You are currently viewing Tökéletes olvasmányok az indián nyárra az Alexandra Kiadócsoporttól!  

Tökéletes olvasmányok az indián nyárra az Alexandra Kiadócsoporttól!  

  • Olvasási idő:olvasási idő: 5 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás / #kult
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Könyvek, amelyekben finom egységet alkot a főszereplő lelki vívódása, az újrakezdés reménysugarának felcsillanása, és a váratlan fordulatok hármasa.

Romantikus pillanatok, lágyan szövődő románcok,  mindez megfűszerezve a tengerpart csodálatos  atmoszférájával. Tökéletes nyárutó olvasmányok  az Alexandra Kiadócsoport újdonságai között!  

Sheila O’ Flanagan – Ház a narancsligetek között 

Kék ég, gyümölccsel teli narancsfák és a tenger – mi más gyógyír kellene a szívnek? 

„Rendkívül élvezetes, jó tempójú, szívmelengető romantikus történet.  Legszívesebben azonnal repülőre pattannál miatta.” (Sunday Mirror)  

„A fülledt spanyol vidék csodálatos kikapcsolódást és magával ragadó,  napsütötte olvasmányélményt nyújt.” (Daily Express)  

Juno Ryan úgy érzi, végre révbe ért az élete. Elismert radiográfus, és a dolgok nem is alakulhatnának jobban szerelmével, Braddel. Ám amikor  a férfi egy szörnyű katasztrófa áldozata lesz, Juno világa összeomlik.  Szerelme elvesztése már önmagában óriási tragédia, ráadásul a fiatal nőnek  a hírekből kell megtudnia, hogy Brad egész végig hazudott neki. A megrendült, munkájában egyre többet hibázó Juno Spanyolországba  menekül, ahol az elbűvölő Villa Naranjában próbálja összeszedni magát. A csodálatos épület, a kék ég és a gyümölcsökkel teli narancsligetek – no és  Pep, a jóképű fiatal borász – igazi gyógyírt jelentenek Juno sebzett szívének,  de a valódi gyógyulást neki is akarnia kell.

Azonban épp akkor, amikor már késznek érzi magát élete folytatására,  újabb sokkoló esemény történik. Képes lesz valaha is maga mögött hagyni a múltat, és újra bízni önmagában? 

Sheila O’ Flanagan világszerte nagy sikert aratott romantikus regénye a lélek gyógyulásáról és az újrakezdésről mesél a gyönyörű spanyol táj  díszletei között. 

Jenny Hale – A tengerparti ház titka 

Jenny Hale, a nagy sikerű Karácsony a Kandalló Vendégházban  szerzőjének új könyvében fordulatokkal és érzelmekkel teli  utazásra hív a végtelen nyár földjére.  

Egy történet, amelyben összefonódik a romantika, az izgalom és a dráma, de végül a boldog befejezés sem marad el. 

„Ha úgy érzed, minden tönkrement, szó szerint minden, akkor anélkül, hogy  tudnád, valójában éppen a legjobb irányba mennek a dolgok.”  

Imádott nagymamája halála után Melanie Simpson teljesen elveszettnek  érzi magát. Éveken keresztül ápolta a rákkal küzdő idős asszonyt, és most  fogalma sincs, mihez kezdjen az életével. Ám nagyanyja végrendelete új célt  ad neki. 

Gyerekkora kedvenc helyszínén, Rosemary Bayben, ahol annyi boldog órát  töltött a Mamával, áll egy titokzatos ház. Minden évben együtt látogatták  meg nagyanyja szülővárosát, együtt csodálták az öböl türkizszínű vizét, és együtt szőttek álmokat arról, hogy felújítják a városka szélén álló,  rejtélyes Ellis-házat. Nagyanyja utolsó kívánsága, hogy Melanie vegye meg a romos épületet, és állítsa helyre egykori szépségét. 

Rosemary Bayben töltött első estéjén összefut Josh Claiborne-nal, akinek  szeme a tenger ragyogását idézi. Melanie a düledező ház felújítására készül,  az építőmesterként dolgozó Josh pedig az ideális személy erre – és talán  ennél többre is.

Ám egy fiók mélyéről sárguló levélkupac kerül elő, és a régi levelek tartalma  mindent felforgat. A levelek feltárják az Ellis-ház titkát és Rosemary Bay  titkos történetét. Vajon az igazság összeköti Melanie-t és Josht, vagy végleg  szétszakítja őket?

(kezdőkép: Unsplash)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?