You are currently viewing Ezekkel a kiegészítőkkel hangulatossá varázsolhatod a szabadtéri kiüléseket

Ezekkel a kiegészítőkkel hangulatossá varázsolhatod a szabadtéri kiüléseket

Végre itt a jó idő, ideje kiülni a teraszra, erkélyre, vagy a kertbe! Szeretnéd egy kicsit feldobni a kinti részt anélkül, hogy új bútorgarnitúrába fektetnél be?

Játssz a kiegészítőkkel! Kültéri párnák, szőnyegek, virágcserepek, díszlámpák íme a Bonami szakértőinek pénztárca barát tippjei!

Maximális színhatás

Az élénk színek a kertipartik elengedhetetlen kellékei. Nyugodtan kombinálhatsz egyszerre többet is. A vidám párnák mellé vedd elő a szivárványszínű edényeket, és poharakat vagy az élénk sárga szőnyeget! Esti összejövetelekhez pedig gyújts meg egy színes izzósortA hatás nem marad el.

Bohém stílus

A bohém stílusnál a homok, a vajszín és a terrakotta természetes árnyalatai kulcsszerepet játszanak. Még bohóbb lesz az összhatás, ha pamut- és vászonpárnákkal, makraméval és különféle bojtokkal dobod fel. A bambusz és a tengeri fű kiegészítő is nyerő, a pontot az -ire pedig olyan részletekkel teheted fel, mint a lámpák, a tálcák vagy a terítékek.

A boho stílus előnye, hogy tetszés szerint testre szabható. A trópusi, Balit idéző, szellősebb irányzatot a lágyabb, krém árnyalatú kiegészítőkkel érheted el.

Ha pedig igazán élénk sarkot szeretnél létrehozni, használj etno, trópusi és állati motívumokkal díszített kiegészítőket!

A boho stílus alfája és omegája a természetes anyagok használata. A kültéri bútorok esetében a rattan vagy a tartós egzotikus fa már fél siker. Kiegészítőként pamut makramé, juta vagy tengeri fű illik a bohém stílushoz. Válassz kerámia- vagy cserépedényeket!

Kellemes vidéki nyár

Könnyed, rusztikus, vidékies stílus? Patinás kerámia és ón kiegészítők segítségével egyszerűen megteremtheted ezt a világot. Este mindezt megkoronázhatod klasszikus lámpásokkal és gyertyákkal is. Ne felejtsd el a textíliákat sem! A vidéki hangulatot finom virágmintás és kockás, csíkos pamut anyagokkal teheted tökéletessé.

Örökérvényű minimalizmus

Az egyszerűség a teraszon és a kertben is jól mutat. A letisztult, de nem túl hűvös összhatás érdekében koncentrálj a kiváló anyagminőségre! Mindezt feldobhatod néhány érdekes textúrával vagy absztrakt mintával. A kiegészítőket is hangold monokrómra – ugyanolyan színű, különböző árnyalatú tárgyakat válassz!

A semleges árnyalatok, például a szürke, a krém vagy a bézs remekül működnek, de a halványzöld is érdekes választás.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért

látogass el a Bonami.hu oldalára!

(képek: Bonami.hu)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?