You are currently viewing Ismét támogathatod a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát

Ismét támogathatod a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát

Elindult az Auchan plüsshódos adományozási kampánya, amelyben arra biztatnak minket, hogy fedezzük fel az adományozás örömét. 

Az igazi hősök köztünk járnak, erre hívja fel a figyelmet az Auchan idei karácsonyi aktivitása. Ha az elmúlt években a vállalat áruházaiban vásároltál, biztosan te is megismerkedtél Júlioval és testvérével, Júliával, a kedves kis plüssökkel.

Az idei karácsonyi szezonban megint találkozhatsz velük, ezúttal rendhagyó formában, a kis hódok ugyanis most valódi hőseink szerepébe bújtak: orvos, nővér, ápoló és mentős egyenruhát öltöttek magukra. Ezzel a gesztussal a vállalat az egészségügyben dolgozók előtt szeretne tisztelegni, akik a járványhelyzetben is emberfeletti teljesítményt nyújtanak. A plüsshódok megvásárlásából származó összeget a korábbiakhoz hasonlóan ez alkalommal is a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának ajánlja fel a vállalat.

A korábbi évek kampányainak köszönhetően a Klinika két nagyértékű műszert, egy röntgenkép-erősítő berendezést, valamint egy modern ultrahang berendezést tudott vásárolni. A hangsúly most a testi felépülés mellett a lelki rehabilitációra kerül: vásárlásunkkal egy kültéri játszótér megépítéséhez járulhatunk hozzá.

Júlio és Júlia arra buzdítanak, hogy fedezd fel te is az adományozás örömét. Az édes kis plüssök ötletével a jótékonyságnak azt az újszerű módját szeretné meghonosítani az Auchan, amikor pusztán egy egyszerű vásárlói döntéssel szolgálunk egy jó ügyet, és ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a megfelelő helyre kerül az adományunk.

A plüssjátékok megvásárlásával egyszerre okozunk örömet egy szerettünknek és egyben támogathatjuk a gyermekklinikán folyó munkát is. A vidám kis plüssök pihe-puha bundájukkal éppúgy megmelengetik a lelkünket, mint ahogy az is, hogy jót tehetünk a megvásárlásukkal. Garantáltan örül az is, aki kapja és az is, aki adja, főként, hogy az ajándékozás mellett az adakozás jóérzése is eltöltheti. Nem csoda hát, hogy az elmúlt években nagyon sokan megszerették a kedves, kis figurákat, akiknek megvásárlásával felfedezhetjük az adományozás örömét.

A szeretnivaló játékok már elérhetők és a készlet erejéig 1990 forintos áron megvásárolhatók az összes Auchan áruházban.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?