You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 márciusra

Carrie-horoszkóp 2021 márciusra

Bár 2021 márciusa sok fordulatot tartogat mindenki számára, mégis bízunk abban, hogy ugyan korlátozva vagyunk sok mindenben, azért sikerül optimistán megélni a mindennapokat ebben a hónapban is.

Lássuk mit jeleznek a csillagok:

Kos (március 21. – április 20.)

Számodra a hónap első fele szakmai sikerekben bővelkedhet. Lehetőséged lesz pozíciód megerősítésére, néhány olyan probléma megoldására, amelyek miatt elakadtál. Sok hasznos információ birtokába juthatsz. Az az üzleti kapcsolatod, amely március elején kezdődik, később barátsággá, sőt romantikus kapcsolattá válhat.

Március második felében a pozitív trendek hatása észrevehető lesz az életed minden területén. Gyakran leszel szerencsés és sok minden jól alakul. Az intuíciód megmondja, mit kell tenned, mikor érdemes kezdeményezni. Nem számít, hogyan változnak a körülmények, a végére minden jól alakul majd!

Bika (április 21. – május 21.)

Ne aggódj, ha nem minden megy a tervek szerint március első felében. Lehetséges, hogy olyan emberek fognak cserbenhagyni, akikben korábban szinte végtelenül bíztál. A pozitív hatások idővel növekednek életedben, és sok minden, ami a hónap elején nem működött, később megoldódik. Váratlan híreket kaphatsz, amely nagy változások kezdetét jelenthetik az életedben. Fontos, hogy ne ragaszkodjunk a régihez és optimizmussal tekintsünk előre.

Március második felében biztos a siker! Ez az az idő, amikor nem kell kételkedni a csillagok támogatásában: a munka rendben van, jól csinálod. Érdekes javaslatokban sem lesz hiány, köztük olyanokból, amelyeket különösebb habozás nélkül el lehet fogadni. Ez az időszak a személyes kapcsolatok szempontjából nagyon kedvező. Itt sok minden változhat jobbra.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Néha kisebb gondok merülnek fel a hónap során, de általában a március nagyon jól fog telni. Sok szempontból szerencsés vagy, ne szalaszd el a lehetőséget, használd ki a körülmények kedvező egybeesését. Lehetőség lesz választ találni azokra a kérdésekre, amelyeken szeretteiddel sokat gondolkodtatok az utóbbi időben.

A szokásosnál több munkád lehet. Ez nem idegesít, mert az erőfeszítést nagylelkűen megjutalmazzák. De nem szabad megfeledkezni a pihenésről sem. Tarts rövid szüneteket, hogy eltereld a figyelmedet, és ha a körülmények megengedik, tarts pár nap pihenőt, ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig feltöltődj energiával.

Romantikus meglepetést ígér a március, valamint néhány olyan eseményt, amely kedvezőbbé változtatja kapcsolatodat kedveseddel. Nincs kizárva egy közeli személyt érintő jó hír sem. Új tervek jelenhetnek meg, amelyek az egész család számára fontosak lehetnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Március eleje nagyon gyümölcsöző és érdekes lesz. Itt a megfelelő alkalom hasznos dolgokra, tanulmányokra és néhány fontos probléma megoldására. Figyelsz a részletekre, semmit sem hagysz figyelmen kívül. A jegy sok képviselőjét segíti a korábban megszerzett tapasztalat, ennek köszönhetően nem követsz el hibákat, megtalálod a legrövidebb utat a cél felé.

A hónap első napjaiban jobb önállóan cselekedni, de aztán eljön az az időszak, amely alkalmas az erőfeszítések összekapcsolására, közös projektekben való részvételre. Lehetséges, hogy érdekes üzleti javaslatok érkeznek, egyes Rákok új munkahelyeket találnak. Sokat kell tanulnod, ami igazán szórakoztató lesz.

A hónap második fele kedvező a személyes kapcsolatok szempontjából. A szeretteiddel folytatott kommunikáció sok pozitív érzelmet ad, könnyen megtalálod a közös nyelvet, jól kijössz mindenkivel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Nincs okod aggodalomra! Érzed a csillagok támogatását, és nem kételkedsz benne, akkor sem, ha valami rosszul esik. Az intuíció nem csal meg: valójában az események alakulása számodra sikeresnek bizonyulnak, bár eleinte nem ezt mondod. Sikeres véletlenek, váratlan események lehetségesek márciusban.

Ne pazarold az idődet, ha jó ötletek merülnek fel, akkor a lehető leghamarabb meg kell kezdeni azok megvalósítását. De a hosszú beszélgetéseket és vitákat legjobb elkerülni.

Sok oroszlán számára a március a romantika hónapja lesz. Lehetséges, hogy a szerelem, amely inspirál, segít abban, hogy egy teljesen új megvilágításban lásd az életedet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Ez a hónap fontos számodra. Nagy változásokat hozhat az élet minden területén. Lehetséges, hogy a márciusi eseményeknek köszönhetően a céljaid és prioritásaid megváltoznak. Új dolgokat tanulhatsz. A megszerzett tudás hamarosan hasznos lesz. Lehetséges, hogy olyan embereket ismersz meg, akiknek tapasztalata és tudása segít elkerülni a hibákat és megbirkózni a nehéz dolgokkal.

Próbáld elkerülni a túlterhelést, a stresszes helyzeteket. Vigyázz magadra, az egészségedre, próbálj legalább egy időre lemondani a rossz szokásaidról, így sokkal vidámabbnak és energikusabbnak fogod magad érezni.

Otthon a szokásosnál több gondod lehet, szeretteidnek gyakran lesz szüksége a segítségedre.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Március elején nehézségek adódhatnak. Lehetséges, hogy sok eset nehezebbnek bizonyul, mint amire számítottál, és nem minden valósítható meg, amit elképzeltél. Legyél türelmes és ne csüggedj, a helyzet hamarosan jobbra változik! Nem tervezett kiadások várhatóak.

Bármely fontos beszélgetéshez, komoly kérdések megvitatásához március közepe a legalkalmasabb. Ugyanakkor olyan döntéseket kell hozni, amelyek az egész családot érintik. Sok minden nyilvánvalóvá válik, amit korábban csak sejtettél.

A március nagyon jól végződik. A hónap utolsó napjai új lehetőségekkel gyönyörködtetnek, esélyt adnak ambiciózus tervek megvalósítására. A jövedelmek érezhetően nőnek, és valószínűleg nyereséges üzletek születnek számodra.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A hónap elején feszültebb lehetsz. Azok a skorpiók, akik elmélyülnek a dolgokban, sokkal könnyebben fenntartják a jó egyensúlyt. Ha önállóan cselekszel, ahelyett, hogy valaki más támogatására számítanál, megnő a siker esélye. Jobb összpontosítani arra, ami rajtad múlik.

A hónap közepe szakmai szempontból rendkívül sikeres lesz. Lehetőséged lesz megerősíteni pozíciódat vagy a karrieredben pozitív változást elérni. Ötleteidet támogatják, és az új kapcsolataid között nagyon befolyásos emberek lehetnek.

A személyes kapcsolatok is javulni fognak, sok nézeteltérés és vita már a múlté.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A hónap első fele nagyon sikeres lesz. Ne pazarold az idődet: van esély a régen kitűzött célok elérésére, és kár lenne kihagyni. Ebben régi ismerősök segíthetnek. A közös munka előnyös a kapcsolatok számára, segít elfelejteni a nézeteltéréseket és vitákat.

Kellemes családi események valószínűek. A szeretteiddel való kapcsolatod javulni fog, figyelmesebbek lesztek egymással. A hónap közepe kedvező a romantikus kapcsolatok szempontjából. Kedveseddel elkezdhetitek a jövőt tervezni.

Március vége a jó ötletek ideje, a megvalósítás lehetősége, amely inspirálni fog. Nagyon különböző emberekkel találkozhatsz és sokukban jó benyomást teszel.

Bak (december 22. – január 20.)

A hónap eleje kedvező. Március első napjai inspiráló eseményeket, jó híreket hoznak. Ez az idő gazdag új lehetőségekben, sikerekben, ne szalaszd el a lehetőségeket. Sok döntésed, beleértve azokat is, amelyek a körülmények hatására születnek, helyesnek bizonyulnak. Lehetőség nyílik néhány fontos, összetett és bonyolult ügy lebonyolítására.

Március második fele nyugodtabban telik majd, lehetőséget ad a pihenésre, a felépülésre, az utóbbi idők eseményeinek átgondolására. Kevesebb a tennivaló és több a szabadidő. Lehetőség nyílik a régi kapcsolatok helyreállítására, a békére, azokkal, akikkel feszültebb volt mostanában. Lehetséges, hogy egy régi barát is felbukkan!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Fényes, eseménydús, csodálatos eseményekkel teli hónap vár rád. A március nem nevezhető unalmasnak: sok meglepetést hoz. A változások az élet minden területén valószínűek; gyakran pontosan az történik, amire talán nem is számítottál. Készülj fel az improvizációra, a kísérletezésre és a gyors döntések meghozatalára. Nem mindig lesz könnyű, de mindenképpen érdekes lesz és inspiráló. A márciusban megszerzett tapasztalatok később nem egyszer hasznosak lesznek.

A hónap alkalmas fontos pénzügyi kérdések megoldására, komoly üzletek megkötésére. De figyelj a részletekre, így biztos a siker!

A hónap utolsó napjaiban néhány váratlan esemény lehetséges, ami komolyan megváltoztathatja terveidet. Ezáltal lehetséges, hogy új szakasz kezdődik az életedben, de nem fogod megbánni.

Halak (február 20. – március 20.)

Minél hamarabb kezdj hozzá terveid megvalósításához, erre március első napjai alkalmasak lesznek. Nagyon szerencsés hónap várható! Régi ismerősök sokat segíthetnek, támogatásuknak köszönhetően gyorsan sok célt elérhetsz.

A pozitív trendek hatása némileg csökkenni fog március közepén, de ne idegeskedjünk, mert valószínű a dolgok jó irányba változnak. Ha kitartó vagy, hamar megérted, hogyan érheted el céljaidat.

Március végén nem tervezett, de nagyon kellemes kiadások lehetségesek. Jelenleg az érdekes állásajánlatok sincsenek kizárva. Az sem kizárt, hogy a karrieredben számíthatsz gyors növekedésére.

 

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Алина

    gyogyito kovek horoszkop szerint, horoszkop kristalyokkal, Legelonyosebb kristalyaink horoszkopunk szerint, nyilas jegy, nyilas jegy asvanyai 7 jul 2015 SZU Havi horoszkop 2017 marciusara Abrillaval a Halak jegy szulotteinek Mazli 2017. marcius 19. vasarnap Hozzaszolasok (0) Ez a horoszkop-osszeallitas inkabb vicces, mint komoly, tehat senki se vegye a szivere. De az is igaz, hogy minden viccben van v alami igazsag is, nemde? (Kleopatra digitalis rekonstrukcioja Heti horoszkop marcius 3-tol 9-ig: a Bak szerencses, a Nyilas uj lehetoseget kap. Oromteli esemenyekkel indul a marcius a horoszkop szerint. Kerek meg. Recept. Bogres kokuszos, csokis kevert suti: ennel nem lehetne egyszerubb Mintegy 170 ezerrel tobb halaleset tortent 2020 marciusa es juniusa kozott Europaban az elmult negy ev ugyanezen idoszakahoz kepest – olvashato az unios statisztikai hivatal (Eurostat) hetfoi kozlemenyeben, a kulonbseg fo oka bizonyosan a koronavirus-jarvany asztrologia, ezoteria, lelek, reiki, csillagjegyek, heti, havi, 2021 eves horoszkopok, kombinalt, 2021 kinai horoszkopok, eruopai, szerelmi horoszkopok, mas.

Vélemény, hozzászólás?