A Carrie Magazin szerkesztősége és szerzői így kívánnak nektek boldog új évet!

Mi is értékeltünk egy picit és a Carrie Magazin csapata szeretné megosztani veletek gondolatait. Szívből köszönjük, hogy olyan sokan velünk voltatok 2020-ban is!

A legnehezebb időkben is igyekeztünk szórakoztatni titeket, hogy amíg sok portál a rém- és álhírek terjesztésével foglalkozott, addig mi megpróbáltunk egy picit jobb kedvre deríteni titeket vagy éppen mélyebb, elgondolkodtatóbb írásokkal valódi tartalmat közvetíteni.

Ígérjük, hogy ez 2021-ben sem lesz másképp, sőt! Nagyon sok tervünk van,

amiknek reméljük semmi sem szab határt!

 

Boldog új évet kívánok!

Ezt mondanám normál esetben, de idén úgy jön igazán szívből, hogy „Boldogabb új évet kívánok!”

Azt hiszem a 2020-as év igazi katasztrófa év volt, mint a hurrikán, úgy söpört végig az életem, a világ mindennapjain. Tavaly ilyenkor még nem tudtuk, hogy mi vár ránk. A szilveszteri koccintás, kinek buliban, kinek családi-, vagy baráti körben, de amolyan hagyományos volt.

Úgy érzem, olyan már nem lesz, az újra fel kell készülni, s ha mást nem is lehet, hát a legjobbat kihozni belőle.

Kívánok egy boldogabb új évet, s hozd ki a legjobbat mindenből!

Pinkanyu

 

Sokan haragszunk erre a 2020-ra nagyon, mert annyi mindent elvett, kapcsolatok mentek tönkre, munkahelyek, és ami a legrosszabb, rámutatott saját halandóságunkra, hiszen egy aprócska, szemmel nem látható részecske, kifordítja az egészvilágot mind a négy sarkából.

Szerencsére van mégis egy valamink, ami sokszor segít a továbblépésben, ez pedig a hitünk. Nevezzük bárminek azt a felsőbbrendű erőt, amibe kapaszkodhatunk, tartozzunk bármelyik valláshoz, világnézethez, gyülekezethez, amíg bízni és hinni tudunk, addig van esélyünk a túlélésre.

„Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,

S ne csak így decemberben.” /Juhász Gyula/

Nagy-Ricsóy Nóri

 

Egy ilyen év után, mint amilyet lassan magunk mögött hagyunk; nem kétség, hogy mindannyiunkra ráfér, hogy nyugalmat, békességet leljünk, a fenekestül felfordult hétköznapjainkból kiszakadva. De akármilyen nehéz is (volt), úgy érzem, ez az időszak engem sok mindenre megtanított: hogy a szeretetnél, az őszinte odafordulásnál, egymás támogatásánál nincs is fontosabb!

Arra törekszem, hogy ezeket a felismeréseket vigyem át az új évbe.

Legyen egy sokkal szebb 2021-ünk!

Ottlik Judit

 

Nehéz év volt az idei, olyan, ami mindenki életében feledhetetlen nyomokat hagyott. Sokat tanultunk magunkról, például, hogy új és szokatlan vagy éppen embert próbáló helyzetekben, hogyan vagyunk képesek alkalmazkodni, dolgozni, alkotni, tanulni, helytállni és mindeközben családjaink mozgatórugóivá válni.

Eddigi problémáink eltörpültek és nevetségessé váltak az újak mellett.

Sok mindenről fájó szívvel kellett lemondanunk, de rengeteg újfajta élménnyel lettünk mégis gazdagabbak.

A legfontosabb, hogy átértékeltük idén, hogy ki és mi az igazán fontos.

Büszke vagyok rád, rátok, magunkra, magamra.

Boldog, reményteljes új esztendőt kívánok mindannyiunknak!

Legéndi Adrienn

 

Milyennek látom 2020-at?

Azt kell mondjam, hogy a szerencsésebbek közé tartozom és szörnyen hálás lehetek. Még pont a kijárási tilalom előtt lett megtartva a gigacsaládi 30. születésnapi bulim tavasszal. Még pont a határlezárások előtt sikerült megejtenünk a lengyelországi nyaralást. Egyedül az egyiptomi nászutunk maradt el ősszel, de azt remélem, hogy azt jövőre bepótolhatjuk.

Azért pedig különösen hálás vagyok, hogy a családom idén is jó egészségnek örvendett és senkinek a társaságát sem kellett nélkülöznöm.

Remélem, hogy ez a szerencse kitart mellettem jövőre is. De ha nem, akkor sem aggódom, mert amíg mellettem van a férjem, nincs mitől tartanom. Nincs olyan nehézség, amit együtt ne oldanánk meg!

Wadolowski-Balogh Orsolya

 

Eddigi éveim során nem múlt el úgy szilveszter, hogy ne írtam volna egy évértékelő pár sort.

Ez az évem számomra a búcsúzásról szólt. Búcsú az otthonomtól, búcsú egy hobbimtól, búcsú egy különleges elzárt élettől. 2020 megtanított arra, hogy türelemmel és szeretettel közelítsek mindenfelé.

Búcsúzom most ettől az évtől, egy szebb jövő felé fordítom arcom, és 2021 mottója: „többet ésszel, mint erővel!”

Boldog Új Évet!

Somogyi Eszter

 

2020 számomra a változás és az új lehetőségek éve volt. Többször is válaszút elé érkeztem, döntéseket kellett hoznom.  Mindemellett a kialakult járványhelyzet próbára tette az akaraterőmet és a türelmemet (is). Idén kifejezetten sokat tanultam önmagamról és másokról.

2021-re pedig pozitívan tekintek: lelkesen várom a csodás pillanatait, lehetőségeit – és „meglepetéseit”.

Eötvös Natália

 

Az idei év számunkra tele volt ismeretlennel, új tapasztalattal és igen, váratlan, nehéz időszakokkal is. Kislányunk a vírus első hullámának közepén érkezett, és úgy általában, idén minden nagyon más volt, mint ahogy elterveztük vagy elgondoltuk előre.

De mindezek ellenére, jó év volt. Áthelyeződött a hangsúly, világosabb lett a fontossági sorrend.

Mindent összevetve, nagyon hálás vagyok az elmúlt évért és kíváncsian várom a következőt!

Gyurkó Helga

 

Emlékszem, milyen nagy várakozással, reménnyel és elhatározásokkal várták sokan a 2020-as évet, mert hogy ez egy különleges évszám, év lesz. Az is lett! Csak nem úgy, ahogy gondoltuk.

Hogy mire jöttem rá most, hogy visszagondolok erre a furcsa, bizarr, embert próbáló és folyamatosan új helyzetekkel teli évre?

Arra, hogy mennyi minden nem számít, amit eddig fontosnak és nélkülözhetetlennek gondoltunk.

Arra, hogy felesleges megfogadni olyan dolgokat, amiket lehet, hogy már január 1-én sem tartasz be.

Arra, hogy sokkal több mindened van, mint gondolnád.

Arra, hogy legyünk rugalmasak, mert sosem tudhatjuk, mikor kell 180 fokot fordulnunk a munkánkban vagy a magánéletünkben.

Arra, hogy ha egészséged van, akkor mindened megvan! A többi pedig jön magától. Ha pedig nem, akkor azzal nem kell foglalkozni.

Arra, hogy kaptunk egy esélyt, hogy több időt tölthessünk azokkal, akikkel együtt élünk. Hogy több időt szentelhessünk magunkra, a fejlődésünkre, arra, hogy igazán megéljük a pillanatokat és ne hajkurásszunk állandóan „élményeket”.

Arra, hogy Istennél tényleg semmi sem lehetetlen! A 2020-as év megadta nekünk azt a csodát, akire már oly régóta vártunk és aki 2021 év elején igazi családdá tesz minket: egy kislány angyalkát, akinek egész biztosan valami különleges életfeladata lesz, hiszen ebben az emlékezetes évben fogant meg és gyakorlatilag megkoronázta ezt a mások számára rossznak, elviselhetetlennek, borzalmasnak titulált évet.

Tény és való, hogy nem volt könnyű, de csodák mindig vannak!

Az biztos, hogy nem december 31-éről január 1-jére fog megváltozni minden egy varázsütésre, viszont ha levonjuk a megfelelő tanulságokat az elmúlt évből, akkor lehet hogy lassan, de egészen biztosan jobb lesz a következő évünk.

Tomkó Bori
főszerkesztő

(képek: Pexels)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?