You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2022 januárra

Carrie-horoszkóp 2022 januárra

A 2022-es év sok csillagjegy szülötteinek hoz mozgalmas és szerencsés napokat. De azért nem árt odafigyelni arra, hogy alapvetően nem kell csodát várni a csillagoktól, a horoszkóp egy iránymutató lehet.

Kos (március 21. – április 20.)

Január első napjai meglehetősen mozgalmasak és stresszesek lehetnek. A lényeg, hogy túl sokat terveztél, és most egyszerűen nem tudod, hogyan csinálj mindent. Gondold át, nem lenne-e jobb, ha elhalasztanád a dolgokat, és arra összpontosítanál, ami most fontos. A prioritások meghatározásával azonnal magabiztosabbnak és nyugodtabbnak fogod érezni magad. Konzultálj barátokkal, valószínűleg megmondják, hogyan kell a legjobban cselekedni, hogyan könnyebb elérd a célt.

A hónap közepén harmonikus és kedvező időszak kezdődik. Érzékelhetőek a jobbra vezető változások az üzleti szférában: nőnek a jövedelmek, valószínű a szakmai siker. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy valami újat tanulj. Minden, amit most tanulsz, valószínűleg hasznos lesz.

Sok érdekes ismeretség lesz. Gyakran munkához kötődik, de a barátság és a romantikus történet közös ügyekkel kezdődhet. Könnyű lesz kezelned mind saját, mind mások érzéseit.

Minden nappal több energiád van. Ezt érezve egyre magasabb célokat tűzöl ki magad elé, egyre nehezebb eseteket vállalsz fel. Ne feledd: egyedül te sok mindenre képes vagy, de a hasonló gondolkodású emberek támogatása biztosan nem árt.

Azok az emberek, akik ebben az időben veled vannak, a legmegbízhatóbb szövetségesekké és végül igaz barátokká válnak.

Bika (április 21. – május 21.)

Január eleje nyugodt. Itt az ideje, hogy elgondolkodj a múlton és a jövőn. Sok minden kiderül, új ötletek, tervek jelennek meg. Sikerül rendezni érzéseidet, megérteni, hogy mik voltak bizonyos cselekedetek valódi indítékai. Ne kapkodj, és minden lépésedet jól gondold át. Hasznos tanácsot kaphatsz mindazoktól, akik osztják a nézeteidet, de azoktól is, akik az ellenkező álláspontot képviselik.

A hónap közepe nagyon sikeres és eredményes. Ebben az időszakban igazi áttörés az üzleti életben, szédítő siker lehetséges. Magas célokat tűzöl ki magad elé, és megtalálod a módját ezek elérésére, függetlenül attól, hogy a körülmények hogyan alakulnak. A kreativitásod magasfokú.

Ahol fantáziára és szokatlan megközelítésre van szükség, felülmúlhatatlan leszel. Hirtelen olyan ötletek jelenhetnek meg, amelyek megvalósítása nagy nyereséget hoz, vagy új szakmai távlatokat nyit meg számodra.

Január utolsó napjai kifejezetten kedvezőek lesznek a kommunikációnak. Jól megértesz más embereket, gyakran sejted, mi van a lelkükben. Talán egy barátság vagy romantikus kapcsolat kezdete is ez az időszak, amely hamarosan komoly lesz.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Január elején nehéz lehet nyugodtnak maradnod. Ezt az időt feszült érzelmi háttér jellemzi. A hangulatod minden apróság miatt megváltozik, és gyakran magad sem érted, mi hiányzik a teljes boldogsághoz. Jobb, ha nem hozol fontos döntéseket, különösen, ha nem csak téged érintenek.

Várj egy kicsit: hamarosan nyugodtabbnak és magabiztosabbnak fogod érezni magad, a helyzet kitisztul.

A hónap közepe kihívásokkal teli, de ígéretes időszak. A sikerhez kitartónak kell lenned, és készen állsz rá. Nehéz és érdekes feladatok jelennek meg, amelyeket megoldva nemcsak sokat tanulsz, hanem szokatlan emberekkel is megismerkedsz, új szövetségesekre, barátokra lelsz. Az ezekben a napokban megszerzett tapasztalatok nem egyszer hasznosak lesznek számodra.

A hónap vége tele van eseményekkel. Az élet különböző területein lehetségesek a javuló változások, amelyek szinte mindig örömet okoznak. Ne szalaszd el a lehetőségeket, örömmel kísérletezz, ezek nagyon sikeresnek bizonyulnak majd.

Ez az időszak kedvező lesz a tranzakciók megkötésére, beleértve a nagy volumenűeket is. Komoly üzleti hozzáállásod és a részletekre való odafigyelésed segít elkerülni a hibákat és a pazarlást.

Rák (június 22. – július 22.)

A január eleje nagyon szerencsés lehet. Ez a váratlan, szinte véletlenszerű sikerek, egybeesések időszaka, amelytől a jobbra mutató változások elkezdődnek. Gyakran kezdeményezel, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megtedd, amire régóta vágysz. Lehetséges, hogy egy régóta fennálló vágy beteljesülése, egy merész terv megvalósítása válik lehetővé.

Nem számít, hogyan alakulnak a körülmények, nem veszíted el a képességeidbe vetett bizalmad. A körülötted lévőknek nagyon tetszeni fog, sokan szeretnének jobban megismerni, barátkozni veled.

A hónap közepe sem lesz rossz, de diszkréciót igényel. Ilyenkor könnyen lehet bosszantó hibát elkövetni, valamit figyelmen kívül hagyni. Lehetnek kellemetlen találkozások, néhány incidens, amelyeknek nem lesz komoly következménye, de egy időre elrontják a hangulatod.

De ne add fel! Először is, ez az időszak nem tart sokáig, a pozitív trendek hatása hamarosan megerősödik. Másodszor, ha nem hagysz fel terveiddel, akkor nagy valószínűséggel meg is valósulnak. Harmadszor, megbízható szövetségeseid vannak, akik mindig készek segíteni.

Január utolsó napjai örömet és inspirációt hoznak. Sok minden a vártnál is jobban alakul. Például sikeresen megoldható egy probléma, amely téged és szeretteidet is régóta kísért. Érzékelhető a pozitív trendek hatása a személyes kapcsolatok terén is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Január elején próbálj meg az apróságokra figyelni. Kisebb események, valaki lazán kimondott szavai érdekes gondolatokat adhatnak, kulcsot adhatnak a régi problémák megoldásához. Ez az időszak alkalmas az üzleti életben való kezdeményezésre is. Észrevehető szakmai sikereket érhetsz el, felmászhatsz a karrierlétrán, szövetségeseket találhatsz, akik segíthetnek egy nehéz helyzetben.

Mások szeretik az üzlethez való hozzáállásodat, azt a lelkesedést, amellyel nehéz problémákat kezelsz, és azt, hogy megőrzöd higgadtságodat, függetlenül attól, hogyan alakulnak az események. Könnyű lesz új emberekkel barátkozni, és egy romantikus történet kezdete is lehetséges.

A hónap közepe nyugodtan telik, lehetővé teszi, hogy visszatérj az üzlethez, amit sokáig nem tudtál kézbe venni. Sok Oroszlán ebben az időszakban befejezi azt, amit régen elkezdett. És a feleslegestől is megszabadulhatsz, mert nem vagy hajlamos a régihez ragaszkodni, dédelgetni azt, ami akadályoz a továbblépésben.

A hónap utolsó napjai stresszesek lehetnek. Valószínűleg több dolgot kell egyszerre csinálni. Nem könnyű koncentrálni, elfelejthetsz valamit, vagy összezavarodhatsz. De képes leszel megbirkózni a nehézségekkel: a régi barátok segítenek, a közeli emberek támogatnak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Január eleje olyan dolgoké, amelyek nem csak számodra fontosak. Rengeteg energiád lesz, amit szeretnél néhány komoly probléma megoldására irányítani. A körülmények éppen ezt teszik lehetővé.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy most bármelyik cselekedeted a szokásosnál nagyobb figyelmet vonz. Ez jó, mert győzelmeid nem maradnak el nyomtalanul, gyakran érdekes javaslatok követik őket. De van egy kellemetlen oldala is: ha elkövetsz valamilyen bosszantó hibát, a rosszakarók gondoskodnak róla, hogy minél előbb mindenki értesüljön róla.

Január közepe sok örömet okoz majd. Ez az időszak mind szakmai, mind a személyes kapcsolatok szempontjából kedvező. Szerencsés vagy. A bátor vállalásokat szerencse is kíséri, gyakran a találékonyságodnak, a megszokottól eltérő szemléletnek köszönhetően érsz el sikereket. A személyes kapcsolatok harmonikusan alakulnak, örülsz a lehetőségnek, hogy szeretteidre figyelhetsz, több időt tölthetsz velük.

A hónap vége türelmet igényel. Nem minden alakul egyszerre jól, még a megszokott dolgok is több időt vehetnek igénybe a megszokottnál. De elérheted a kívánt eredményt, ha nyugodt maradsz, nem követed a múló érzelmek vezetését. Sok Szűznek ebben az időben az élettapasztalat segít. Nem elég a sajátod? Használhatod valaki másét, ha tanácsot kérsz valakitől, akiben megbízol.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Január eleje nagyon kedvez a kommunikációnak. Kötetlen környezetben bármilyen kérdést megvitathatsz – a személyestől a tisztán üzletiig. Remek alkalom az üzleti tervekről való beszélgetésre. Lehetséges, hogy az ekkor megjelent ötletek nagy változásokat, új szakaszt indítanak el életedben.

Január közepe izgalmas és meglepetésekkel teli lesz. Rengeteg a tennivaló, még nagyobb a lelkesedésed, még az összetett problémák megoldását is a siker legcsekélyebb kétsége nélkül vállalod. Könnyű szövetségeseket találnod; sok embernek tetszik az üzlethez való hozzáállásod. Az ismerősök gyakran kínálnak valami érdekeset, felismerve, hogy tudásod és tapasztalatod hasznos lesz számukra.

Január utolsó napjai tele vannak kellemes történésekkel. Sok Mérleg komolyan elfoglalt lesz a felkészüléssel a várva várt eseményre. A titkos vágyak valóra válnak.

Nehéz esetekkel kiválóan dolgozol, olyan kérdéseket oldasz meg, amelyek nem csak neked fontosak. A barátokkal összefogva megteheted azt, ami korábban szinte lehetetlennek tűnt. Jelentős bevétel valószínű. Ez az időszak alkalmas nagy tranzakciók lebonyolítására.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Január eleje fényes és inspiráló lesz. Szokatlan események, csodálatos találkozók felvidítanak. Valószínűleg ismerősöknek köszönhetően sok eseményt új módon fogsz látni, megérted, hogyan kell viselkedni a kívánt eredmény elérése érdekében.

Ez jó idő a kreativitásra és a tanulásra. A képzelet és a találékonyság gyakran segít az üzleti életben. Nekik köszönhetően messze magad mögött hagyhatod ellenfeleidet.

Január közepe mozgalmas és időnként stresszes lesz. Új tettek és feladatok időszaka következik. Gyorsan kell velük foglalkozni, sokszor az intuícióra kell hagyatkozni, mert nincs idő rendesen átgondolni a dolgokat. Döntéseid helyesnek bizonyulnak. Könnyen találhatsz olyan embereket, akik segítenek megvalósítani terveidet.

Minél közelebb van január vége, annál nagyobb figyelmet fordítasz mások problémáinak megoldására. A körülötted lévőknek szükségük van a támogatásodra, megpróbálod segíteni azokat, akik nehéz helyzetbe kerülnek. A tetteid sok figyelmet vonzanak. Lehetséges, hogy olyan emberek is felfigyelnek rád, akiken sok múlik. Támogatásuknak köszönhetően legmerészebb álmaid valóra válnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Január eleje kedvez a kommunikációnak. Ez az az idő, amikor sok emberhez képes vagy megközelítést találni, és a varázsod még azokra is hat, akik általában nem szeretnek senkit.

Nagyon szokatlan szövetségek jönnek létre – mind üzleti, mind barátságos és romantikus. Jól kijössz olyan emberekkel, akik egyáltalán nem olyanok, mint te, és sokat tanulsz tőlük. Az új ismeretségek hatására megváltozhatnak a céljaid és a prioritásaid. Lehetséges, hogy valami olyasmit szeretnél csinálni, ami korábban egyáltalán nem érdekelt.

Január közepe nyugtalan lehet. Nehezen tudod helyesen felmérni saját tetteidet, és mások gyakrabban kritizálnak, mint dicsérnek. Kétségek merülhetnek fel a korábban meghozott döntések helyességével kapcsolatban. Fontos, hogy ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Várj egy kicsit; hamarosan kitisztul, megbizonyosodsz róla, hogy jó úton haladsz.

Minél közelebb van január vége, minél nagyobb lelkesedéssel beszélsz az elképzeléseidről, a körülötted lévők annál szívesebben segítenek terveid megvalósításában. Támogatást kaphatsz a legmagasabb szinten, befolyásos mecénásokat találhatsz.

A hónap utolsó napjaiban próbálj meg különösen figyelmesen hallgatni a megérzéseidre. Tippjeidet követve sokat fog változni a szeretteiddel való kapcsolatod, megbirkózol a mindenkit aggasztó problémákkal.

Bak (december 22. – január 20.)

Készülj fel a kemény munkára. A január csak annak ad esélyt, hogy nagy sikereket érjen el, aki hajlandó erőfeszítéseket tenni.

Minél jobbak az ötleteid, annál nehezebb egyedül megvalósítani őket. Szerencsére nem nehéz segítőket találnod. Gyakran maguk a régi és új ismerősök ajánlanak támogatást.

Amit korábban tanultál, az hasznos. Néhány Bak emlékezni fog a régen szerzett tapasztalatokra, és ez nagyon hasznos lesz, segít megelőzni a hülye hibákat, megtalálni a célhoz vezető legrövidebb utat.

Utazások valószínűek, beleértve a nem tervezetteket is. Leggyakrabban valamilyen személyes ügyhöz kapcsolódnak, például másik városban élő barátok vagy rokonok segítésének szükségességéhez. Nem kizárt egy romantikus kapcsolat kezdete sem, amelyben minden randevú egy kis utazás lesz.

Tanulásra, kutatásra és kreativitásra január vége a legjobb. Ez az az idő, amikor nagyszerű ötleteid vannak, és könnyű a válasz a nehéz kérdésekre. Könnyű összehasonlítani a tényeket és levonni a helyes következtetéseket. Belátásod örömet okoz a körülötted élőknek. Úgy tűnik, hogy az Univerzumnak nincsenek titkai előtted.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Január eleje meglehetősen mozgalmas. Nem valószínű, hogy sikerül elkerülni a felhajtást és a zűrzavart, és nagyon valószínű néhány feszült pillanat. Elképesztő módon nemcsak tapasztalatot, hanem hasznot is tudsz meríteni abból, ami történik. Míg mások toporognak és zavartan néznek körül, te magabiztosan haladsz előre, éred el a fontos célokat.

A hónap közepe kiváló a hosszú távú tervek készítésére és megbeszélésére. Figyelmes vagy, nem hagysz ki semmi fontosat, levonod a megfelelő következtetéseket, és úgy tűnik, valóban meg tudod jósolni a jövőt. A körülötted lévő emberek nagyobb valószínűséggel fordulnak hozzád tanácsért, bízva a tapasztalatodban és a belátásodban.

A hónap vége felé a hírnévvel kapcsolatos kérdések kerülnek előtérbe. Itt óvatosabbnak kell lenned. Kerüld a kétes kapcsolatokat, próbáld meg távol tartani magad azoktól, akiknek a kétes kalandok és cselekmények iránti szeretetét mindenki jól ismeri.

Január utolsó napjai lehetőséget adnak arra, hogy észrevehetően jó irányba változtass valamit a számodra különösen kedves emberekkel való kapcsolatodban. Ez a valódi kölcsönös megértés, az érdektelen törődés és az őszinte érdeklődés ideje. Az ebben az időszakban kezdődő romantikus történetek sok élénk benyomást keltenek.

Halak (február 20. – március 20.)

Januárban sok eset komoly erőfeszítést igényelhet. És a lényeg egyáltalán nem az, hogy a körülmények ellened szólnak. Most valami igazán fontosat vállaltál, és az ilyen dolgok ritkán könnyűek.

De határozott vagy és készen állsz a harcra; kétségtelen, hogy fontos győzelmeket és jelentős előrelépést fogsz elérni. Nem valószínű, hogy mindenki azonnal segíteni fog neked. Készülj fel arra, hogy az első lépéseket neked kell megtenni. A szövetségesek azonnal megjelennek, amint sikereket érsz el.

Január elején sok érdekes találkozásra és szokatlan ismeretségre kerül sor. Ez az az idő, amikor a társadalmi köröd észrevehetően megváltozhat. Gyakrabban szeretnél majd találkozni olyanokkal, akiknek az érdeklődési köre alapvetően eltér a tiédtől. Lehetséges, hogy beleszeretsz egy ilyen emberbe, és az új kapcsolat fényes, izgalmas lesz.

Január második fele: itt az ideje néhány régóta fennálló probléma megoldásának, az elhúzódó viták végpontjainak letételének. Lehetséges, hogy éppen ebben az időben válik teljesen világossá: változtatni kell a jövőre vonatkozó terveken, új célokat kell keresni. De téged ez nem fog megijeszteni, hanem inspirálni fog.

Tudjátok, ezek a jóslatok nincsenek kőbe vésve, a legtöbb dolog rajtunk múlik!

Mi azt kívánjuk, hogy mindenkinek sikeresen, egészségesen, boldogan induljon ez az év.

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?