You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2021 szeptemberre

Carrie-horoszkóp 2021 szeptemberre

Változnak az évszakok és talán az életedben is nagy változás várható!

Végy magadhoz egy illatos, gőzölgő teát és olvasd el, mit ígérnek a csillagok, a terveidnek megfelelően, kedvezően alakul-e  a szeptember!

Kos (március 21. – április 20.)

A kitartás rendkívül fontos most. A kitartásodnak köszönhetően sikereket érsz el ott, ahol a helyzet teljesen reménytelennek tűnt korábban. Ne mondj le terveidről, még akkor sem, ha úgy tűnik, hogy a körülmények rendkívül kedvezőtlenek. Általában éppen abban a pillanatban, amikor a helyzet kilátástalannak tűnik, megérted, hogyan kell cselekedni, és nemcsak a kiutat, hanem a legfontosabb célhoz vezető utat is megtalálod.

A szeptember pénzügyileg kedvező lesz. Pénzbevételek, jövedelmező ügyletek, jelentős nyereséget ígérő ajánlatok valószínűek. Néhány Kos rájön, mibe érdemes befektetni. Akik korábban pazarlóak voltak és céltalanul szórták a pénzt, most azok sem teszik majd. A hónap alkalmas hosszú távú tervek készítésére.

Világossá válik, hogy mit szeretnél elérni, és hogyan tudod megtenni. Könnyebb lesz megszabadulni azoktól az illúzióktól, amelyek korábban megakadályoztak abban, hogy élvezd az életet.

Bika (április 21. – május 21.)

Szeptember első felében előfordulhat, hogy valami nem a tervek szerint alakul. Sok Bika számára ez az idő kihívást jelent. Kiderülhet, hogy figyelmen kívül hagytál fontos részleteket, vagy rossz döntéseket hoztál. Ám a helyzet nem reménytelen! Megváltoztatható, csak óvatosnak kell lenned! A helyes döntések nem mindig a felszínen rejlenek!

Gondosan mérlegelni kell minden lépést, az előnyöket és hátrányokat, meg kell próbálni feltárni az összes lehetőséget. A barátok és más jó ismerősök gyakran segítenek, olyan dolgokat vesznek észre, amelyekre nem figyeltél.

A hónap második fele érdekesebb és inspirálóbb lesz. Sikeres véletlenek, váratlan felfedezések valószínűek. Magas az életpotenciálod, úgy érzed, hogy sok mindenre képes vagy. Békés irányba tereled az energiáid – nem lesznek olyan akadályok az úton, amelyeket nem tudsz leküzdeni.

A szeretteiddel való kapcsolat nem mindig alakul zökkenőmentesen. Néha minden diplomáciai képességedre szükség lesz, hogy elkerüld a veszekedést. De lesznek nagyon kellemes pillanatok is. Szeptember sok kellemes meglepetéssel készül a szerelmes Bika számára.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Egy nagyszerű hónap vár rád. Ez nem azt jelenti, hogy minden simán megy, de a csillagok melletted állnak. Sok érdekes véletlen lesz, különleges események, amelyek érdekes gondolatokra sarkallnak, változtatásokat kezdeményeznek a jobb irányba.

Rendkívül hasznos lesz a kreatív képességed az egyszerű és unalmas dolgokban. Újszerű ötletekkel állsz elő és könnyű lesz megtalálni az embereket, akik készek segíteni a terveid megvalósításában. Nem lesz nehéz barátkozni, mert nemcsak a közös érdekek, hanem a kölcsönös szimpátia is összeköt.

Próbálj meg nem foglalkozni az apró kudarcokkal. Most nincs rosszabb, mint arra fordítanod az idődet, hogy valami kellemetlen dologra gondolsz. Az optimizmus és a pozitív hozzáállás segít előrejutni. Bármennyire is merész terveid vannak, higgy a sikerben. Szeretteidnek szüksége van a támogatásodra. Ne hagyd figyelmen kívül a családban történteket. Egyes események eleinte jelentéktelennek tűnhetnek, de később rájössz, hogy fontosak.

Rák (június 22. – július 22.)

Cselekedni kell. A szeptember egyáltalán nem az a hónap, amikor sokáig várhatsz valamire, vagy csak álmodozhatsz arról, hogy minden magától jól alakul. Sok múlik azon, hogy elég kitartó leszel-e. A terv megvalósítása messze nem mindig lehetséges. Néha többször is neki kell futni.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy olyan emberektől tanulj, akiknek tapasztalata tiszteletreméltó és inspiráló. Kommunikálj azokkal, akik készen állnak az információk megosztására, válaszolnak kérdéseidre, elmagyarázzák, hogyan tovább. Minél többet veszed észre mások hibáit, annál kevesebb hibát fogsz elkövetni.

Érdemes kezdeményezni nemcsak az üzleti szférában, hanem a személyes kapcsolatokban is. Képes vagy jobbra fordítani az életedet, és boldoggá tenni egy olyan embert, aki nagyon kedves neked. Lesz alkalom találkozni olyan barátokkal, akiket mostanában hiányoltál. Kellemes és inspiráló beszélgetésekben lesz részed. A hónap vége alkalmas a régi kapcsolatok helyreállítására, a béke megkötésére azokkal, akikkel vitád volt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Lesz néhány kellemetlen dolog. Szeptember az a hónap, amikor nehéz egy dologra összpontosítani, még akkor is, ha megérted, hogy ez rendkívül fontos. Gyakran elterelődik a figyelmed, mert segítesz valakinek, vagy részt veszel egy olyan projektben, amely sokak sorsát eldönti. Az oroszlánok úgy érzik, hogy nagy a felelősségük, és néha aggódnak emiatt, máskor pedig rendkívül büszkék magukra.

A munka, az üzlet és a tanulás olyan területek, amelyekre szeptemberben különös figyelmet kell fordítani. Itt sok minden változhat a szokásosnál gyakrabban, és gyorsan cselekedni, dönteni, hiába olykor csak információk töredéke áll a rendelkezésedre. Szerencsére a megérzéseid helyesek, és mindig hallgatsz rájuk.

A kapcsolataidban a kiegyensúlyozatlanság a jellemző. Ugyanakkor észrevehető változások történhetnek jó irányba a számodra különösen kedves személyekkel való kapcsolatokban. Néhány oroszlán azt is megérti, hogyan lehet véget vetni az elhúzódó konfliktusnak, amely nagyon megnehezítette az életet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Szeretnél valami fontosat tenni, komoly ügyekben ragyogó eredményeket elérni, felhívni magadra a figyelmet. De a körülmények nem a legkedvezőbb módon alakulnak, és a szerencse határozottan elkerül. Keményen kell dolgozni! Elsősorban ez azokra vonatkozik, akik komoly változásokat akarnak az életükben. Még akkor is, ha a körülmények meglehetősen kedvezőek, sokat várnak el tőled: kezdeményezőkészséget kell mutatnod, nem szabad összezavarodnod, gyorsan kell eligazodnod egy kétértelmű helyzetben.

Néhány Szűznek újra kell gondolnia prioritásait, vagy be kell ismernie: minden cél nem érhető el egyszerre, ki kell választania a legfontosabbakat. A szeptember fontos győzelmek elnyerésére ad lehetőséget azok számára, akik nem félnek a nehézségektől, és semmilyen módon nem próbálják elkerülni a problémákat. A csillagok támogatják azokat, akik készek dolgozni és élvezik a nehéz feladatokat.

Ne pazarold az idődet felesleges dolgokra! Gondolkodj pozitívan, ez most különösen fontos! Tölts több időt azokkal, akik kedvelnek, inspirálnak és támogatnak.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Érdekes események várhatóak. A szeptember kellemes meglepetésekkel, elképesztő véletlenekkel, emlékezetes találkozókkal vár. Képes leszel az emberekhez közelíteni, ez sokat segít majd az üzleti területen. Az igazi áttörés a karrieredben sem kizárt. Csábító együttműködési ajánlatok valószínűek, többek között olyan emberektől, akikről már sok jót hallottál. Ez a megfelelő alkalom az új kezdetekre.

A barátok és a családtagok gyakran akkor adnak nagyszerű tanácsokat, vagy osztanak meg értékes információkat, amikor a legnagyobb szükség van rájuk. Annak ellenére, hogy sok dolgod lesz szeptemberben, lesz időd szeretteiddel kommunikálni, álmodozni és terveket készíteni velük. Nagyon figyelmes vagy azokkal, akik kedvesek neked. Ez előnyös a párkapcsolatod szempontjából: melegebbé és harmonikusabbá válik.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ne várd, hogy minden magától tökéletesen alakuljon! A szeptember nagyon jó hónap, de sokat követel tőled. Például egy összetett projekten dolgozva nagyszerű eredményeket érhetsz el, de ehhez útközben tanulni kell. Emellett szükség lesz arra, hogy saját felelősségedre cselekedj, anélkül, hogy tanácsot vagy támogatást várnál. Általában könnyen megy neked, de szeptemberben a bizonytalanság, zűrzavar pillanatai is jellemzőek lesznek.

Többször is inspiráltál másokat; most érdemes elgondolkodni azon, hogy hol találhatsz te saját inspirációs forrást. A kapcsolataid másokkal harmonikusan fejlődnek. Törődő és figyelmes vagy az emberekkel, őszintén érdeklődsz irántuk. Természetesen ez nem marad észrevétlen, és sokan vonzódnak hozzád.

Lehetőség lesz néhány régiüzleti és személyes – kapcsolat helyreállítására, mert a sérelmek elfelejtődnek és a múltban maradnak. Hajlandó leszel kezdeményezni, és ez mindig jól jön. Egyes Skorpiók rájönnek, mit szeretnének megváltoztatni az életükben, és ehhez egyértelműen a tökéletes pillanatot választják.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A szeptember nem hoz komolyabb problémákat. Kisebb nehézségek lehetségesek, valamint késések az üzleti életben, szakmai fennakadások adódhatnak. De optimista maradsz, bármi történjék is. Nem lesz nehéz segítőket és hasonló gondolkodású embereket találni. Néhány Nyilas olyan emberek támogatását tudja majd igénybe venni, akiken sok múlik.

Lehetséges, hogy sikerül tökéletesen megbirkózni azokkal az esetekkel, amelyek korábban rendkívül nehéznek tűntek. Látni fogsz olyan lehetőségeket, amelyeket korábban nem vettél észre, megérted, milyen hibákat követtél el, és megtalálod a módját azok kijavítására.

Ez egy kedvező hónap a nagyon különböző emberekkel való kommunikációhoz. Könnyebben fordulsz majd azokhoz, akikkel általában nem szívesen léptél kapcsolatba. Hatalmadban áll, hogy az üzleti kapcsolatokat barátsággá alakítsd, elnyerd egy befolyásos személy szimpátiáját. Munkahelyi flörtre is számítani lehet.

Bak (december 22. – január 20.)

A szeptember változást hoz az életedben. Kívülről teljesen láthatatlan lehet, csak a legfigyelmesebbek fognak felfigyelni arra, hogy egyes dolgokra másképpen reagáljanak, mint korábban. Csak amikor az átalakulásod befejeződik, akkor érti majd meg mindenki: más ember lettél, akivel teljesen más módon kell kommunikálni. Figyelj mindenre, ami veled történik. Bármilyen esemény, váratlan ötlet, akár álom is valóra válhat. Hallgass a belső hangodra.

Nem valószínű, hogy a nehézségeket teljesen el lehet kerülni. Leggyakrabban akkor merülnek fel, amikor olyan emberekkel találkozol, akik hozzászoktak ahhoz, hogy a dolgokat a maguk módján tegyék, ragaszkodnak a hagyományokhoz és figyelmen kívül hagynak minden tanácsot. Ha ilyen személyekkel kell megküzdeni, legyél türelmes, és ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad az érzéseid. Kerüld a konfliktust!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Türelemre, elhivatottságra és kitartásra lesz szükség! Szeptemberben a megszokottnál keményebben kell dolgozni. A dolgok egyhangúak és unalmasak lehetnek, de meg kell próbálni megbirkózni mindennel a lehető legjobb módon. Nagyon fontos észben tartanod: senki sem tudja jobban, mint te, hogy miért teszed ezt úgy, és nem másképp, mit akarsz elérni, és mit akarsz tenni a kívánt eredmény érdekében.

Ügyelj arra, hogyan alakulnak az üzleti kapcsolataid. Most fontos elkerülni a konfliktusokat nemcsak a vezetőséggel, hanem a kollégákkal, beosztottakkal, valamint azokkal az alkalmazottakkal is, akikkel csak időnként lépsz kapcsolatba. Próbálj úgy viselkedni, hogy megőrizd a barátságos, figyelmes, jóindulatú személy hírnevet. Karriered fejlődni fog. A szeretteiddel való kommunikáció örömet okoz, nekik köszönhető, hogy nyugodt maradsz, bármi történjék is, hisznek vállalkozásod sikerében.

Halak (február 20. – március 20.)

Szeptember elején nehéz lesz elkerülni a kétségeket. Fontos, hogy ne várj mások támogatására, hanem próbálj meg egyedül megbirkózni a helyzettel. Valójában elegendő erőd, tudásod és energiád van ahhoz, hogy mindennel megküzdj. Most már csak az a fontos, hogy ne pazarold az energiát, és koncentrálj!

Minden új nap izgalmas lehetőségeket rejt magában. Szeptember második fele különösen nagylelkű lesz. Érezhető karriernövekedést érhetsz el, akár valódi áttörést az üzleti életben. Lehetőség lesz szövetségeseket és hasonló gondolkodású embereket találni, akikkel a kommunikáció nemcsak gyakorlati előnyöket, hanem örömet is hoz.

Szeptember második fele rendkívül kedvező a családi kapcsolatok szempontjából. Sok nézeteltérés a múlté, és gyakran találsz olyan megoldásokat, amelyek mindenkinek tetszenek. Akik korábban vitáztak, most kibékülnek – és ez a Te érdemed.

Kitartást az iskola-, óvodakezdéshez, a munkahelyi változásokhoz
és ne feledjétek el élvezni az ősz színeit, illatait, fényeit!

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?