You are currently viewing Havi Boroszkóp: Mit üzen a Jang fa Sárkány hónapja és milyen bor illik hozzá?

Havi Boroszkóp: Mit üzen a Jang fa Sárkány hónapja és milyen bor illik hozzá?

Kínai asztrológia szerint a Jang fa Sárkány hónapját éljük 2022 áprilisában. Mit is jelent ez a mindennapokban?

A Jang fa esetében képzeljünk el egy óriási fát és gondolkozzunk el, milyen tulajdonságok jutnak az eszünkbe?

Mélyre nyúlnak a gyökerei, sok ága van, inkább törik, mint hajlik és folyamatosan törekszik a nap felé, állandóan növekszik.

Aki ilyen napon született (vagy esetleg a születési éve, hónapja vagy órája éppen jang fa) általában folyamatosan tanul, kreatív, egyszerre akár több dologgal foglalkozik, fontosak számára az értékek, a családi gyökerek és valljuk meg, sokszor elég makacsan tud ragaszkodni a véleményéhez.

Mivel áprilisban ezt az energiát mindenkit jobban érzi, így mi is felfedezhetjük magunkban ezeket a tulajdonságokat.

A Sárkány jellemzői is rányomják hatásukat a hónapra. A Sárkányt a legszerencsésebb állatnak tartják a 12 állatjegy közül és misztikus titokzatosság övezi. A hónapban így könnyen erősödhet a megérzésünk, figyeljünk a belső hangra és az üzenetekre.

A Sárkány sokszor egy picit a föld felett lebeg, így viszont átláthat olyan dolgokat is, amelyeket a földön nem lehetséges. Amire viszont figyeljünk most különösen oda, az a halogatás elkerülése!

Ha érdekel milyen egyszerű gyakorlatokkal lehet könnyíteni az életünkön

most április 04. és május 05. között, nézd meg videómat!

Mivel az asztrológia mellett a másik szerelmem a bor, így arra gondoltam összekötöm a kettőt és mostantól bort is ajánlok, ami szerintem illeszkedik az energiákhoz.

Most a fa elemhez választottam bort, mert az év energiájában is hangsúlyos, ami most felerősödött és berobban a tavasz is.

Egy lendületes, friss, vágott fűvel és „zöld” jellemzőkkel rendelkező sauvignon blanc (ami ráadásul remekül illeszkedik a szezonális spárgához is) az ajánlatom.

Egészségetekre!

Árvay Angelika
kínai asztrológus, Intuyching instruktor, nemzetközi borakadémikus
www.boroszkop.com

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?