You are currently viewing A 2021-es karácsony színei

A 2021-es karácsony színei

A karácsonyi dekorációkhoz sokan az olyan klasszikus színeket kötnek, mint a piros, az arany vagy az ezüst. Ezekkel biztos nem tévedhetünk nagyot!

A Bonami szakértői tippjeivel ezúttal utánajártunk, mely színek lesznek divatosak idén karácsonykor.

Semleges színek

A semleges színek ideálisak karácsonyra. Az ilyen színű ünnepi dekorációk letisztultak, szépséget és eleganciát sugároznak. Az északi országokban népszerű árnyalatokkal nálunk is stílusos lehet a karácsony. Válasszunk a bézs, a krémszínű, a fehér és a szürke karácsonyi dekorációk közül, és ha még látványosabb hatást szeretnénk elérni, egy csipetnyi aranyat vagy ezüstöt adjunk az összképhez!

Földes árnyalatok

A földes tónusok nyugalmat visznek az idei ünnepekbe. Ezt a barna, a szürke, a bézs, a világoszöld és a világoskék árnyalataival is megteremthetjük. Titokzatosabb és melegebb hatást pedig a mélyvörössel, a sötétzölddel és a kék sötétebb árnyalataival érhetünk el.

Monokróm színhangolás

Ha modernebb összhatást szeretnénk elérni, akkor a tarka piros-zöld színkavalkád helyett egyszínű karácsonyi dekorációkat válasszunk! Ugyanazon szín különféle árnyalatai egységessé és elegánssá varázsolják otthonunkat az ünnepekre. Legyen akár a hűs hatású kék, akár a rózsaszín árnyalatai, egy azonos szín különféle tónusaival díszített tér elegáns hatást kelt.

Csillogós ezüst

Semmi sem garantálja, hogy idén hangulatos hóesésben ünnepelhetjük a karácsonyt. Ám a frissen hullott hó csillogását becsempészhetjük otthonunkba ezüst és a fehérszínű csillogó dekorációkkal is.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és adventi,
valamint
karácsonyi inspirációért látogass el a Bonami.hu oldalára!

(képek: Bonami)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?