megértenek, törődnek a jóléteddel. Ha támogatásra van szükséged, biztosan megkapod. Nem kizárt, hogy a párkapcsolatokban kedvező irányú változások várnak. Nem lesznek nézeteltérések, rengeteg lehetőséged lesz, hogy egymás kedvében járjatok.

A pénzügyi helyzeted is jelentősen javulhat. Lehetséges, hogy pénzt kapsz valamilyen új forrásból, vagy egy régi adósságot visszatérítenek. Érdekes állásajánlatok valószínűek.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ne pazarold az idődet február elején. A hónap első napjai remek alkalmat teremtenek az új kezdetekre, néhány szokatlan és összetett ötlet megvalósítására. Új lehetőségek nyílnak meg, amelyhez támogatást kapsz az égiektől. Ami néha hiányzik, az a bizalom. Minél kevésbé kételkedsz a sikereidben, annál nagyobb az esélye a megvalósulásnak.

A hónap közepe különösen mozgalmas lesz. Egyre több feladatod lesz és fontos, hogy helyesen rangsoroljuk azokat. Alig sikerül mindent elvégezni, amit szeretnél. Igaz, sok Vízöntő segítséget nyújt régi ismerőseinek a saját feladatai mellett.

A hónap vége nyugodtan fog telni. Lehetséges, hogy ekkor lehetőséged lesz egy kiadós pihenésre, a környezet megváltoztatására, érdekes helyek felkeresésére.

Ez az időszak kedvez a kreativitásnak is. Felfedezhetsz magadban olyan tehetségeket, amelyekről korábban nem tudtál.

Halak (február 20. – március 20.)

Olyan motivációt szerzel, amely korábban hiányzott és lelkesen vállalod az új dolgokat. Gyakran az igazi érdeklődés és kitartás a fél siker. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akiknek tetszenek az ötleteid és segítenek terveid megvalósításában.

Ez az idő kiválóan alkalmas új dolgok megtanulására. Sokat fogsz tanulni menet közben, azonnal emlékszel mindarra, ami legalább elméletileg hasznos lehet. Egyesek nagyon kíváncsiak lesznek, mások készségesen megosztják hasznos tapasztalataikat veled.

Új barátságok és romantikus kapcsolatok kezdődhetnek. Nem fogod azonnal megérteni, mennyire fontos egy új ismerős az életedben, de így lesz!

Február jó alkalom az apróbb változásokra, amelyeket később jelentősebbek is követhetnek. Természetesen csak akkor, ha akarod.

Mindenkinek szerencsés és kellemes februárt kívánunk!

(kezdőkép: Pexels)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?