You are currently viewing Mit üzen a Jang Víz Tigris éve? – az asztrológus megmondja!

Mit üzen a Jang Víz Tigris éve? – az asztrológus megmondja!

Számomra elég hosszú út vezetett a kínai asztrológiához… Sosem gondoltam volna, hogy asztrológus leszek, hiszen egyrészt a számok világából jöttem (speciális matematika tagozatos voltam, majd közgazdászként végeztem), másrészt abban hiszek, hogy a jövőnk alakítható.

Döntéseink befolyásolják, hogy merre halad az életünk és azt is mindig választhatjuk, hogy mi hogyan érezzük magunkat egy adott helyzetben.

Aztán megismerkedtem a kínai asztrológiával és teljesen beszippantott ez a világ… Az öt őselem (fa- tűz – föld- fém- víz) sokkal közelebb állt hozzám, mint a nyugati asztrológiából hallott bolygók, ráadásul ahogy elkezdtem ismerkedni az egyes elemek tulajdonságaival, majd a konstellációkkal és az állatjegyekkel, úgy indult egy igazán érdekes önismereti út. Látom, hogy minek élem éppen az alacsony szintjét és mi az, amit időközben már megtanultam.

Üzenetek vannak ugyanis a születési képletünkben, amelyek ismerete mankót adhat abban, hogy min kell változtatni, hogy könnyebb legyen. Ráadásul nekem nagyon sokat ad ez az ismeret abban is, hogy lássam a fiaim milyen tulajdonságokat, mozgatórugókat hoztak magukkal. Mi az, amit el lehet tőlük várni, és mi az, amit nem? Ez nagyon sokat segít nekem a mindennapi elfogadásban.

Az elmúlt két év mindenféle téren feladta a leckét nekem is, ahogy mindenki másnak. Remek alkalom volt viszont ahhoz, hogy folyamatosan elkezdjem figyelni milyen energiák vannak körülöttünk, mi az, amit változtatni tudunk, mire számíthatunk. Nem telt el úgy nap, hogy valamilyen formában ne elemeztem volna, vagy képeztem volna magam tovább. Így már 2021 decembere óta azt vizsgáltam, hogy milyen üzeneteket hordoz a 2022-es év képlete.

A Jang Víz Tigris év 2022 februárjában indult, és jósolni ugyan nem tudok, de néhány alapvető tulajdonságot és tendenciát mindenképpen kiemelnék:

A Jang víz az óceán energiájával írható le, amely folyamatosan hullámzik, állandó mozgásban van, sokszor kiszámíthatatlan. Hozzá tartozik a bölcsesség, a tudás, az érzelmek.

A Tigris a dzsungel királya, gyors, bátor, kockázatot vállal. Magában hordozza a Jang fa, azaz óriás fa energiáját, amely folyamatosan növekszik az év felé, több ága van és ide tartozik a kreativitás, az értékek, gyökerek.

Mire számíthatunk akkor 2022-ben?

Szerintem nem fogunk unatkozni, az biztos. Eleve februárban duplán kapjuk ez év energiáját, hiszen mind az év, mint a hónap Jang Víz Tigris. Úgyhogy érdemes most naplót vezetni az érzéseinkről, a feladatainkról, hogy lássuk mi az, amin egész évben dolgoznunk lehet. Melyik területen szükséges változtatni.

Az év a tanulásról, a fejlődésről, egy új korszak kezdetéről szól. Bár soha nem késő valami újdonságot tanulni, most tényleg minden az új ismeretek megszerzését támogatja.

Idén ne sodródjunk, álljunk ki magunkért és tanuljunk meg megfelelően kommunikálva nemet mondani azokra a dolgokra, amelyek nekünk nem férnek bele. Még az is lehet, meglepődünk, hogy nem várt kimenetele lesz annak, ha mi lépünk.

Figyeljünk az intuícióinkra, különösen az egészségünkkel kapcsolatosan. Ideje lehet olyan új szokás, esetleg szokások kialakításának, ami az egészségünk megőrzését szolgálja! Szerintem mindenkinek van ilyen, most itt az idő elkezdeni!

Mindenkinek nagyon izgalmas 2022-es esztendőt kívánok!

Ha érdekel bővebben az, hogy mit üzen neked a Jang Víz Tigris éve és az egyes állatjegyek mire figyeljenek, nézd meg videómat!

Árvay Angelika
kínai asztrológus, Intuyching instruktor, nemzetközi borakadémikus
www.boroszkop.com

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?