You are currently viewing Ne dobd ki! – Mosipelust és táskákat készítenek megunt ruháidból magyar tervezők

Ne dobd ki! – Mosipelust és táskákat készítenek megunt ruháidból magyar tervezők

Szuper Zero Waste kampányt álmodott meg a Klassz Placc csapata. A kézműves tervezők arra buzdítanak, hogy a megunt pólóinkat és farmernadrágjainkat ne dobjuk ki, hanem adjuk le náluk, ők pedig új életet adnak nekik; mosipelust és bevásárlótáskát varrnak belőlük.

“Legyél te is tudatos, tegyél valamit a környezetedért” – kérik a magyar tervezők, cserébe mosható arclemosó koronggal hálálják meg az “adományokat”.
“Kis lépések, cselekedetek is hasznosak lehetnek környezetünk védelme érdekében. Tegyünk együtt a kisebb környezeti terhelésért, csökkentsük a hulladékot közösen!” – hívja fel a figyelmet frissen indult kampányában egy kis, belvárosi, hazai tervezők által működtetett – s a saját termékeiket árusító – boltocska csapata.
 

“A Klassz Placc showroom kézművesei örömmel fogadják a használt farmert, pólót, pizsit, stb. Szóval ha van kidobásra ítélt cuki mintás pólód, vagy egyéb ruhád, avagy farmered, gondolj ránk! Kérlek csak tiszta, nem lyukas, nem bolyhos, stb ruhákat hozz, hogy új dolgokat alkothassunk belőlük!” – írják felhívásukban.

A ruhákat a Klassz Placcban (1073 Bp., Kertész u. 29.) várják minden kedden, szerdán és csütörtökön 10-18 óra között.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?