You are currently viewing 500 érdekesség a természetből – könyvsorozat gyermekeknek

500 érdekesség a természetből – könyvsorozat gyermekeknek

A gyermekeknek szóló természettudományos könyvsorozat 500 érdekesség az állatokról című kötetében a gyerekek fejezetekre bontva találhatnak rengeteg hasznos információt, újdonságot az állatvilágról.

A könyv az ősállatok bemutatásával kezdődik, melyben megismerkedhetünk az őshüllők, a repülő hüllők a dinoszauruszok vadászati szokásaival, megtudhatjuk mivel táplálkoztak.

Az izgalmas tudnivalók folytatódnak a könyv emlősöket, madarakat, vízi élőlényeket, kétéltűeket, rovarokat, pókokat bemutató részeiben.

A szöveget színes illusztrációk, gyönyörű rajzok kísérik, a 3D-s hologramos előlap még izgalmasabbá, látványosabbá teszi könyvet.

Az 500 érdekesség a dinoszauruszokról című könyv az őslényekért rajongó gyerekek számára jelent igazi csemegét.

A dinók kedvelői elmerülhetnek a triász, a jura és a krétaidőszakban élt őslényekkel kapcsolatos izgalmas tudnivalók között. A könyvben egy fejezet az őslénykutatók munkájával foglalkozik, elkalauzolva az olvasókat az ásatások, feltárások, múzeumok világába.

Ezekkel a csodálatos lényekkel számos könyvben, filmben, számítógépes játékban is találkozhatunk, hisz ki ne emlékezne Frédi és Béni a két kőkorszaki szaki kalandjaira, vagy a Jurassic parkra?

A könyv utolsó nagy fejezete ezeket az érdekességeket gyűjti össze időrendben. A látványos illusztrációk, csodásan kidolgozott rajzok még élvezetesebbé teszik az olvasást, a kötet remek választás a „dinómániások” számára.

A sorozat a Napraforgó Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?