You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 novemberre

Carrie-horoszkóp 2021 novemberre

A november nem kell, hogy unalmas és szürke legyen!

Színesítsd és édesítsd a hónapot, tegyél érte, hogy teljesüljenek az elképzeléseid! Bízunk benne, hogy a csillagok szerint is jól alakulnak majd a hetek. Nézzük a november havi horoszkópot:

Kos (március 21. – április 20.)

Eljött az idő, hogy megvalósítsd azt, ami korábban kigondoltál. Aligha lesz könnyű, de készen állsz a kemény munkára, és nem áll szándékodban meghátrálni. A kitartás nemcsak segít elérni céljaidat, hanem jó benyomást tesz másokra is. Azok az emberek, akik korábban alábecsültek téged, megértik, mire vagy képes, nagy tisztelettel kezdenek bánni veled.

A november változást hozhat az életedben. Minden fordítva lesz: teljesen tudatosan lemondasz valamiről, új lehetőségekre koncentrálsz, módosítod a terveidet, és elkezdesz másként viselkedni.

Fontos, hogy csak magadra hallgass, ne vezessen senki. Még a hozzád legközelebb álló emberek szívből adott tanácsai sem valószínű, hogy hasznosak lesznek.

Bika (április 21. – május 21.)

Kezdd a novembert fontos teendőkkel és merész tervekkel. Néhány nap alatt sok mindent el lehet érni, de a fő dologra kell összpontosítani! Minél hamarabb döntesz a prioritásokról, annál gyorsabban haladhatsz előre, annál kevesebb időt és energiát fogsz fordítani apróságokra.

Az intuíciód azt sugallja, hogy az üzleti területen most nagy változások lehetségesek. Lehetőség van szakmai pozíciód megerősítésére. Sikeres üzleti tárgyalások várhatók, egyes Bikáknak pontosan azt a munkát ajánlják fel, amely régóta érdekesnek tűnt számukra.

November második fele nem annyira eseményekben, lehetőségekben gazdag, de a maga nemében jól alakul. Lehetőség lesz visszatérni néhány múltbeli helyzethez, kijavítani a régi hibákat, befejezni a korábban elkezdettek projekteket. Próbálj több időt tölteni szeretteiddel. Most számukra különösen fontos a segítséged és támogatásod, a megértés és a közös ügyekben való részvétel. A kapcsolatok észrevehetően jobbra változnak, melegebbé és bizalmasabbá válnak.

Ikrek (május 22. – június 21.)

A november eleje nehéz megpróbáltatásokat, leküzdendő akadályokat hozhat. A megszokott cselekvési módszerek gyakran hatástalannak bizonyulnak, ki kell próbálni valami újat, kísérletezni, tanulni másoktól. Minél kevésbé ragaszkodsz a régihez, annál gyorsabban haladsz előre, annál kevésbé figyelsz néhány bosszantó apróságra, félreértésre, szerencsétlen véletlenre.

A barátok sokat segítenek, tudod, hogy számíthatsz rájuk. A pozitív trendek hatása napról napra növekszik, november második fele sokkal eredményesebben és érdekesebben alakul, mint az első. Sikereket ígér a munkában és az üzleti életben, lehetőséget ad az év első hónapjaiban elkezdett projektek befejezésére. Sikeredre olyan emberek is felfigyelnek, akiken sok múlik. Bár a munka időigényes, nem kell feláldozni ezért a szeretteiddel való találkozót és megtagadni néhány családi eseményt, barátságot vagy romantikus randevút.

Rák (június 22. – július 22.)

November elején pörögnek az események. Gyorsan haladsz az üzleti életben, megbirkózol azzal, ami korábban nem működött. Lehetőség lesz arra, hogy megoldást találj azokra a problémákra, amelyek korábban megakadályoztak a sikeres munkavégzésben és a karrierépítésben. Új szakmai távlatok nyílnak meg.

Fontos, hogy időben kezdeményezz, minél hamarabb mutasd meg, mire vagy képes. Ez egy mozgalmas időszak, amikor nagyon fontos, hogy ne vesztegessük hiába az időt, ne akadjunk fenn apróságokon. Koncentrálj a legfontosabb céljaidra. A többit kicsit később kitalálhatod. November második fele nyugodtabb, de a maga módján jó is. Lehetőség lesz arra, hogy nyugodtan átgondold a terveket, megértsd, mire szeretnél a közeljövőben koncentrálni, és mit halasztanál legszívesebben későbbre. Nagyon kedvezőek ezek a napok a szeretteiddel való kommunikáció szempontjából: jól kijöttök egymással, gyakran tökéletesen megértitek egymást.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A hónap elég mozgalmas lesz. Gyakrabban át kell váltanod egyik feladatról a másikra, és nem lesz olyan könnyű megszabadulnod attól az érzéstől, hogy valamit összekevertél, valamit figyelmen kívül hagytál vagy elfelejtettél. Az önfegyelem különösen hasznossá válik novemberben.

Jobb, ha semmit nem halasztasz későbbre, nem adod fel félúton: nagy valószínűséggel akkor még nehezebb lesz az ilyen dolgokra összpontosítani. A nehezebb ügyeket mielőbb meg kell oldani; így több időd marad a kellemes dolgokra. A pénzügyek különös figyelmet igényelnek. Még ha nem is szoktál szigorú nyilvántartást vezetni a kiadásokról, novemberben hasznos lesz ezt megtenni. Ellenkező esetben sokat költhetsz apróságokra anélkül, hogy észrevennéd.

Ráadásul most nem szabad drasztikusan megváltoztatnod a szokásaidat. Ez drágább lehet, mint amilyennek hangzik. A november kedvező időszak az ismerkedésre, a kommunikációs kör bővítésére. A szokásosnál gyakrabban találkozol más emberekkel, sok ember kedvel téged. Mind a barátságok, mind a romantikus kapcsolatok könnyen kezdődnek, harmonikusan fejlődnek.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Nyugodt és kellemes hónap vár rád. Világos, hogy mit kell elérni, és az is, hogyan lehet ezt megvalósítani. Erőfeszítéseket kell tenned, de ez nem ijeszt meg, mert tudod, hogy az eredmény nagyszerű lesz. Kapkodás nélkül felállíthatsz egy világos cselekvési tervet, eldöntheted, mire összpontosítasz először, és mit fogsz később tenni.

Az üzleti szférában jól alakulnak a körülmények. Most érezhetően megerősítheted szakmai pozíciódat, új szövetségesekre találhatsz. A legkitartóbb Szűzek számára megnyílnak az ajtók a karrier magasságába. De azt nem lehet mondani, hogy a munka miatt minden más háttérbe szorul. Éppen ellenkezőleg, ez a hónap sikeres és harmonikus: van elég idő a hobbira, a magánéletre és a hétköznapi ügyekre, amelyek most nem tűnnek különösebben fárasztónak. Otthon néhány jobb változás lehetséges. Például, ha a közelmúltban feszültség volt a szeretteivel való kapcsolatában, most a harmónia és a kölcsönös megértés uralkodik.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Nyugodt, érdekes és szerencsés hónap vár rád. Új kezdetekhez kiválóan alkalmas: szinte mindenben sikert érsz el, amit vállalsz, merész ötleteket valósíthatsz meg, megtehetsz valamilyen határozott lépést. Az önbizalom lehetővé teszi, hogy elkerüld a felesleges aggodalmakat.

A környezetedet elragadja az optimizmusod. Vannak, akik megbízható szövetségesek lehetnek, de érdemes ügyelni arra, hogy mások aggodalmai ne zavarjanak meg. Egy hosszú barátság vagy egy gyönyörű romantikus történet kezdetét jelzik az égiek. Ha kapcsolatokról van szó, támaszkodhatsz az intuíciódra.

November második fele érdekes tanulási lehetőségeket nyit meg. Lehetőség lesz olyan tudás és tapasztalat megszerzésére, amely korábban hiányzott. Lehetséges, hogy olyan iránt érdeklődsz, amire korábban nem figyeltél.

Skorpió (október 24. – november 22.)

November eleje meglehetősen nehéz lehet. Az elmúlt hónapok alatt felgyülemlett ügyekkel kell foglalkozni, befejezni a még tavasszal elkezdetteket. De egyáltalán nem szükséges minden nehézséggel egyedül megbirkózni. Vannak emberek a közelben, akik szívesen segítenek, támogatnak, és kiváló tanácsokat adnak.

Ugyanakkor fontos, hogy ne merülj el az üzleti életben. Gondold át, mivel tudnál örömet szerezni magadnak, milyen tevékenység inspirálhatna, vidítana fel. Erre biztosan lesz idő, és biztosan megjelenik egy kellemes társaság. November második fele könnyebb és kellemesebb lesz. Sok minden jól alakul majd magától, nem is kell különösebben erőlködni.

Az égiek támogatása különösen ott szembetűnő, ahol kreativitásra és képzelőerőre van szükség. Jó ötletekből nincs hiány. Különösen kellemes találkozások várnak rád a hónap végén. Lehetőség lesz olyan emberekkel kommunikálni, akik lélekben valóban közel állnak hozzád. A velük folytatott beszélgetések pozitív érzelmeket keltenek benned.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A november a váratlan és kellemes események, hasznos élmények, találkozások hónapja, amelyekre nagy örömmel fogsz emlékezni. Most különösen fogékony vagy a szépségre, könnyen találsz örömöket az életedben, figyelj mindennek a legjobb oldalára.

Lehetőség lesz arra, hogy valami érdekes és fontos dologgal töltsd meg az életed, hogy elkezd azt csinálni, amire régóta vágytál. Figyelmesen hallgass az intuíciódra. Időben megkapod a fontos tippeket, ezeknek köszönhetően helyesen fogsz viselkedni egy kétértelmű helyzetben, és helyesen döntesz.

A november bizonyosságot hoz a jövőre vonatkozó tervekben, beleértve a távoliakat is. Világossá válik, mit szeretnél csinálni egy és két év múlva, mit kell tenni, hogy minden pontosan így alakuljon. Valóban felméred a képességeidet, nem követelsz túl sokat másoktól, és nem számítasz a szerencsére ott, ahol logikusabb a saját erődre hagyatkozni.

Bak (december 22. – január 20.)

November eleje meglehetősen mozgalmas, időnként feszült. Sok a tennivaló, de még nem világos, hogy mihez kezdjünk először. A perfekcionizmusod különösen erős most. Most mindenben a tökéletes eredményt szeretnéd elérni, de lehet, hogy ez nem mindig sikerülhet. Lehetőleg ne kritizáld magad a tökéletlenség miatt, és ne hallgass túl sokat másokra.

Ne feledd: hamarosan új lehetőségek nyílnak meg, lehetőség nyílik az elkövetett hibák kijavítására, valamint a változtatásra. Fontos elkerülni a túlterheltséget. Ügyelj arra, hogy legyen időd a pihenésre, sétákra, élvezetes tevékenységekre, inspiráló kommunikációra. Minél jobban vigyázol magadra, annál jobban fogod érezni magad.

November második fele kedvezőbb és érdekesebb lesz. Az érzelmi háttér stabilabbá válik, a hangulatod javul. Olyan dolgokat veszel észre, amelyekre korábban nem figyeltél, és örülsz a felfedezéseknek. Kedvező időszak ez az informális kommunikációra, a régi kapcsolatok helyreállítására, a szeretteiddel folytatott hosszú beszélgetésekre, ezáltal a kapcsolatok egyre erősebbek és bizalmasabbak lesznek.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Ez a hónap nem könnyű, de érdekes. Sokat tanulsz, tapasztalatot szerzel, ami segít új szemszögből megfigyelni az ismerős dolgokat. Odafigyelsz arra, amit korábban nem vettél észre, olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik egyáltalán nem olyanok, mint a régi ismerőseid.

Ez egy nagy változás kezdete lehet, ha úgy érzed, készen állsz rá, és nem ragaszkodsz a régihez. A másik választás azonban – mindent úgy hagyni, ahogy eddig, semmit sem csinálni, várni egy kicsit – ez sem nevezhető rossznak. Ezért hallgass magadra, kövesd a megérzéseidet, próbálj meg nem foglalkozni azzal, amit mások mondanak. A megszokott dolgok, a mindennapi gondok ihletforrássá válhatnak számodra, adhatnak néhány jó ötletet. Igazán érdekes lesz néhány hétköznapi probléma megoldásával foglalkozni, felszerelni otthonodat, vásárolni olyan tárgyakat, amelyektől még kényelmesebbé és szebbé teheted.

Halak (február 20. – március 20.)

November a hasznos tettek, a bőkezűen jutalmazott munka hónapja. Részt vehetsz néhány nyilvános projektben, segíthetsz a nehéz helyzetbe került embereknek. Valóban sikerül jobbá változtatnod a világot, bár apránként. Ezt megértve nem akarod hiába vesztegetni az időt, egyre több új és most megoldható feladatot találsz.

Új ismeretségek, új emberekkel való találkozások valószínűek. Sokukról hallottál már valamit, de most lehetőség nyílik a kommunikációra, találkozásra. Talán egy szokatlan barátság kezdetét veheti, ami egy lenyűgöző romantikus történet lehet. Próbálsz mások kedvében járni és inspirálni őket. Jó időszak ez a kreativitásnak, valamint minden olyan tevékenységnek, amely lehetővé teszi, hogy szabad utat engedj a fantáziának, menekülj a mindennapi ügyek elől, és friss pillantást vethess az ismerős dolgokra. Jó ötletekből nem lesz hiány; lesz elég ember, aki hajlandó lesz segíteni ezek megvalósításában.

Ne feledjétek, hogy a körülmények változnak, de az igazi változás
csak rajtunk múlik! 

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?