You are currently viewing Ez a tökéletes Valentin-napi ajándék párodnak a csillagjegye szerint

Ez a tökéletes Valentin-napi ajándék párodnak a csillagjegye szerint

Mindannyian ismerünk olyasvalakit, aki odavan az asztrológiáért. Szereti ellenőrizni a napi horoszkópját, mindenkit megkérdez, akivel találkozik, hogy mi is a csillagjegye, mindemellett pedig a Hold állását vagy a Merkúr retrográdot hibáztatja azért, ha folyamatosan elhagyja a kulcsait.

Ha ez rád vagy a partneredre is jellemző, akkor van egy jó hírünk! Elkészítettük számodra a tökéletes Valentin-napi ajándékkalauzt, hiszen a kozmosz segítségével történő vásárlás a siker alapköve – de csak akkor, ha megvan hozzá a megfelelő térképed.

Perzselő tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Léteznek olyan emberek, akik, ha belépnek egy szobába, egyszerűen rájuk szegeződik az összes tekintet. Ők a tűz jegyűek. Szenvedélyesek, magabiztosak és merészek – ezek a csillagjegyek nem félnek attól, hogy a társaság középpontjává váljanak.

A Valentin-nap számukra jó alkalom lehet arra, hogy izgalmas kalandokat osszanak meg párjukkal, és a komfortzónájukon kívül ünnepeljék szerelmüket (természetesen csak biztonságosan!).

Ami az ajándékot illeti, ezekkel te sem lőhetsz mellé: vásárolj ajándékutalványt, amelyet egy extrém közös élmény alkalmával tudtok majd felhasználni, lehet szó akár ejtőernyőzésről vagy gokartozásról. Légy merész és válassz számára egy extravagáns ruhadarabot vagy ékszert, amely segít neki kitűnni a tömegből.

A tűz jegyűek színe a vörös, így egy szál rózsával, tűzpiros macaronnal vagy egy óriási szív alakú párnával sem hibázhatsz.

Könnyed levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

„Csak ússz az árral” – akár ez is lehetne a levegő jegyek mottója. A három jegy fő jellemzője, hogy rendkívül intellektuálisak és kíváncsi természetűek. Szeretik felfedezni a világot, és nem igazán nézik jó szemmel, ha bárki megpróbálja elfojtani kreativitásukat.

Általában egyszerre öt új hobbit próbálnak ki és szüntelenül az új készségek elsajátításán dolgoznak. Valentin-napon szeretik fenntartani az izgalmat azzal a személlyel, aki a legközelebb áll szívükhöz.

Javasoljuk, hogy próbálkozz olyan ajándékokkal, ami később közös programmá alakítható, például vegyél ültetni való virághagymákat, magokat és készítsétek majd el a közös szerelem-kerteteket. Meglepheted magatokat egy közös főzőtanfolyammal vagy esetleg egy páros kényeztető masszázs is jó ötlet lehet.

Figyelmességed jeléül szolgálhat egy olyan ajándék is, amit korábban említett, hogy szeretne egy ideje, de valószínűleg azt hitte, hogy elfelejtetted – például az a nyaklánc vagy cipő, ami úgy tetszett neki a plázában.

Stabil föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

A föld jegy szülöttei igazán hűséges természetűek és mély elkötelezettséggel hódolnak azon emberek és dolgok iránt, akiket és amiket a legjobban szeretnek.

Ha szükséged van valakire, aki a nehéz helyzetekben fogja a kezed vagy hajnali 3-kor fuvarra van szükséged, ők ott lesznek.

Valentin-napi vágyaik közé tartozik a nyugodt, minőségi idő eltöltése a partnerükkel. Fontos számukra, hogy tudasd: támaszkodhatnak rád, amikor segítségre van szükségük.

Készíts saját kezűleg apró Valentin-napi üdvözlőkártyákat, vagy készülj egy otthoni „wellnesnappal”, ahol kedvesed félreteheti a stresszes hétköznapokat. Esetleg szerezz be egy pihe-puha takarót, amely melegséggel tölti meg a hideg estéiteket.

Amennyiben párod az édesszájúak táborát erősíti, lepd meg a kedvenc édességével és hagyd, hogy az elcsépelt Be My Valentine-t felváltsa az édes Be My Macaron.

Lágy víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A víz jegyűek általában visszafogottak, empatikusak, és legtöbbször a saját fantáziavilágukban élnek. A kreatív természetükről ismertek, így könnyedén életre kelthetik álmaikat valamilyen művészeti ágon keresztül.

Szeretik megmutatni másoknak, hogy az érzékenység mindannyiunk ajándéka, így azt szeretnék, hogy a Valentin-nap tele legyen romantikával, kikapcsolódással és felfrissüléssel.

Víz-jegyű párodat meglepheted tematikus illatgyertyákkal, hogy mindig eszébe juss, ha éppen kedve támad meggyújtani, vagy akár egy közös képpel, amelyre minden reggel rápillanthat és álmodozhat az elkövetkező évekről.

Amennyiben az érzékeny oldalukra szeretnél hatni, adományozz a nevükben jótékonysági szervezetnek, amelynek ügyét a szívén viseli.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?