You are currently viewing Mit tennél, ha 24 évesen rájönnél: az apád a világ legnagyobb drogbárója?

Mit tennél, ha 24 évesen rájönnél: az apád a világ legnagyobb drogbárója?

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás / #kult
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

1965 októberében két harci helikopter csap le egy Bogotá melletti házra Kolumbiában. A brit titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynöke által vezetett kolumbiai kommandósok célpontja egy kezdő bűnöző, Pablo Escobar bandája.

 A misszió véres tűzharcba torkollott – Pablo Escobar néhány emberével együtt elmenekült, az akcióinak pedig csupán egyetlen túlélője maradt: Roberto, a drogcsempész elsőszülött, csecsemőkorú gyermeke, akit a brit titkosügynök, Patrick Phillip Witcomb vesz magához.

Így indult tehát Roberto Sendoya Escobar élete, aki csaknem negyed évszázaddal később szerzett tudomást valódi kilétéről. Vérszerinti apja, a hírhedt drogbáró a globális kokain-kereskedelem mintegy 80%-a felett rendelkezett, és az általa elkövetett bűncselekmények során emberi életek tucatjait vette el, bénította meg és tette tönkre.

Roberto Sendoya Escobar:
Escobar fia – Az elsőszülött 

A hazájában sikeres képzőművésznek számító férfi több évtizeden keresztül próbálta feldolgozni az egész életét megváltoztató titkot, ennek lett gyümölcse az Escobar fia – Az elsőszülött című önéletrajzi könyv, amely az Escobar-sztori teljesen új részleteit tárja fel. Megtudhatjuk belőle, hogyan próbálja újra és újra elrabolni Escobar a gyermekkorát testőrök között töltő elsőszülött fiát, és milyen mocskos nemzetközi játszmák során lesz Pablo a drogvilág megkérdőjelezhetetlen ura. Kiderül, hogyan játszik össze Roberto nevelőapja révén a brit titkosszolgálat Escobar kartelljével a pénzmosásban és a kábítószer-kereskedelemben, ahogy az is, hol lehetnek a drogbáró máig hiányzó milliárdjai.

Az Escobar fia – Az elsőszülött különleges kettősséget hordoz magában: egyszerre egy megtört lélek személyes vallomása és egy hihetetlen, mégis igaz akciótörténet legújabb részlete.

 További információkért ajánljuk a könyvhöz készített, néhány perces kedvcsináló előzetest:

A kötet az Alexandra kiadó gondozásában jelent meg.
Megvásárolható extra kedvezménnyel
>>> ide kattintva.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?