You are currently viewing Carrie-horoszkóp 2022 májusra

Carrie-horoszkóp 2022 májusra

A május még egy kicsit tavasz, de már egy kicsit nyár is. De bárhogy is alakul az időjárás, nézzük meg, mit jósolnak a csillagok erre a hónapra!

Kos (március 21. – április 20.)

Május első napjaiban nehéz lehet megőrizni a nyugalmadat. Aggódhatsz apróságok miatt, bosszankodhatsz, ha valami nem úgy megy, mint ahogy szeretnéd.

Nézeteltérések a munkahelyeden és otthon is előfordulhatnak. Megpróbálod kisimítani az éles sarkokat, ami nem lesz mindig könnyű, de a komoly konfliktusok elkerülhetők.

A hónap elején különösen fontos lesz az átláthatóság az üzleti és személyes kapcsolatokban. Ne bízz meg rögtön azokban, akik megpróbálják elnyerni a szimpátiádat, barátkozni akarnak.

Május második fele kedvezőbb, nyugodtabb lesz. Nem fogod félúton abbahagyni, amit elkezdtél, biztosan eléred a kívánt eredményt.

A szeretteiddel való kapcsolatod észrevehetően jobbra változhatnak. Látni fogod, hogy valóban megértenek téged, és törődnek a jóléteddel.

Bika (április 21. – május 21.)

Kedvező hónap vár rád. Május első fele különösen sikeres lesz. Ez az az időszak, amikor világosan megérted, mit szeretnél elérni, és nem adod fel a céljaidat. Sokaknak tetszeni fognak az ötleteid, így gyorsan találsz szövetségeseket. Lehetséges, hogy nagyon befolyásos emberek ajánlanak majd segítséget.

Május eleje a szokatlan találkozások, ismeretségek időszaka, amelyek erős benyomást tesznek rád, és talán fontos szerepet töltenek be az életedben. Barátságok vagy romantikus kapcsolatok kezdődhetnek. Sokaknál rokonszenvet keltesz, és ehhez nem kell különösebben erőlködnöd.

A hónap második fele is jó lesz, de ehhez türelem és körültekintés kell. Pénzügyi kérdésekben különösen fontosak lesznek ezek a napok. Igyekezz kerülni a kétes üzleteket, az elgondolkodtató vásárlásokat.

A munka a szokásosnál fárasztóbbnak tűnhet. Ezért keresd a lehetőséget, hogy elmenekülj a gondoktól, tegyél valami érdekeset és élvezeteset.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Jó lesz a hónap eleje. Érdemes kezdeményezni a munkában: így megerősítheted szakmai pozíciódat, felmászhatsz a karrierlétrán, és olyan szövetségesekre is találhatsz, akik minden körülmények között melletted állnak.

A személyes kapcsolatokban észrevehető változások várhatók. Igaz, ezek nem fognak olyan gyorsan megtörténni, mint szeretnéd. Légy türelmes, és ne siesd el a dolgokat. A várakozás képessége nagyon hasznos lesz a számodra.

Május első fele alkalmas papírmunkára,  valamint a hosszú távú együttműködéssel kapcsolatos kérdések megvitatására. Később eljön a megfelelő idő olyan dolgokra, amelyek nemcsak neked, hanem a környezetednek is fontosak.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy segíts azoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek. Szokatlan ismeretségek is lehetségesek a hónapban. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik teljesen mások, mint azok, akikkel korábban kommunikáltál.

Rák (június 22. – július 22.)

Május eleje kedvez az üzleti kommunikációnak, az ötletek, tervek megbeszélésének. Nem kell konkrét cselekvésekről beszélni, sokkal fontosabb a célok meghatározása. Ez segít megbízható szövetségeseket találni, barátokat kötni olyan emberekkel, akiknek támogatása nagyban leegyszerűsíti az életedet.

A pénzügyek terén jó irányú változások valószínűek, a bevételeid jelentősen növekedhetnek. Néhány Rák váratlan forrásból kap pénzt, és nagyon sikeres vásárlásokat hajt végre.

A hónap közepén viszont érdemes időt szakítani a pihenésre: ez segít a gyógyulásban, pozitívabb hangulatra hangolódni.

Később az érzelmi háttér feszültebbé válik a jegy szülöttei számára, de megfelelő lelki erő és energia esetén meg tudod őrizni az egyensúlyt.

Május vége különösen a kreativitás szempontjából lesz sikeres. Ilyenkor sok mindenre teljesen másképp fogsz nézni, mint mások, sokakat érdekelnek majd a nézeteid.

Jó lenne egy rövid kirándulásra menni, az új élmények inspirálni fognak!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Május elején meg fogod érteni, hogy mit szeretnél megváltoztatni az életedben, és pontosan hogyan tudod ezt megtenni. Lesz elég erőd és energiád a terveid végrehajtásához, még akkor is, ha az első lépések nem könnyűek.

Előfordulhatnak kisebb késések az üzleti életben, valamint néhány félreértés. De ezek nem kényszerítenek arra, hogy feladd a terved, sőt bizonyos esetekben még ösztönöznek is. Minél nehezebb lesz leküzdeni az útközben felmerülő akadályokat, annál lelkesebben teszel erre egyre több kísérletet – amíg nem sikerül.

A hónap második fele mindenben egy kicsit nagyobb körültekintést igényel. Ez különösen fontos lesz mindenben, ami munkával és üzlettel kapcsolatos. Igyekezz ne olyan ígéreteket tenni, amelyeket nehéz lesz teljesíteni, és ne kössed le magad komoly kötelezettségekkel. Minél nagyobb a cselekvési szabadságod, annál jobb.

Május végén legyél különösen türelmes szeretteiddel. Az, hogy a kapcsolatok hogyan alakulnak, nagymértékben függ attól, hogy mennyire vagy képes nem haragudni apróságok miatt, és elnézni mások gyengeségeit.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Május mozgalmas lesz. Nem mindenki lesz képes gyorsan elérni a sikert, de nem valószínű, hogy feladod a tervet, ha akadályba ütközik.

A korábbi tapasztalataid hasznosak lesznek, nekik köszönhető, hogy gyorsan megtalálod a módját a nehézségek leküzdésének.

Tartsd észben: májusban a szeretteid támogatása különösen fontos lesz számodra. De addig nem tudnak segíteni, amíg nem tudják pontosan, mire van szükség. Szóval kérdezz bátran, készülj fel egy hosszú magyarázatra.

Lehetséges néhány váratlan siker a munkában, például egy áttörés egy olyan ügyben, amely szinte reménytelennek tűnt. Fontos viszont, hogy ne elégedjünk meg a kevéssel. Ha úgy érzed, hogy fontos emberek melletted állnak, próbáld meg a legtöbbet kihozni támogatásukból.

Május második fele nyugodtabb lesz, mint az első. Tervezhetsz néhány komolyabb ház körüli munkát, például a javítások kezdetét, valamint családi eseményeket és szórakoztató kirándulásokat is.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

Májusban sok múlik azon, hogy képes leszel-e észrevenni azt, amit mások nem láttak, és a látottakból levonni a megfelelő következtetéseket.

Gyűjts és elemezz információkat, tanulmányozd a különböző forgatókönyveket, beszélj olyan emberekkel, akik nehéz kérdéseket tesznek fel maguknak, és választ keresnek rájuk. Mindez minden bizonnyal hasznosnak bizonyul majd, bár elsőre nem derül ki, hogy pontosan miért.

Május első fele az üzleti kapcsolatok ideje. Kereshetsz partnereket és munkaadókat, egyeztethetsz több együttműködést. Ez a megfelelő időszak néhány új, bár nehéz projekt megvalósítására.

Sok nagyszerű dolgot fogsz csinálni. Később viszont a személyes kapcsolatok kerülnek előtérbe. Szeretnéd jobban megérteni azokat az embereket, akik kedvesek neked, és sok mindenről fogsz velük beszélgetni. Az ilyen beszélgetések nem mindig lesznek kellemesek, lehetséges, hogy nem a legkellemesebb témákat kell érintened. De lehetséges lesz minden nézeteltérést, sértést a múltban hagyni.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Május aligha nélkülözi a nyugtalanságot, de nem hoz megoldhatatlan problémákat, és nem állít leküzdhetetlen akadályokat az úton.

Fontos, hogy ne engedjünk a nyomásnak, minden fontos döntést egyedül hozzunk meg, minden külső sietség nélkül. Mások számára nem mindig lesz világos, hogy miért így cselekszel, és miért nem másként. Nem kell azonban hosszas magyarázatokba belemenni. Elég sok időbe telik, de mindenki látni fogja, hogy az egyetlen helyes utat választottad.

A hónap kedvez a munkának. Nem kell nagyon sietni, és aligha lesz sok üres felhajtás. Képes leszel arra koncentrálni, amit fontosnak tartasz. Ez vezet a sikerhez.

A személyes kapcsolatok harmonikusan fejlődnek, ha nem keresed a viták okát. Próbálj meg semmit sem mondani vagy tenni az érzelmek hatására – uralkodj magadon, így megkíméled a szeretteidet a sok feszült pillanattól.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Fontos, hogy május elején ne keverjük az üzleti és a személyes kapcsolatokat. Nem lesz könnyű, de biztosan sikerülni fog, ha megpróbálod.

Ebben az időben több minden aggodalomra ad okot, mint gondolnánk. Fontos a helyes rangsorolás, valami igazán fontos és hasznos dologgal kell kezdeni. Konzultálhatsz régi barátokkal, akik lehetséges, hogy nem a legkézenfekvőbb, hanem a legrövidebb és legmegbízhatóbb utat mutatják meg a célhoz.

Próbáld meg nem túlzottan felhívni magadra a figyelmet. Ha néhány fontos találkozó vagy nyilvános beszéd vár rád, komolyan készülj fel rájuk, hogy elkerüld a kisebb félrelépéseket is. Ne feledd: sokan nagyon közelről figyelnek majd rád, így egyetlen hiba sem marad észrevétlen.

Május második felében sok minden sokkal könnyebbé válik. Gyakran elég csak gondolni valamire – és a körülmények úgy alakulnak, hogy gyorsan eléred a célt.

Ez az időszak különösen a személyes kapcsolatok szempontjából lesz kedvező. Sokat beszélsz a szeretteiddel. A korábban mindenkit felkavaró nézeteltéréseknek nyoma sem lesz.

Bak (december 22. – január 20.)

Május eleje kedvező és fontos időszak. Sokat kell tanulnod, tapasztalatot szerezned, ami a jövőben bizonyára többször is jól jön majd. Meg fogod érteni érzéseidet, megérted, mik voltak tetteid valódi indítékai. Talán kiderül: módosítanod kell a terveidet, mert amit korábban nagyon fontosnak tartottál, az szinte értékét vesztette.

Valószínűleg jobbra fordulnak a dolgok az üzleti kapcsolatokban. Ha korábban versenyeztél valakivel, most meg tudtok állapodni az együttműködésben és a közös cselekvésekben. Nem kizárt a szokatlan, de különösen csábító együttműködési javaslat sem. Május jó hónap egy új karrieroldal megnyitására.

Május második felében sok időt fordíthatsz a családi gondokra. A rokonoknak gyakran szükségük lesz a segítségedre, persze, megpróbálod nem megtagadni. De te magad is támogatást kapsz szeretteidtől, ami nagyon hasznos lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A májust a gyakorlati kérdések megoldásával kell kezdeni. Jobb, ha nem építesz hosszú távú terveket, mert nem lesz könnyű helyesen felmérni a helyzetet.

Valószínűleg váratlan nehézségekkel kell szembenézned néhány fontos munkahelyi kérdés megoldása során. Kiderülhet, hogy erősen túlbecsülted az erődet. Fontos, hogy ezt időben felismerd, és átgondold, ki tudna neked segíteni. Keress egy megbízható szövetségest – olyan sikereket fog elérni, amelyekre korábban nem számítottál.

A hónap közepe bevétel növekedést ígér. Még nagyobb is lehet, mint amire számítottál. Ne pazarold apróságokra, amit kapsz: ezek az alapok hamarosan hasznosak lesznek valami fontos dologhoz.

Május második fele bővelkedik eseményekben. Változások az élet minden területén lehetségesek, ezek okai gyakran teljesen váratlanok lesznek számodra. Próbálj gyorsan alkalmazkodni egy új helyzethez – ez segít, hogy hasznot húzz belőle.

Szokatlan ismeretségek, találkozások valószínűsíthetőek, amelyekből akár számodra fontos kapcsolat is indulhat.

Halak (február 20. – március 20.)

Kedvező lesz a május eleje, sok korábban kitűzött célt ilyenkor sikerülhet megvalósítani. Valószínűleg több dologgal kell egyszerre foglalkoznod. Jó, ha van a közelben olyan személy, aki nem csak érzelmi támogatásra kész, hanem arra is, hogy emlékeztessen azokra a problémákra, amelyekkel időben foglalkozni kell.

Az üzleti tárgyalásokhoz a hónap első fele jobb, mint a második. Meglepően könnyű lesz kijönnöd az emberekkel. Még azokkal is tudsz majd tárgyalni, akikkel korábban csak vitatkozva sikerült. Nem kizárt egy személyes ismeretség egy olyan személlyel, akiről már sok érdekes dolgot hallottál.

Május második fele türelmet igényel. Minden a megszokottnál nehezebb lesz, néhány tervezett dolgot el kell halasztani.

Ne várj túl sokat másoktól. Kiderülhet, hogy nem tudják teljesíteni a korábban tett ígéreteiket. Ezek miatt viszont nem szabadna tönkretenned a kapcsolataidat. Inkább próbáld meg elkerülni a komoly konfliktusokat.

De tudjátok: az előrejelzés csak iránymutató, az életünket leginkább mi alakítjuk!

(kezdőkép: Unsplash)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?