You are currently viewing Így csomagold be a gasztroajándékokat

Így csomagold be a gasztroajándékokat

Ehető ajándéknak mindenki örülni szokott!

A közelgő karácsonyi ünnepek ideális lehetőséget kínálnak az ínycsiklandozó finomságok ajándékozására. Egyetlen baráti vagy családi összejövetel sem nélkülözheti a családi recept alapján készült házi édességeket és süteményeket.

Mivel egy gondos házigazda nem engedheti haza vendégeit üres kézzel, a Bonami szakértői segítségével összeállítottunk néhány tanácsot és tippet, miként csomagoljuk ízlésesen és praktikusan az édességeket!

Fémdobozok

A fémdoboz elegáns megoldás a kekszek tárolására. Tökéletes töltetlen cukorkákhoz és kekszekhez is. Ráadásul a doboz szép mintáival könnyen feldobja a konyha és az étkező hangulatát.

Papírzacskók

Életmentő aranytartalék az utolsó pillanatokra. Ha esetleg nincs otthon tárolódoboz vagy befőttesüvegek, csak rejtsünk el néhány papírtáskát a fiókban és mindig kéznél lesz a hasznos csomagoló anyag.

Textilszalvéták

Emeljük a csomagolást egy kreatív, új szintre. Mindössze annyit kell tennünk, hogy olyan szalvétát választunk, amely elég nagy ahhoz, hogy szalaggal vagy madzaggal összeköthetjük azokat.

Kosarak és fadobozok

Főleg a nagyobb és nehezebb tárolnivalókhoz alkalmasak. Jól néznek ki, és lehetővé teszik, hogy tökéletesen rendszerezzük az édességeket, üveget, kávét és teát. Ha még elegánsabb megjelenést szeretnénk, béleljük ki
vászonnal.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért
és adventi, valamint karácsonyi inspirációért látogass el a Bonami.hu oldalára!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?