You are currently viewing A szabadság nyomában – Harry és Meghan – egy modern királyi család

A szabadság nyomában – Harry és Meghan – egy modern királyi család

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás / #kult
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

A 21. Század Kiadónál augusztus 11-én, a nemzetközi megjelenéssel egyidőben lát napvilágot A szabadság nyomában – Harry és Meghan – egy modern királyi család című könyv.

Omid Scobie és Carolyn Durand kötetét, amely Harry herceg és Meghan Markle életét mutatja be, az USA-ban és Nagy-Britanniában a Harper Collins adja ki.

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. Ám hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat – eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral – kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét.

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Scobie és Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagjai, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár körülményeit.

Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.

Omid Scobie író, az udvar sajtómegjelenéseinek szerkesztője, a Harper’s Bazaar, az ABC News munkatársa, állandó résztvevő a Good Morning Americaban és vendég-résztvevő az ABC udvari podcastjában, a Heir Podban.

Carolyn Durand Emmy-díjas producer és író. Közel két évtizedet töltött Londonban a Buckingham Palotában, Kensington Palotában és Clarence Házban, sok fontos udvari eseményen vett részt, számos interjút készített a királyi család tagjaival, beleértve Harry herceget is. Munkatársa az O, Oprah Magazin műsornak, az Elle-magazinnak és még számos hírportálnak.

„A könyv célja az, hogy megrajzolja Harry és Meghan valódi portréját, egy olyan házaspárét, akik világszerte rengeteg embert inspiráltak emberbaráti, jótékony cselekedeteikkel, mégis sokakban hibás kép alakult ki róluk. Küldetésünknek éreztük, hogy megmutassuk e két ember valódi arcát és életét, hogy a sokat ismételgetett, néha torz történet mögül végre felbukkanjon az igazság. Hálásak vagyunk tehát mindenkinek, aki információival segített minket abban, hogy pontosan mesélhessük el a sussexi herceg és hercegné történetét” – mondja  Scobie és Durand.

„Omid Scobie és Carolyn Durand  kiegyensúlyozott, mégis részletes számadást készített Harry és Meghan történetéből, egy olyan összegzést, mely végre nem spekuláción, hanem az igazságon alapul. Az általuk írt életrajzi kötet bemutatja Harry és Meghan szerelmének történetét, és a párban élő heves vágyat arra, hogy a világot jobbá tegyék” – mondja Carrie Thronton a Dey Street Book, a Harper Collins alcégének vezetője, mely a könyvet megjelenteti.

A kötet ezen a linken lehet előjegyeztetni.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?