THE BEAR STORY // Corvin x Pagony

Októberben egy sziporkázó kiállítás kerül megrendezésre a Tabán Pagonyban, hiszen a Corvin Rajziskola idén végzett illusztrátorai egy csoportos tárlat keretein belül mutatják be a Pagony Kiadóval közös együttműködés gyümölcsét.

Idén a kortárs mesék világába kalandoztak végzős hallgatóik: az együttműködés keretein belül Lackfi János Alvó mackó művéhez készítettek lapozó könyvet, ami a legkisebb korosztályt szólítja meg. A műhöz készült összes grafika bemutatásra kerül a kiállításon, és kinyomtatott lapozó formájában is szemügyre vehető.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállításmegnyitóra, amit október 12-én 17.00-kor tartanak. A kiállítást Rofusz Kinga illusztrátor és Kovács Eszter, a Pagony kiadó főszerkesztője nyitják meg, és még az is előfordulhat, hogy a szerző, Lackfi János személyesen is eljön az alkalomra.

Helyszín: Tabán Pagony, 1013, Budapest, Krisztina tér 7 .

Végzős kiállítók: Almás Zsófi, Bonifert Rita, Gróf Alexandra, Horváth Tünde, Kiss Virág, Kondász Eszti, Koralevicz Kinga, Korbuly Ágnes, Nárai Anna, Tóth Kata, Vámosi Hanna, Zubó Zelma

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük