Online előadás a Momentánnal: Náray Tamás lesz az improvizációs társulat vendége

A Momentán Társulat, kihasználva az online tér adta lehetőségeket, a külföldön élő Náray Tamás vendégszereplésével tart improvizációs előadást.

Részben a divattervező spanyolországi otthonából, részben pedig a társulat színpadáról közvetítik Radar című előadásukat, így a nézők egy igazi nemzetközi produkciónak lehetnek tanúi november 24-én, kedden este 8 órától.

Sok szempontból kihívás a karanténhelyzet, de a Momentán Társulat nézői számára ajándékot is jelent: a társulat régóta szerette volna meghívni Náray Tamást, ám mivel a festő-divattervező jelenleg Spanyolországban él, nem tudták tető alá hozni a közös budapesti előadást. Most viszont az online, streamelt előadás lehetőséget ad, hogy megvalósuljon a várva várt találkozás.

A Radar című előadásban a Momentán Társulat egy-egy számára izgalmas, aktuális témáról beszélget meghívott szakértővel. Vendégük volt már többek között Barabási Albert-László, L. Ritók Nóra, Ürge-Vorsatz Diána. Náray Tamást november 24-én, kedden este a divattervezésről, az eleganciáról, a stílusról kérdezik majd, aminek kapcsán elkerülhetetlen a vélemények ütköztetésének kérdése is.

Mindenkinek van véleménye a divatról? És szükséges kimondani?

És a divattervezőknek, alkotóknak minden esetben kötelességük meghallgatni és figyelembe venni?

Hogyan választható el az alkotások valódi kritikája a kényszeredett véleményezéstől?

Mi a különbség az ízlés, a vélemény és a divatszakma álláspontjai között?

A Momentán Társulat a téma mentén improvizál jeleneteket. A közönség pedig kommentben vehet részt az előadás alakításában ötleteivel, hozzászólásaival, kérdéseivel.

A Momentán Társulat további online előadásokkal is várja az érdeklődőket: RögvEst című pörgős interaktív impróshow-juk november 20-án debütál online, Fröccs című interaktív pszichológiai előadásuk havonta látható Almási Kittivel, Tari Annamáriával és Buda Lászlóval, ezen kívül pedig a közösségi médiában ingyenesen megtekinthető tartalmakat sugároznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük