You are currently viewing 2021 első könyvei a Partvonal Kiadótól

2021 első könyvei a Partvonal Kiadótól

  • Olvasási idő:olvasási idő: 6 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás / #kult
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

A tartalékaink lassan kezdenek kimerülni, pedig a tél még javában tart. Íme négy könyv a Partvonal Kiadótól, hogy színesebbé tegyük a szürke hétköznapokat!

Dr. Esche-Belke – Dr. Kirschner-Brouns:
Nők a változókor küszöbén

A hormonális egyensúly titkai

Fordította: Fülöp Mónika
Partvonal Egészségünkre! sorozata újabb kötettel bővül!

A változókor nem a világ vége, hanem új lehetőségek kezdete!

A legújabb tudományos ismeretek alapján a szerzők új módszereket mutatnak be: segítségül hívják az epigenetika, a stresszkezelés, a mikrobiom-kutatás és a gyógyító táplálkozás eredményeit, hogy az életük középső harmadában járó nők megtalálják az egyensúlyt, és csökkentsék a menopauza hullámvasúthoz hasonlítható kellemetlen testi és lelki tüneteit.

Marty Noble:
Jane Austen – Színezőkönyv

Fordította: Bosnyák Gabriella

A Jane Austen műveiből válogatott szellemes és bölcs idézeteket Marty Noble elragadóan bájos illusztrációi teszik igazán különlegessé

Megjelenés: 2021. február 09.

Patrick Smith:
Üdv a fedélzeten!

Tények és tévhitek a repülésről

Fordította: Mezősi Péter

Tények és tévhitek a repülésről
A repülést emberek milliói tartják zavaró, kényelmetlen vagy akár félelmetes élménynek. Patrick Smith, a sokat látott pilóta azonban segít szétválasztani a tényeket a tévhitektől, és mindent elárul, amit csak tudni szeretnénk a légi utazásról. Az Üdv a fedélzeten! amellett, hogy a repülés alapjait is érthetően elmagyarázza, bevezet az utasszállítás és a légitársaságok izgalmas kulisszatitkaiba is. Gondosan összeállított, szórakoztató, helyenként mélyen személyes könyv, ami az ideges turistáktól a gyakran repülő törzsutasokig mindenki számára tartogat érdekességeket.

Megjelenés: 2021. február 10.

Hedvig Montgomery:
Szülői varázslat 3.

Az óvodáskor kihívásai

Fordította: Veress Kata

Lényegre törő válaszok a legfontosabb kérdésekre

A Szülői varázslat 3. – Az óvodáskor kihívásai című könyvében Hedvig Montgomery választ ad azokra a kérdésekre, amiket minden óvodás korú gyerekkel rendelkező szülő feltesz magának. Mennyire fontos a barátság ebben a korban? Tényleg annyira rossz dolog a testvérek közötti harc? Hogyan birkózzunk meg a dackorszakkal, a szerepjátékokkal, az ovis korszak kihívásaival és új érzelemvilágával?

Megjelenés: 2021. február 15.

(kezdőkép: Pixabay)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?