You are currently viewing A természetes karácsonyi dekoráció a trend az idei évben

A természetes karácsonyi dekoráció a trend az idei évben

A karácsonyi hagyományok és szokások nem változnak az idővel, de az ünnepi dekoráció követi a trendeket.

Ha szeretnénk az idei évben különleges, de természetes karácsonyi dekorációval várni szeretteinket a Bonami szakértői tippjeivel itt érkeznek a 2021-es év legfrissebb stílustippjei.

Fókuszban a természet

A természethez való visszatérés napjaink egyik nagy trendje, melyhez olyan anyagok társulnak, mint a fa, a papír, a parafa, a juta és az üveg. Népszerű feldolgozási technikák a faragás és a szövés. A mintákat gyakran az erdő és a természet ihleti. A karácsonyi díszeken nem ritkán felbukkannak makkok, kérgek és diófélék is.

Az ajándékok csomagolásakor nyúljunk bátran az újrahasznosított papírokhoz és a természetes zsinórokhoz! Most trendi a melegebb, földes árnyalatokat tartalmazó színpaletta, többek között a barnás, barnás-vöröses, szürke és a zöld árnyalataival, illetve az ünnep klasszikus színei, a piros és fenyőzöld továbbra is népszerűek.

Csillogó elegancia

Művészi és fiatalos. Ezekkel a szavakkal lehet jól leírni ezt az egyedi irányzatot, melyre a csillogó és fényes anyagok és a pasztellszínek jellemzők. Az összképet virágmintákkal, finom grafikai motívumokkal, modern csipkével és fodros textil kiegészítőkkel lehet feldobni. Ennél a trendnél az olyan színek dominálnak, mint a babarózsaszín, az okker, a homokbarna, a sárga és a korallpiros.

Egy kis retro nosztalgia

Népszerű trend a jelen divatjával kombinált retró is. A díszek, amelyek a ’70-es, ’80-as években szüleink és nagyszüleink karácsonyfáját díszítették, most ismét népszerűnek számítanak. Felejtsük el a karácsonyi díszek silány minőségű műanyag utánzatait! Válasszunk inkább minőségi fából vagy üvegből készült darabokat!

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért
és adventi, valamint karácsonyi inspirációért látogass el
a Bonami.hu oldalra!

(képek: Bonami)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?