You are currently viewing Bolyhos zokni helyett – Mézes karácsonyi meglepetések a Virágbékétől

Bolyhos zokni helyett – Mézes karácsonyi meglepetések a Virágbékétől

Édes ünnepeket! Nem is kívánhatunk szebbet egymásnak! Te is unod már, hogy a tesónak bolyhos zoknit, a nagyinak fülvédőt, a kollégáknak pedig bögrét adsz minden évben karácsonyra?

Lehet, hogy már ők is unják… Lesd meg a Virágbéke újhullámos méhészetének ünnepi kínálatát, minőségi magyar mézekből. Itt biztosan találsz magadnak és szeretteidnek kedvére való meglepetést!

Zokni helyett – Karácsonyi mézválogatás, 6x90g

Miért: Érthető, ha nem éred be csak egyetlen üveggel a Virágbéke mézeiből. Ezért hoztuk létre méhészetünk legexkluzívabb karácsonyi mézválogatását! 6 mézcsoda, ünnepi csomagolásba zárva. Olyan rocksztár mézekkel, mint az epres és a fahéjas krémméz, vagy a tejcsokis méz-csoda. Bárkinek is szánod, biztosan betalál!

Elérhetőség: Zokni helyett – Karácsonyi mézválogatás

Bögre helyett – Karácsonyi mézválogatás, 3x90g

Miért: Legyen ez a zokni és a bögre alternatívája! Nincs gasztro-fan, aki ne lenne oda egy ilyen édes mézválogatásért! BIO Hortobágyi vadvirágméz, illatos hársméz és egy igazán karácsonyi hangulatú fahéjas krémméz rejlik a csomagban. Ez az édes trió garantáltan ünnepi hangulatot teremt. És nem mellesleg a nagyi kuglófja mellé is passzol!

Elérhetőség: Bögre helyett – Karácsonyi mézválogatás

ADUÁSZ AJÁNDÉK KOLLÉGÁKNAK

Office Xmas – Fahéjas méz (céges karácsonyi), 250g

Miért: Kollégáknak karácsonyi ajándékot választani bizony nem könnyű biznisz! Pláne, hogy általában az egész iroda végig nézi az ajándék átadását. Azonban egy kollégának sem kell örömet tettetnie, ha egy ilyen isteni, fahéjágyon érlelt, repcemézből készült finomságot kap a céges karácsonyon. Ha pedig bejön a számításunk, munkatársad januárban téged is megkínál majd, hogy tehess a kávédba egy kis Virágbéke mézet.

Elérhetőség: Office Xmas – Fahéjas méz

JÁTÉKOS SZOMBATOKRA

Fázós hóember – Tejcsokis akácméz (karácsonyi), 250g

Miért: Ezt a csodálatos ízkombinációt mintha egyenesen az angyalok hozták volna a mennyből a Földre! Az idei ünnep legédesebb meglepetése biztosan ezzel a gazdag tejcsokival megspékelt krémes akácméz lesz. Csábítóan finom, és mosolyt csal mindenki arcára – pláne, ha a fa alá vagy a kandalló elé gyűlve körbe adjátok. Akár a karácsonyi vacsi előtt vagy után álltok neki, egy biztos: ha egyszer elkezditek kanalazni, tuti nem tudtok leállni vele!

Elérhetőség: Fázós hóember – Tejcsokis akácméz

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?