You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 májusra

Carrie-horoszkóp 2021 májusra

A május talán az év legszebb hónapja, lássuk mit ígérnek a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Május eleje nem a legkönnyebb időszak a kommunikáció szempontjából. A régóta fennálló nézeteltérések miatt gyakrabban veszekedhetsz azokkal az emberekkel, akikkel korábban jól kijöttél.  Az érzelmek hatására néha rossz döntéseket hozhatsz, amelyeket később megbánnál. Próbáld elsimítani a nézeteltéréseket. Sok Kosnak ebben segít az élettapasztalat.

Idővel a helyzet stabilizálódik. Május közepe lehetőséget ad arra, hogy olyan dolgokra összpontosíts, amelyekre korábban nem volt elég időd. Ez a megfelelő idő, hogy visszatérj néhány régi tervhez. Néhány Kos kitalálja, hogyan lehet megvalósítani azt, amire korábban gondoltak.

Május vége sok új lehetőséget nyit meg és néha nem olyan könnyű kiválasztani, melyiket használd ki. Szerencsére a közeledben vannak olyan emberek, akikkel konzultálni lehet. Gyakran nekik köszönhető, hogy jól döntesz, választod a célhoz vezető legrövidebb utat. A személyes kapcsolatok pozitív tendenciáinak hatása észrevehető lesz.

Bika (április 21. – május 21.)

Május eleje a viták és a kétségek ideje lesz, nem mindenkinek sikerül azonnal kiválasztania a megfelelő viselkedést. Néhány Bika hibázik, mielőtt kitalálja, hol és hogyan tovább. Ne siesd el a döntések meghozatalát és legyél türelmes. Valószínű, hogy ebben az időszakban tett erőfeszítéseid később meghozzák gyümölcsüket.

Május közepe lehetőséget ad a jegy képviselőinek arra, hogy kifejezzék magukat, új lehetőségeket találjanak tudásukhoz és tehetségükhöz. Előfordulhat, hogy saját felelősségedre kell cselekedned anélkül, hogy másoktól támogatást vagy jóváhagyást kapnál. Állj készen a megpróbáltatásokra, ne vonulj vissza és ne tévedj el. A siker elérésének esélye nagy és ez a legmerészebb erőfeszítésekre is érvényes.

A hónap utolsó napjai feszültséget jeleznek, sok lesz a tennivaló, de ez inkább inspirálni fog, mintsem aggasztani. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a legjobb munkát végezd. Sokan kedvelni fogják ezt a hozzáállást; többen meg akarnak barátkozni veled.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Május elején nyugtalan lehetsz, gyorsan szeretnéd elérni céljaidat, de a körülmények ezt nem teszik lehetővé, ami lehangolttá tehet. A barátaid és közted feszültség léphet fel, a hozzád közel állók számára nem mindig világos, hogy mi van a lelkedben. Senki sem akar veszekedni veled, idővel az érzelmi háttér stabilizálódik, csendesebb és kellemesebb napok jönnek. Barátságos vagy, jó benyomást teszel másokra.

A hónap közepe szakmai szempontból kedvező, sok érdekes lehetőséget nyit meg a karrierjükre koncentrálók számára. Valószínűleg sikeres tárgyalások zajlanak, az együttműködési ajánlatok nincsenek kizárva, ami új távlatokat nyit meg előtted.

A hónap utolsó napjaiban a személyes kapcsolatok kerülnek előtérbe. Ez egy jó alkalom szeretteiddel való mindennemű kommunikációra, találkozókra olyan emberekkel, akiktől elismerést vársz. Barátságok vagy romantikus történetek kezdete lehetséges.

Rák (június 22. – július 22.)

Május eleje nem lesz a legkedvezőbb az üzleti ügyekben, olyan fontos találkozókat kell elhalasztani, amelyeket már nagyon vártál. Bár a körülmények nem lesznek kedvezőek, terveidet ne add fel, továbbra is tarts ki. Ez a megközelítés esélyt ad a nagy sikerek elérésére. Sok Rák ebben az időben irigylésre méltó találékonyságot és kreativitást mutat. Ez a hónap megfelelő idő lesz a tanulás megkezdésére, a megszerzett tudás hamar hasznossá válhat.

Május második fele teljesen más lesz. A pozitív trendek hatása észrevehetően megnő, sok törekvésedet jó szerencse kíséri. Korábbi fáradozásaidnak beérik a gyümölcse. A családi kapcsolatokban pozitív változás várható, gyorsan megtalálod a közös nyelvet mindenkivel, képes leszel kompromisszumokat kötni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Május elején a szokásosnál több gondod lesz. Megeshet, hogy mások problémájával neked kell foglalkozni, de vigyázz, hogy feleslegesen ne pazarold az energiádat.

Érdemes megfogadnod azoknak a tanácsát, akik jól ismernek. Makacsságod okozhat problémát a szeretteiddel való kapcsolataidban.

Május második fele lehetőséget ad arra, hogy pótold a korábban elvesztegetett időt, olyasmit tegyél, ami régóta szeretnél. Lehetőséged lesz bebizonyítani a tehetségedet. A körülötted élő emberek felismerik, hogy sok mindenre képes vagy. Lehetséges, hogy a korábbi nézeteltéréseidet sikerül elsimítani.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A pozitív trendek hatása a hónap folyamán észrevehető lesz. Az egyetlen dolog, ami felboríthatja az egyensúlyodat, hogy nem értél a végére a munkáidnak. A nehézségek ne akadályozzanak meg abban, hogy valami újat vállaljál. Szokatlan lehetőségeket kaphatsz, amelyek elfogadásával értékes tapasztalatokat szerezhetsz.

Május közepe a legkedvezőbb időszak az új ismerősök számára. Új barátokkal találkozhatsz és akár egy új romantikus kapcsolat is kezdetét veheti.

Pénzügyi területen pozitív változás várható. Lehetséges, hogy jelentős összeget kapsz, amelyet helyesen fogsz elkölteni. Figyelj arra, hogy ne pazarold értéktelen apróságokra. A családi vagyonnal kapcsolatos kérdések sikeresen megoldódnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Próbáljon nyugodt és barátságos lenni, még azokkal is, akik látszólag szándékosan provokálnak. Fontos, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott maradj, ez nem a legjobb alkalom a dolgok rendezésére szeretteiddel. Jobb megpróbálni elsimítani a konfliktusokat, ezáltal a kapcsolataid harmonikusabbá válnak, és te is jobban fogod érezni magad.

A munkádban előrelépés valószínűleg május közepén várható. Igaz, nem önmaguktól jönnek: keményen kell dolgoznod, komoly erőfeszítéseket kell tenned ezért. Legyél nyitott arra, hogy tanulj másoktól.

A hónap utolsó hete nagyon kellemesnek ígérkezik. A pozitív trendek hatása észrevehető az élet minden területén. Munkádban és tanulmányaidban sikereket érhetsz el.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap első fele kedvező a kapcsolatok építésére, mind szakmai mind magánéleti szempontból. A napi feladatok unalmasabbnak tűnhetnek a szokásosnál, de tökéletesen megbirkózol velük, kiváló eredményt érhetsz el.

Ez az idő pénzügyileg kedvező, pénzbevételek várhatóak. A pénzt nagyon jól fogod befektetni.

Május második fele nehezebb lesz. Több olyan ügy van, amely figyelmet igényel, és egyes terveket el kell hagyni az új sürgős feladatok megoldása érdekében. Remekül fogsz teljesíteni, de ez sok energiádat felemészti. Érdemes szünetet tartani a pihenésre, hasznos lehet egy rövid utazás vagy környezetváltozás.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez a hónap tele lesz új lehetőségekkel. A legfontosabb dolog, amit elvárnak tőled, hogy ne tévedj el új helyzetekben. Ne szalaszd el a lehetőségeket! Néha egyedül kell megoldanod a nehéz feladatokat, de a korábban megszerzett tapasztalatok segíthetnek és az önmagadba vetett hit nem lesz felesleges.

Május közepe kedvező lesz az üzleti és személyes kapcsolatok számára. Ez az az idő, amikor jól megérted az embereket, kitalálhatod reményeiket, vágyaikat és terveiket. Mindenki kedvel téged, könnyű lesz barátságokat kialakítani.

Május második fele jó alkalom lesz, hogy megmutasd a kreativitásod. Remek ötleteid lesznek, amelyek megvalósítása sokat változtat az életedben. Lehetséges, hogy teljesen más tervek váltják fel a régieket. Bátran megvalósíthatod az álmaidat, mert siker várható.

Bak (december 22. – január 20.)

A hónap eleje kedvező a munka területén, bármilyen bonyolult feladatot gyorsan meg tudsz oldani. Hallgass a megérzéseidre! Hála nekik, képes leszel a riválisaidnál jobban teljesíteni. Később több feszült pillanat is felmerülhet. Nézeteltérésed lehet olyan emberekkel, akikkel korábban jól kijöttél és ez érzelmileg meglehetősen felkavar. De ne gondold, hogy senki sem ért meg téged. Hamarosan helyreáll a harmónia a kapcsolataidban. Próbálj minél barátságosabban viselkedni, kezdeményezz, kedveskedj szeretteidnek.

Május végén felmerülhetnek apróbb gondok, de nem valószínű, hogy jelentősebb problémát okoznának. Ez egy érdekes, inspiráló időszak lesz, amely során sokat tanulhatsz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Májusban keményen kell dolgoznod, hogy elérd a sikereidet. Ha kudarc ér, ne vonulj vissza, ne hagyj fel a terveiddel, ne veszítsd el az önbizalmadat. Optimizmusod ráragad másokra is, ennek köszönhető, hogy gyakran találsz új barátokat és ismerősöket. Május eleje feszült időszakot jelez, de az idő múlásával a pozitív trendek hatása megnő.

Tartalékold az energiádat, hamarosan szükséged lesz rá a hónap második felében. Sok lesz a tennivalód és néha nehéz egyszerre több problémát kell megoldanod. Ne feledd el, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod, a barátaid mindig ott lesznek melletted.

Értékes információk birtokába juthatsz, de vigyázz, hogyan használod fel azokat! A hónap vége őszinte beszélgetésekre alkalmas szeretteiddel.

Halak (február 20. – március 20.)

Nem valószínű, hogy sikerülne elkerülni a gondokat és aggodalmakat, de ennek ellenére a májusi pozitív trendek hatása erős lesz. Ez különösen a személyes kapcsolatok területén figyelhető meg. Helyreáll a béke szeretteiddel!

A munka területén változások valószínűek. Sok Halnak a megszokottól eltérő feladatot kell elvégeznie. Próbálj hatékonyan tanulni, még ha ez több erőfeszítést is igényel. De ha most mindent megteszel, akkor a jövőben elkerülheted a komoly problémákat.

A hónap második felében készpénz bevételek valószínűek, beleértve a váratlan forrásokat is. A május üzleti szempontból kedvező időszak. Lehetséges, hogy új vállalkozásba kezdesz, olyan képességeket fedezel fel magadban, amelyről korábban nem tudtál. Még az is lehet, hogy a hobbidból fogsz profitálni.

Legyetek magabiztosak és mosolygósak,
mesés májust kívánunk!

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?