You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2022 februárra

Carrie-horoszkóp 2022 februárra

Azért abban szerintem egyetértünk, hogy február nem csak a szerelemről és a Valentin napról fog szólni! Sok más történés is lehet, nézzük is meg, mit ígérnek a csillagok!

Kos (március 21. – április 20.)

Február elején nagyon hasznos lesz a munkára koncentrálni. Ebben az időben megerősítheted szakmai pozíciódat, igazi áttörést érhetsz el az üzleti életben.

Lehetséges, hogy új szövetségesek, üzleti partnerek jelennek meg; nekik köszönhetően lesz esélyed felmászni a karrierlétrán és növelni a jövedelmed. Később eljön a tettek időszaka, amelyek nemcsak neked, hanem a környezetednek is kivételesen hasznosak.

Őszintén törődsz mások jólétével, örülsz annak, hogy neked köszönhetően valaki legyőzi a nehézségeket, kikerülhet egy nehéz helyzetből. A tetteid nem maradnak észrevétlenül.

Azok az emberek, akik korábban nem vették észre az erényeidet, rájönnek, hogy tévedtek, és megpróbálnak jó kapcsolatot építeni veled.

A hónap teljes második fele kedvez a kommunikációnak. Ez az az idő, amikor igazán megérted azokat is, akik egyáltalán nem olyanok, mint te, nem osztják a nézeteidet és az érdeklődésedet. Néhány régi kapcsolatot helyre tudsz állítani, de sok lesz az új ismeretség is.

Bika (április 21. – május 21.)

A hónap eleje nagyon szerencsés. Ez a megfelelő alkalom arra, hogy komoly és fontos dolgokat vállalj, elkezdd megoldani azokat a kérdéseket, amelyek korábban nagyon nehéznek tűntek.

Nem minden megy könnyen, de készen állsz a kemény munkára. Ne hátrálj meg az akadályok elől, és keress szövetségeseket, ha rájössz, hogy nem fogsz egyedül boldogulni.

Február első fele az az időszak, amikor sokat tanulsz, olyan információkat szerezhetsz, amelyek hasznosak lesznek a következő hónapokban. Ugyanebben az időszakban hasznos ismeretségekre lehet számítani.

Megbízható szövetségeseid vannak a munkában, velük sok mindent megtehetsz. Később a családi ügyek, a szeretteidről való gondoskodás kerülnek előtérbe. Változások lehetségesek a személyes kapcsolatokban: bensőségesebbé és bizalmasabbá válnak. Egyes kapcsolatok viszont, amelyeket korábban meglehetősen könnyedén kezeltek, súlyossá válhatnak.

Február végére sok Bika számára világossá válik, min szeretnének változtatni az életükön, és hogyan tehetnék ezt a legjobban.

Ikrek (május 22. – június 21.)

A február eleje nem lehet a legsikeresebb azoknak az Ikreknek, akik arra számítottak, hogy ilyenkor könnyen megbirkóznak néhány fontos üggyel.

Még a megszokott feladatok megoldása is erőfeszítést igényel, és ha valami újat vállalsz, akkor nem lesz könnyű sikert elérni. De a jegy képviselői nem veszítik el a fejüket és helyesen cselekszenek. Idővel a pozitív trendek hatása erősödik, és egyre több lehetőséget nyit meg számodra. Ráadásul remek ötleteid is vannak. Megvalósításukkal hasznos kapcsolatokat köthetsz, olyan emberekkel találkozhatsz, akikről sok érdekességet hallottál.

A hónap második fele az az időszak, amikor az a képesség, hogy nem bízol az első benyomásban, és nem követed mások példáját, nagyon hasznos lesz számodra. Légy kész arra, hogy meghozd saját nehéz döntéseidet; ebben az időszakban aligha lesz hasznos valakinek a tanácsa.

A vezetői tulajdonságok egyértelműen megnyilvánulnak, akár alkalmi ismerősök is támogathatják vállalkozásaidat, követhetnek. Az ebben az időszakban üzletileg induló kapcsolatok baráti vagy romantikus jelleget ölthetnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Február első felében a szokásosnál több időt és erőfeszítést igényel a munka. A harmonikus üzleti kapcsolatokat olykor a kollégákkal való konfliktusok, apróságokból fakadó nézeteltérések akadályozzák.

Próbálod megőrizni az egyensúlyt és kisimítani az éles sarkokat, de ez nem egyszerű. Persze a nagy élettapasztalattal rendelkezők könnyebben megbirkóznak a helyzettel. Ha a sajátod nem elég, fordulj régi barátokhoz – ők megmondják, hogyan kell a legjobban cselekedni.

Ne rohanj a pénzügyi kérdések megoldásával, a nagy tranzakciók megkötésével. Mielőtt bármilyen dokumentumot aláírnál, alaposan tanulmányozzad át azok tartalmát. Ezzel elkerülhető sok kellemetlen pillanat.

Február második fele rengeteg új ötletet hoz, amelyeket azonnal meg is szeretnél valósítani. Érezhetően növekszik az üzleti aktivitás, hajlandó vagy bekapcsolódni az ígéretesnek tűnő projektek munkájába. Valószínűek olyan javaslatok, amelyek új szakmai távlatokat nyitnak meg.

A személyes kapcsolatok szempontjából február vége lesz kedvező. Nem lesz ok az egyet nem értésre, nyugodtan meg lehet majd beszélni, mi okozott korábban sok vitát. A randevúknak valószínűleg romantikus folytatása lesz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Február eleje érdekes lehetőségeket nyit meg az Oroszlánok számára.

Fontos, hogy ne tévedj el, ne hagyd ki a pillanatot. Készülj fel a határozott lépésekre. A csillagok melletted állnak, így sok vállalkozás sikeres lesz. A szakmai problémák megoldásában gyakran segít az emberekkel való boldogulás képessége, az új ismeretségek gyors megközelítése.

Február első fele jó alkalom arra, hogy találkozz azokkal, akiknek jó benyomást kell keltened – potenciális üzleti partnerekkel, lehetséges munkaadókkal stb.

A hónap második fele meglehetősen mozgalmas lesz. Ez az az időszak, amikor a munka és a házimunka is odafigyelést igényel, ugyanakkor nem akarsz lemondani néhány hobbiról, kreatív projektről sem. A személyes kapcsolatok nehezek lehetnek, de mindenképpen megtalálod a kulcsot minden probléma megoldásához.

Utazás is valószínű. Sok nyugtalanságot fognak hozni, de végül jól fognak alakulni, jó barátokat is szerezhetsz.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Február eleje kedvező időszak a szövetségesek és hasonló gondolkodású emberek felkutatására. Hasznos ismeretségek, találkozások ideje ez, amelyek erős benyomást tehetnek rád, érdekes gondolatokat sugallhatnak.

Merész vállalkozásaid támogatást kapnak, a szövetségesek között lehetnek nagyon befolyásos emberek. Ugyanebben az időszakban valószínű néhány kellemes esemény a családban.

A jegy egyes képviselői jó híreket kapnak egy hozzájuk közel álló személyről. Elképzelhető, hogy a hírek miatt terveid megváltoztatására kényszerülsz, de ennek csak örülni fogsz.

A hónap második fele termékeny, de inkább feszült lesz. Sok dolgod van. Az intuíciód viszont határozottan megmondja, mit kell tenned először. Az ekkor meghozott döntéseid sikeresek lesznek, nagy változást hozhatnak az életedben.

Minél közelebb van február végéhez, minél több az üzleti kapcsolat, annál gyakrabban kell szem előtt lenned. Ilyenkor könnyen köthetők az ismeretségek, érezhetően bővül a kapcsolati köröd.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Ne siess. A hónap eleje meglehetősen nehéz lehet, főleg a munka terén. Egyszerre több dologgal kell foglalkoznod, nem csak a sajátoddal.

Leggyakrabban mások hibáit kell kijavítanod , és ez erőfeszítést igényel. Azonban megfelelően megbirkózol a tesztekkel, és még a nyugalmadat sem veszíted el. Ezt sokan tiszteletben tartják. Azok az emberek, akik korábban alábecsültek téged, meggondolják magukat. Lehetséges, hogy új szövetségeseid lesznek.

Február második fele könnyebb és kellemesebb lesz. Ez az az időszak, amikor a támogatásoknak köszönhetően elérheted a hosszú távú célokat, megvalósíthatod azt, ami korábban szinte hihetetlennek tűnt.

Otthon több a kellemes történés, a rokonokkal való kapcsolatok érezhetően jobbra változnak. Erőfeszítéseidnek köszönhetően sok családi probléma a múlté lehet.

A hónap utolsó napjai különösen mozgalmasak. Közvetlen résztvevője leszel fontos eseményeknek, ahol sok múlik a döntéseiden. Az intuíció segít helyesen cselekedni még a legkétértelműbb helyzetekben is.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Február eleje sok érdekes eseményt és kellemes meglepetést tartogat. Ez az az időszak, amikor sok minden megváltozhat az életedben.

A váratlan körülmények új lehetőségeket nyitnak meg, nem hagyod ki a lehetőséget, hogy elérjed azt, amiről régóta álmodtál. Lehetőség nyílik a régi üzleti kapcsolatok erősítésére és újak megszerzésére is.

Jelentős szakmai sikereket érnek el azok a Skorpiók, akiknek tevékenysége az információgyűjtéshez, elemzéshez, valamint jogi kérdések megoldásához, konfliktuskezeléshez kapcsolódik.

A hónap második fele kellemesen telik, viszont kevesebb lehetőség adódik önkifejezésre. Lehetséges, hogy az idő nagy részét meglehetősen unalmas dolgokra, rutinfeladatok megoldására kell majd fordítanod. Próbáld meg komolyan venni őket, így elkerülheted a bosszantó hibákat, a kínos helyzeteket.

A szeretteiddel való kapcsolatod nem mindig könnyű. Például előfordulhat, hogy a régi sérelmekre máshogy emlékeznek. De te megpróbálod kerülni a konfliktusokat, veszekedéseket, és a hónap végére sikerül helyreállítani a harmóniát.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Február remek időszak arra, hogy rendet rakj, megszabadulj attól, ami mostanában akadályozott a továbblépésben.

A Nyilasok megértik, mit értékelnek igazán, és mit tartottak meg csak megszokásból. Néha elég keményen kell fellépni, de a jegy képviselőinek nincs kétsége afelől, hogy helyesen cselekszenek, és ez önbizalmat ad nekik.

A hónap első felében érdemes óvatosnak lenned a személyes érintkezésekben. Légy résen, ha valaki túlságosan megpróbálja felkelteni az érdeklődésed az ötleteivel, sokat kínál, és nem kér cserébe semmit.

Olyan szövetségesekre támaszkodhatsz, akik a nehéz pillanatokban sem vallanak kudarcot.

Február második fele kedvez a kommunikációnak. Megérted, hogy mások mit várnak el tőled, és eldöntheted, hogy megfelelsz-e az elvárásaiknak. Lehetséges néhány régóta fennálló nézeteltérésnek véget vetni, olyan kapcsolatokat kijavítani, amelyek nem voltak könnyűek. A jegy egyes képviselőinek lehetősége van kijavítani a megbánt hibákat.

Bak (december 22. – január 20.)

Február rendkívül kedvező hónap fontos ügyekre. Ha nagy terveid vannak, azonnal kezdd el a megvalósításukat: a csillagok melletted állnak, és minden jól fog alakulni.

A szakmai szférában jelentős javuló változások valószínűek; gyakran korábbi érdemeidnek az eredménye.

Jól kijössz az emberekkel, gyorsan találsz új szövetségeseket. Egy nem kötelező érvényű ismeretség megnyithatja előtted az utat a szakmai magasságokba. Az üzleti kapcsolatokban az intuícióidra kell hagyatkoznod: tippjeidnek köszönhetően megérted, hogyan viselkedj a legjobban partnereiddel, kollégáiddal és vezetőiddel.

A pénzügyek terén jelentős javuló változások valószínűsíthetők, és nem várt forrásból származó készpénzbevételek lehetségesek.

Február jó hónap a nagy üzletekre, komoly vásárlásokra.

A hónap utolsó napjai kedveznek a tanulásnak. Sok mindent tanulsz menet közben, azonnal eszedbe jut minden, ami jól jöhet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Februárban sokat fogsz elérni, ha kitartást és elszántságot mutatsz, nem bízol a szerencsében és a kedvező körülményekben. Ez különösen fontos lesz az üzleti világban.

Itt sok múlik a tudásodon és a tapasztalatodon. Ne feledd, hogy nem kell egyedül megbirkóznod a nehézségekkel. Megbízható szövetségeseid vannak, akikhez bármikor fordulhatsz.

A hónap alkalmas a személyes kapcsolatokban való kezdeményezésre. Egy új ismerőssel egy romantikus történet indulhat el, amely fontos szerepet fog játszani az életedben.

Valószínű, hogy a már kialakult kapcsolatokban jobbra fordulnak a dolgok. Ha mostanában nem jöttél ki a kedveseddel, február segít véget vetni a nézeteltéréseknek.

Itt az ideje, hogy dönts a jövőre vonatkozó terveidről, döntsd el, hogy most mire összpontosítasz, és mit halasztasz későbbre.

Halak (február 20. – március 20.)

A február kedvező hónap a kommunikációra. Lehetőséget ad hasznos kapcsolatok kialakítására, új üzleti kapcsolatok megszerzésére, szövetségesek és hasonló gondolkodású emberek megtalálására.

Kivételesen kellemes lesz olyan emberrel találkozni, akiről már sokat hallottál. Nem lesz nehéz barátokat sem kötnöd, a kölcsönös szimpátia azonnal fellángol köztetek. Egy romantikus kapcsolat kezdete is lehetséges. Könnyű lesz első látásra beleszeretni.

Sok korábban felmerült és komolynak tűnő problémád a hónapban meglepően gyorsan megoldódik.

Nem követed valaki más példáját, hanem a magad módján cselekszel, találsz ki valami újat. A csillagok melletted állnak, sok kísérleted sikeres lesz.

Február első felében érdemes a korábban elkezdett dolgok befejezésére koncentrálni, mert később egészen új feladatok, tervek jelennek meg.

Nem kizárt a váratlan, de nagyon csábító állásajánlat sem. Üzleti utak, jó lehetőségek is érkeznek.

 

De tudjátok: az előrejelzés csak iránymutató, az életünket leginkább mi alakítjuk!

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?