Mondd, melyik hónapban születtél, megmondom milyen életed szerelme

Számos tanulmány állítja, hogy ugyanabban a hónapban született emberek személyiségjegyei gyakorta megegyeznek.

Így, ha csak szimplán ezt az egy tényt vesszük alapul, elvileg meg tudjuk állapítani, számunkra milyen ember a legideálisabb.

Játsszuk azt, hogy az olyan lényegtelen dolgokat, mint a szexi külső, most nem vesszük alapul, s simán csak a születési időt nézzük meg.

Nos, ki a megfelelő társ neked?

Ha te…

Januárban születtél

válassz olyat, aki hasonló gondolkodású, mint te magad!

Januári születésűként te nagyon ambiciózus vagy. Ezért ha tartós kapcsolatban élsz, mindenképp győződj meg arról, hogy olyan emberrel kötöd össze az életed, aki kihívást és egyben támogatást is nyújt a jövőben. Találj olyan személyt, aki minden téren melletted áll és igyekszik inspirálni téged!

 

Februárban születtél

válassz olyat, aki nem akar megváltoztatni!

Önállóságod páratlan, büszke és kreatív ember vagy, aki mindig őszinte, főleg saját magához. Sosem próbálsz más kedvéért álarcot ölteni, hisz tudod, aki szeret téged, az úgy szeret, ahogy vagy. Így válassz olyan társat, aki biztonságot nyújt és elfogad annak, aki vagy!

 

Márciusban születtél

válassz olyat, akinek fontos az, hogy gondoskodjon rólad!

Hihetetlen együtt érző tudsz lenni, megérdemled azokat az embereket, akik gondoskodni akarnak rólad. Kedvességed mások felé visszakapod! Válassz olyat, aki számára mindig te vagy az első, és aki a rólad való gondoskodást szívből teszi, nem kötelességből!

 

Áprilisban születtél

válassz olyat, aki energikus és életvidám!

Vannak, akik nem tudják kezelni az energikusságodat. Te vagy az a személy, aki folyton mosolyog. Válassz olyat, aki igazán szeret, akiben teljesen megbízol, aki viszont bízik benned és nem féltékeny!

 

Májusban születtél

válassz olyat, aki a lelked minden apró titkát megérti!

Olyan ember vagy, aki tudja, mit akar, és soha nem érzi annak szükségességét, hogy bocsánatot kérjen. Válassz olyan partnert, aki szeretne részt venni az életedben, aki igazán kíváncsi rád, és mindenben melletted akar állni.

 

Júniusban születtél

válassz olyat, aki mindig megnevetett!

Sokszor úgy érzed, hogy kapcsolataid mind kihívások elé állítanak, gyakran félsz attól, hogy csalódást okozol vagy éppen te magad csalódsz. Ha úgy érzed, a megfelelő emberrel vagy, érdemes olykor lenyelni a büszkeségedből és átlendülni a nehézségeken. Válassz olyan társat, aki méltón szeret, és aki tudja, mivel csaljon mosolyt az arcodra.

 

Júliusban születtél

válassz olyat, aki szórakoztató és sokszínű egyéniséggel rendelkezik!

Az emberek szeretnek körülötted lenni, mert melegséget árasztasz magadból, ezért vonzódnak hozzád. Találj olyan társat, aki tudja kezelni a sebezhetőségedet, és aki megérti, hogy a dolgok gyakran változnak. Aki szórakoztató, élénk, van humora és nem fél megmutatni gyermeki énjét.

 

Augusztusban születtél

válassz olyat, aki igazán téged lát!

Bátor vagy és élen járó harcos. Mégis olykor elbizonytalanodsz mit is szeretnél valójában, és sokszor nem mered felvállalni igazi egyéniségedet. Válassz egy olyan társat, aki ismeri az igazi éned és úgy fogad el, ahogy vagy.

 

Szeptemberben születtél

válassz olyat, aki érzékeny és jól kommunikál veled!

Mindig magabiztos vagy, bízol a saját képességeidben és tudatosan haladsz a kitűzött céljaid felé. Olykor túl kritikus vagy és néha meggondolatlanul mondasz ki dolgokat. Ezért olyan társat keress akinek elég önbizalma van, és őszinte. Aki megérti az igazi éned, és bátorít mindenben!

 

Októberben születtél

válassz olyat, aki „belelát” a gondolataidba és megérti azokat!

Könnyen barátkozol, így mindig szeretet és barátság vesz körül, mégis gyakran aggódsz azon, hogy mit gondolnak rólad mások. Kósza pesszimista gondolataidat támadnak olykor-olykor, melyeket nehéz elhessegetned. Így olyan társat válassz, aki be tudja neked bizonyítani, hogy feleslegesek az aggodalmaid, és aki eléggé optimista ahhoz, hogy mindig mosolyt csaljon az arcodra!

 

Novemberben születtél

válassz olyat, aki kiegyensúlyozott életet él veled!

Te igazán kíváncsi és lelkes személyiség vagy. Pörgős életet élsz, igazán sok mindig a tennivalód, de a mentális és érzelmi egészséged megóvásáért érdemes néha lazítanod picit. Egy kicsit kilépni a rohanó világból… Így válassz olyan társat, aki méltó partner a kikapcsolódáshoz és aki eléggé felnőtt ahhoz, hogy gondoskodjon saját magáról.

 

Decemberben születtél

válassz olyat, aki nyugalmat és békét ad!

Te igazán aktív és vállalkozó szellemű ember vagy, a legtöbb problémád abból adódik, hogy egyszerre túl sok dolgot próbálsz egyedül megoldani. Ezért válassz olyan társat, aki ösztönzőleg hat rád, aki szintén aktív, mégis megálljt tud parancsolni a túl sok tehernek és nyugalmat tud hozni számodra.

 

Persze, ezek csak irányt mutató tanácsok, a legjobb, ha olyan személyt választasz társadnak, akivel biztos vagy benne, hogy megfelelően kiegészítitek egymást, akinél nagyot dobban a szív és beleremeg az ész is.

És a feneke is tuti!

Somogyi Eszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.