You are currently viewing Meghitt ünnepi kulturális programok Simonpusztán

Meghitt ünnepi kulturális programok Simonpusztán

Nagy népszerűségnek örvend a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ a téli időszakban is, hatalmas fűtött rendezvénysátorral készültek a szervezők a családoknak. Különböző programokkal várják a közönséget Simonpusztán, biztosan megtalálja mindenki a kedvére való szórakozási lehetőséget.

December 19-én közös gyertyagyújtásra invitálják a közönséget, advent negyedik fénye a szeretet és remény jegyében ég majd. Azon a napon az „Isten pénze” című családi musicalre hívják a családokat. December 30-án elő-szilveszteri programokkal szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, a „Made in Hungária” musical kapcsolja ki a vendégeket. Január 8-án pedig Újévi Gálával indítják az esztendőt, a legsikeresebb musicalrészletekkel várja a nézőket a Magyar Történelmi Színház.

Az eseménysorozatot nívós téli Gálaműsorral nyitották november 27-én a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, december 5-én pedig a hagyományokhoz híven idén újra lovasszánon érkezett a Mikulás Érdre, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központba. Különleges meglepetést rejtett puttonya gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Sétalovaglás, színes programok és ajándékok vártak mindenkit idén is Simonpuszta negyedik Mikulás ünnepén.

 

– Fontosnak tartjuk, hogy rendezvényeinket a Nemzeti összefogás jegyében valósítsuk meg, melyen keresztül hazánk, történelmünk és egy kicsit a jövőnk is közelebb kerüljön honfitársainkhoz. A mai rohanó világban egyre lényegesebb, hogy kimozduljunk a természetbe, kicsit megálljunk, kikapcsolódjunk. Az állatok közelsége, a Nemzetünk értékrendje átlengi Központunk szellemiségét, az állatszeretetre nevelés a kulturális értékeink, a hazafias öntudat megismertetése a legfőbb küldetésünk!mondta a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület alelnöke, István Gábor.

Programok:

December 19-én Advent negyedik fénye

Ünnepeljük meg együtt Simonpusztán Advent utolsó vasárnapját! Hangolódjunk közösen a karácsonyra egy fantasztikus előadás megtekintésével, és gyújtsuk meg együtt a negyedik adventi gyertyát, amely a békét, hitet, összetartozást és szeretetet jelképezi! Az „Isten pénze” című családi musicalre hívják a családokat – Charles Dickens „Karácsonyi ének” című műve nyomán Tolcsvay László – Müller Péter – Müller Péter Sziámi. Rendező: Vizeli Csaba. A Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház közös koprodukciója.

December 30-án Szilveszterre hangolódva

18.00-ai kezdettel: Made in Hungária – musical két részben felelős a jó hangulatért (Fenyő Miklós – Tasnádi István – Rendező: Vizeli Csaba).

Január 8-án Újévi Gála

A legnépszerűbb musicalrészletekkel várja a nézőket a Magyar Történelmi Színház újévköszöntő gáláján, 18.00-tól. A gálaműsort Vizeli Csaba rendezi, az est folyamán számos sztárfellépőt láthat a közönség. Az est házigazdája: Laklóth Aladár, színművész, a Magyar Történelmi Színház igazgatója. Újra átélheti mindenki a 2021-es év felemelő pillanatait.

További információ:
https://www.facebook.com/nemzetilovaskulturakozpont
http://www.simonpuszta.hu/

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?