You are currently viewing Játékszín Piknik – őszindító hétvége a Teréz körúton

Játékszín Piknik – őszindító hétvége a Teréz körúton

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás / #kult
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Nyereményjegyekkel és 20%-os kedvezménnyel várja nézőit a Játékszín szeptember első szombatján. A főbejáratnál meglepetések és a teátrum színészei – többek közt Pásztor Erzsi, Náray Erika, Gáspár Kata és Hirtling István – fogadják a színházlátogatókat.

„Közönségünk fantasztikus türelemmel és odaadással viselte a tavasszal kialakult helyzetet. Ezt szeretnénk most meghálálni” – nyilatkozta Bank Tamás, a Játékszín igazgatója. Kiemelte: több fővárosi teátrum félházzal játszik vagy egyelőre nem nyit újra, a Játékszín viszont abban a szerencsés helyzetben van, hogy a kis nézőtér a jelenleg érvényben lévő szabályok mellett is megtelhet.

A nézőket július 13-a óta kézfertőtlenítőkkel, extrán takarított nézőtérrel és székkarfákkal várják, sőt egyedi, „Játékszínes” maszkok is kaphatók a színházban. A tavasszal elmaradt előadások nagy részét már pótolták, és a fennmaradók további időpontjait is sikerült maradéktalanul kitűzni.

A pótelőadások mellett elindulnak a repertoárszériák, így új időpontokra lehet jegyet foglalni. A Játékszín Pikniken jó eséllyel lehet belépőt szerezni a legkeresettebb sikerdarabokra, például az egyik legfrissebbre, a Teljesen idegenek-re, amelyben októbertől Dobó Kata is látható, a Kölcsönlakás-ra, és az évek óta töretlenül népszerű Életrevalók-ra.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a nézők most fokozottan vágynak a színházra, szórakozásra, ugyanakkor a pandémia és az iskolakezdés korlátozza a lehetőségeiket. Ezen szeretnénk segíteni a rendkívüli kedvezménnyel” – mondta Bank Tamás.

A 20%-os jegyvásár 5-én egész nap tart, emellett azonban többeket érhet olyan szerencse, hogy a Piknik ideje alatt vásárlásáért nem is kell majd fizetnie. Nemcsak nyereményjegy lehet azonban meglepetés aznap: lesz még zene, vendégváró falatkák, és felbukkan több neves művész, akik személyesen várják a nézőket a főbejáratnál. A Játékszín Piknik szeptember első szombatján 10-től 14 óráig zajlik, a kedvezmény azonban zárásig, azaz 18.30-ig él, online viszont éjfélig a jatekszin.jegy.hu oldalon. Az elővételt egészen október végéig megnyitották.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?